AC Milan

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 28 avg 2021, 21:25

Možda Kessi misli da je u prednosti ako se ne produži do kraja mercata, al vidjet ćemo kakav će tada potez povuci Maldini. Možda oni tad njemu postave uslov ili produzi ili tribine.
Il Club più titolato al mondo!

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 28 avg 2021, 21:46

muxa je napisao/la:
28 avg 2021, 21:25
Možda Kessi misli da je u prednosti ako se ne produži do kraja mercata, al vidjet ćemo kakav će tada potez povuci Maldini. Možda oni tad njemu postave uslov ili produzi ili tribine.
Pa naravno da je u prednosti. On moze lagano da trazi i 9 miliona jer zna da će ga Milan u protivnom izgubiti za dz. On ako ode kao slobodan igrač klubovi koji su zainteresovani za njega ne trebaju trositi novac na transfer tako da moze dobiti vecu platu a u Engleskoj bez problema moze i 10 miliona po sezoni uzeti.

Theu ugovor ističe 2023 i bit ce opet nova sapunica ako ne promijene ploču i ne počnu pregovore ranije.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 avg 2021, 21:50

Ne tvrdim da je situacija dobra, samo kažem ako su vec dozvolili da ih opet igrač nagu*i, mogu i oni njemu nakon kraja mercata reci imaš 7 dana da produžis, pa ako ćemo mi izgubiti igrača za Dž onda ćeš i ti vjerovatno ostati bez SP i AKN.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 avg 2021, 22:01

Dva mlada Francuza od Milana dijeli ukupno 4-5M, tolika je razlika između ponuđenog i traženog. A oba igrača žele u Milan te "rade" na tome.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 avg 2021, 22:11

Ma Kessija će svakako zvati u reprezentaciju, pa makar ne igrao nikako. Ne može se na tu kartu igrati.
Ali može se igrati sa mentalnim ucjenama ako zaprijetiš tribinama jer nije fazon u reprezentaciji već što nijedan igrač ne želi sebi da ne igra fudbal i da presjedi na tribinama. A ako to uradiš, vjeruj da bi itekako molio da se proda u januaru.

A Milan to sebi može priuštiti jer ga komotno već sad može zamjeniti sa Bakayokom i Adlijem, iako jesu downgrade, ali po meni ne drastičan pad kvaliteta.

Možda sam naivan, ali ja svejedno vjerujem da će ga Maldini nagovoriti da ostane, uz razumnu platu. :mrgreen: Nije mi nikad izgledao kao tip osobe koji bi oko ovoga pravio problem, ali sam se očigledno prevario.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 28 avg 2021, 22:29

Za spansku kokos cu povjerovati tek kad vidim da je odigrao pet utakmica za drugi tim.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 28 avg 2021, 22:34

muxa je napisao/la:
28 avg 2021, 21:50
Ne tvrdim da je situacija dobra, samo kažem ako su vec dozvolili da ih opet igrač nagu*i, mogu i oni njemu nakon kraja mercata reci imaš 7 dana da produžis, pa ako ćemo mi izgubiti igrača za Dž onda ćeš i ti vjerovatno ostati bez SP i AKN.
Da, vjerovatno će tako i biti - jer Bakayoko ima itekako šlifa, a i mnogo korisniji od Meitea i sl. prevara.

Nego, La Dea prokockala poene danas, a evo i Juve blizu istog, bez CR-a bi mogli grohnut kao Milan bez Zlaje :mrgreen:

Mišljenja sam da vlada negativna atmosfera ovdje što se tiče mercata, ali ni konkurenti se nisu značajno pojačali, Inter i Juve su čak slabiji nego lani. Roma, Atalanta i Nazio su tu negdje, kao i Milan. Ne vidim razloga za panikom, sve i da niko više ne dođe do kraja mercata.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 avg 2021, 22:36

Inter je po meni opet glavni favorit za titulu

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 avg 2021, 22:44

Ako Maldini ne upropasti ova dva zadnja transfera zbog 3-4M, Milan je ozbiljnija ekipa za skudeto od ovog Juventusa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 28 avg 2021, 22:55

muxa je napisao/la:
28 avg 2021, 22:36
Inter je po meni opet glavni favorit za titulu
Ma brate o favoritima mozemo pricati tek nakon 10. kola. Da se razumijemo boljka Intera je bio pad u drugom dijelu sezone prije nego sto je Conte dosao. Inzhagi ce fino povuci prvi dio sezone ali drugi inter ce igrati toplo hladno.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 avg 2021, 23:23

Potpuni obrt situacije ako je vjerovati medijima iz Mexica. Corona je na korak do Milana.

Ali vidjet ćemo. Još 72h do kraja merkata. Bit će još mnogo mnogo informacija i dezinformacija iz sata u sat.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 29 avg 2021, 00:02

Za U-21 Azzurrine su pozvana cak trojica Milanista; Plizzari, Brescianini i Tonali. Nadam se da ce zadrzat Pobegu i Brescianinija iduce sezone, ne vidim potrebu gomilanja francuza i ostalih mladih stranaca upitnog kvaliteta, pored ovih talentovanih momaka iz Primavere.
Jedva cekam kraj mercata, iskljucio sam se totalno, jer medije samo izmisljaju nova imena, a veze nemaju :mrgreen:

Potvrdio Pioli da je Bennacer spreman da pocne sutra, svakako ohrabrujuce vijesti.

Bakayoko stigao u Milano, dvogodisnja posudba uz opciju 15M, dobar deal za ovakav Milan.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 29 avg 2021, 09:45

Ne znam u kakvoj je formi Bakayoko ali dok je bio pod Gattusom igrao je kao zvijer. Kessie mora ostati i vezni red ce biti jak.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 29 avg 2021, 10:00

Da pod uslovom da Kessie produži ugovor. Ne smijem ni zamisliti da ode najbolji igrač u ekipi zbog isteka ugovora, nadam se da ostaje.

Ne znam zašto ne pristanu na povećanje plate pa metni mu i klauzulu od 80mil pa nek se pecaju englezi, bar bi zaradili na da valja. Ovako bezveze izgubiš vrhunskog igrača za ništa.

Sta bi Juve dao da imaju Kessiea u ekipi :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 avg 2021, 10:42

Zenga je napisao/la:
29 avg 2021, 00:02
Za U-21 Azzurrine su pozvana cak trojica Milanista; Plizzari, Brescianini i Tonali. Nadam se da ce zadrzat Pobegu i Brescianinija iduce sezone, ne vidim potrebu gomilanja francuza i ostalih mladih stranaca upitnog kvaliteta, pored ovih talentovanih momaka iz Primavere.
Jedva cekam kraj mercata, iskljucio sam se totalno, jer medije samo izmisljaju nova imena, a veze nemaju :mrgreen:

Potvrdio Pioli da je Bennacer spreman da pocne sutra, svakako ohrabrujuce vijesti.

Bakayoko stigao u Milano, dvogodisnja posudba uz opciju 15M, dobar deal za ovakav Milan.
Ja od Brescianinia ocekujem vise nego od Locatelia. Nekako mi se svidja njegova kretnja, ne krije se iza lopte vec trazi slobodan prostor na terenu, solidna tehnika...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2021, 12:27

dal bi milan prodao romagnolija i ako da, za koliko otprilike

ne znam zasto ne igra, jel razlog to sto ne zeli produziti ugovor il piolijeve takticke zamisli

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 29 avg 2021, 12:34

Prodali bi sigurno za neki 30M, ne igra zato sto igraju bolji od njeg.
Ali kapiten je uvijek bio drag i volio bi da ostane.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 29 avg 2021, 12:34

Chinaglia je napisao/la:
29 avg 2021, 12:27
dal bi milan prodao romagnolija i ako da, za koliko otprilike

ne znam zasto ne igra, jel razlog to sto ne zeli produziti ugovor il piolijeve takticke zamisli
Trenutno su Kjaer i Tomori bolji od njega i bolje se slazu. Izgubio je on mjesto jos u februaru/martu, a sad je kraj prijelaznog tako da cisto sumnjam da ce ici jer nece stici dovesti zamjenu. Ipak mislim da ce se rotirati sa Kjaerom i Tomorijem tako da mozda i ostane

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 avg 2021, 12:38

Ističe mu ugovor iduce godine i prodali bi ga vjerovatno i za oko 15-20 miliona al samo ako mogu brzo naci zamjenu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 avg 2021, 13:22

Btw doveli sko lijevo krilo za budućnost za samo 600 eura + postotak od buduće prodaje. Welcome Chaka :)

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.