FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ne bi me cudilo da samo objave da su pozajmili CHO-a jer Brazzo voli Odoija ko svog sina 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Hertha nije neko mjerilo ali fino to izgleda kad se ne izmislja topla voda i kad su svi na svom mjestu.
I dalje Sanea drzati lijevo jer ocito da mu trenutno tu vise odgovara; Müller opet razigran, bas ga fino vidjeti kako vuce ekipu…
Nemam neki komentar na Sabitzera, nisam previse gledao konzerve..igro je nekog veznog u sistemu sa 3 pozadi, kod nas je to mozda Lav/Müller pozicija - puno trke i presinga. Sretno mu pa kako god.
I dalje Sanea drzati lijevo jer ocito da mu trenutno tu vise odgovara; Müller opet razigran, bas ga fino vidjeti kako vuce ekipu…
Nemam neki komentar na Sabitzera, nisam previse gledao konzerve..igro je nekog veznog u sistemu sa 3 pozadi, kod nas je to mozda Lav/Müller pozicija - puno trke i presinga. Sretno mu pa kako god.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Za relativno male pare je doveden Sabitzer tako da
Radilica na terenu, borben, dobro se ubacuje iz drugog plana.
Radilica na terenu, borben, dobro se ubacuje iz drugog plana.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Overmars kaze da Neres ide iz Ajaxa ali nije napomenuo u koju ekipu. 
Zasto imam osjecaj da smo mi ta ekipa?

Zasto imam osjecaj da smo mi ta ekipa?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- farinelli123
- Kontakt:
Nadam se da gresis. Ajax ima boljeg Brazilca (krilo) kojeg mi želimo.Omerbavarac je napisao/la: ↑29 avg 2021, 17:02Overmars kaze da Neres ide iz Ajaxa ali nije napomenuo u koju ekipu.
Zasto imam osjecaj da smo mi ta ekipa?![]()
•
Tog drugog brazilca (Antony) ne mozes dovesti ispod 40mil..farinelli123 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 17:30Nadam se da gresis. Ajax ima boljeg Brazilca (krilo) kojeg mi želimo.Omerbavarac je napisao/la: ↑29 avg 2021, 17:02Overmars kaze da Neres ide iz Ajaxa ali nije napomenuo u koju ekipu.
Zasto imam osjecaj da smo mi ta ekipa?![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Drugo kolo Kupa protiv Gladbacha u gostima. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Mora doć neko na posudbu, to je praksa zadnjih godina u finišu transfer roka. Tipujem na Pjanića i Martiala 
Joj kad pomenu Pjanića i vezu sa Bayernom dođe mi zlo.
Ne čitam spekulacije i nisam upućen, tako da se nadam da su to samo želje nekih od vas.
Ne čitam spekulacije i nisam upućen, tako da se nadam da su to samo želje nekih od vas.
Vom Jäger zum Gejagten
Ma kakav Pjanic..dovodjenjem Sabitzera, rijeseno je pitanje centralnog veznog..ostaje jos desni bek i eventualno jos jedan krilni igrac
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sabitzer sutra dolazi na medicinske preglede.
Falk potvrdio da se raspravlja o jos jednom imenu i radice se na tom transferu do kraja mjeseca.
Bek ili krilo, moja racunica kaze da se radi o beku jer ce Musialu koristiti na krilnoj poziciji te ce s njim broj krila biti zaokruzen na 4 iako bi mozda bolje bilo da je to neki krilni napadac s obzirom da smo Stanisica dobili kao opciju za desnu stranu.
Falk potvrdio da se raspravlja o jos jednom imenu i radice se na tom transferu do kraja mjeseca.
Bek ili krilo, moja racunica kaze da se radi o beku jer ce Musialu koristiti na krilnoj poziciji te ce s njim broj krila biti zaokruzen na 4 iako bi mozda bolje bilo da je to neki krilni napadac s obzirom da smo Stanisica dobili kao opciju za desnu stranu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
https://www.germanijak.hr/nogomet/vijes ... ovac/90115
Prati li neko HNL?
Sad je ispod 15 miliona.
Rekoh ja neki dan, bice to 10 miliona.
Prati li neko HNL?
Sad je ispod 15 miliona.

Rekoh ja neki dan, bice to 10 miliona.

-
- Kontakt:
Che ce doci vjerovatno na zimu ili mozda sada i to je to. Krilo nece dovoditi jer misle da Sabitzer moze biti to peto krilo po potrebi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
A jest čovjek lijep. Konačno dostojma zamjena za Gomeza 
Ovaj iz Belupa je talenat, nikad se ne zna kako ce razvijati. Tako da ne mozes nista elaborirat o njemu. HNL je ojacao a opet 1.5 mil eura je relativno mala suma. Da skratim, da je tako veliki talenat, otisao bi u Dinamo, no sve je moguce. Ako i dodje, treba vidjeti kako ce se snaci kod nas.
Sabitzer moze odmah poceti u sljedecem kolu protiv svojih.
Sabitzer moze odmah poceti u sljedecem kolu protiv svojih.
U skorije vrijeme jako kvalitetne najave novih igrača
Servus Sabitzer

Odoi zeli u BvB na posudbu, sta kaze Hasan 

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 31 avg 2021, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.