FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Danas igra Željezničar!
- dubioza144
- Kontakt:
Sanjao sam sva tri boda.. Hajde Željo

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Necemo se bojat **** slobode. Tricu im uvalit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Bod maksimalno ocekujem veceras, pobjeda bi me iznenadila. Sloboda se i da je ubijemo sansama i da je ne ubijemo uvijek nekako provuce na Grbavici kao i Siroki. Lakse nam je sa njima na Tusnju i Pecari igrati. Dijelom sam se i zbog toga ljutio sto nismo mlatnuli Radnik.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Meraak1921
- Kontakt:
Bice tesko danas, al imamo realne sanse za pobjedu.
Vakat je da se krene 

Očekujem ružnu utakmicu uz jednu frljoku poput ove dovoljnu za 3 boda

Zabiberit ce ga i Gigovic veceras garant. Nije on dzaba postavljen. Koliko vidim Sloboda docekuje Borac sljedece kolo, ovaj ce namjerno mec nervoznim uciniti da kartone razdijeli. Blazevic i Vrhovac se trebaju cuvati kod nas. Jedan i moze fasovati zuti, ali ako obojica fasuju onda ide Bender na desnog beka protiv Sirokog. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja sam bas optimista

Kladionice nas postavljaju kao ogromne favorite. Preko 5.00 na Slobodu. Wtf, iz kojeg razloga? Jel im nema neki standardni igraca ili? Ali eto, valjda tako i prodje utakmica veceras sa nasom rutinskom pobjedom haha.
@igrajlopte 🐦
Ermin Zec za pobjedu protiv Tuzlaka, jasno je sve.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- Bersaga
- Kontakt:
Sa zelenog polja tvoga, nema ništa za drugoga 

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Pobjeda bi nam baš valjala, nadam se da ćemo je izmisliti nekako večeras.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Valjda opet ne bude mreže na sjeveru da uživam ko čovjek u utakmici..
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Sta je sa Zekom i Visticom kad ih planira postaviti vise??
- NerminFatic
- Kontakt:
Fakat treba kladionicu pocastiti ako znaju nesto sto mi ne znamo.

Svi na Grbavicu!