Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 20 jan 2011, 23:50

Mafijoze ima i raznih menadzera,ali Veseljko ne pripada tu sigurno,a 70% da ne pripada ni Injac.
Veseljka znam od svojih malih nogu,igrao je on u Zvezdi do 2005 ako se ne varam.Kroz karijeru je sam uvek isao,nikada nije imao neku znacajnu pomoc sa strane.To pokazuje i cinjenica da nije zaigrao ni minute za Zvezdu.A svaki dobar poznavaoc prilika kod nas zna da menadzerski igraci moraju zaigrati makar 5 tekmi kompletnih,pa da je ne znam ko na klupi.Veseljko je realno igracina za nase uslove,posle Morreire i Ilica meni licno najbolji play u ligi,ali to uopste nije razlog da se sa 30+ godina poziva za repku da debituje,pa bolje onda nagovori Ilica da zaigra kada vec neces mlade snage da zoves.

Injac ista stvar,on je u Poljskoj ligi jedan od najboljih zadnjih,realno igra prvu postavu u prvaku Poljske,u ekipi koja je prosla u knockout fazu EL.On da nije neki kalibar ne bi bio tu vec bi davno otisao.I on poseduje kvalitet ali ni on sa 30+ godina ne sme da bude pozivan u repku.Za koji ce nama igraci u tridesetim godinama,izaci ce ovaj ciklus i onda pusa,imamo mi vec Stanku koji je rekao da odlazi,sto onda moramo da trazimo za tri igraca zamene.Ima tu mnogo mladjih koji mozda jos uvek nisu na nivou Veseljka i Injca ali nagovestavaju uspeh.Ne mislim na Kacara,Kuzmanovica i ove koji igraju,vec na Salatica,Markovica,Medojevica... na njih trebamo da obratimo paznju za naredne tekme.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nadoknadavremena
Kontakt:

Post Postao/la nadoknadavremena » 21 jan 2011, 11:02

Ljudi sve je jasno kao dan,uvijek su postojali ljudi u crnom i uvijek će postojati,stoga ne moramo voditi priču kako je to samo tako kod nas. Tako je svugdje,od onih najjačih ekipa do onih manje dobrih i slabih. Fudbal kao stvar koja donosi novac je globalno potrešena time i nažalost zato su danas i ta prvenstva ,tj. dodjela nekim š zemljama sasvim realna jer jednostavno ko plati da dobije organizaciju taj i dobija.
Isto tako ja ne znam što naš selektor ne bi pozvao Biševca za ove naredne utakmice,ako ništa drugo da i on okusi čari reprezentacije,po meni je čak možda bolji igrač i od Subotića. Znam da imamo dobru odbranu,al što ne probati još jednog dobrog štopera kakav je Biševac, jer u slučaju povreda već bi imali momka koji se nalazio na okupljanjima.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 jan 2011, 14:04

Ja za Bisevca pricam vec 2 god. Lik je kapiten Valensienna i na stoperu je bolji od Lukovica za 3 klase! Znaci, Ivanovic, Subotic, Vidic, Kolarov, izmjene Rukavina(Ninkov), Bisevac, Dragutinovic(Rajkovic), Obradovic. i cao
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 jan 2011, 14:55

@Devil i ostali

Ljudi, sta je vama? Svaka nasa ekipa je menadzerski sklopljena sem kosarkaske reprezentacije, u koju takodje pokusavaju da se uguraju Covic i Misko Raznatovic. Fudbalska, rukometna i odbojkaska reprezentacija skoro uvek imaju 2-3 slepa putnika i cela Srbija vidi da je to mutna radnja, ali niko ne reaguje. Gledajte samo poslednje SP: Raca Petrovic reprezentativac? Rukavina, desni bek iz "Cvajte"? Isailovic, golman u Poljskoj i pre toga Cukarickog? Zvali onog Djurica iz Vose dok se nije prodao u Holandiju, posle toga ga vise ne zovu...
To sto ti @Devil znas Veseljka licno, ne garantuje ti da znas i njegovog menadzera.
+ kad se na to doda nekompetentnost Pizona i lopovluk u savezu
dobije se sve ovo sto imamo danas = nedostatak vizije i sistema

@marconato

Da li si na drugim forumima pod istim nick-om?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jan 2011, 15:14

MaGiCa je napisao/la:@Devil i ostali

Ljudi, sta je vama? Svaka nasa ekipa je menadzerski sklopljena sem kosarkaske reprezentacije, u koju takodje pokusavaju da se uguraju Covic i Misko Raznatovic. Fudbalska, rukometna i odbojkaska reprezentacija skoro uvek imaju 2-3 slepa putnika i cela Srbija vidi da je to mutna radnja, ali niko ne reaguje. Gledajte samo poslednje SP: Raca Petrovic reprezentativac? Rukavina, desni bek iz "Cvajte"? Isailovic, golman u Poljskoj i pre toga Cukarickog? Zvali onog Djurica iz Vose dok se nije prodao u Holandiju, posle toga ga vise ne zovu...
To sto ti @Devil znas Veseljka licno, ne garantuje ti da znas i njegovog menadzera.
+ kad se na to doda nekompetentnost Pizona i lopovluk u savezu
dobije se sve ovo sto imamo danas = nedostatak vizije i sistema

@marconato

Da li si na drugim forumima pod istim nick-om?
Pa hvala Bogu da ima davno sam to pisao,uvek je bilo i bice.Ja od prvog dana kazem da Racu i Tomica gura kako ko stigne,jer su to Toletovi miljenici i dok je on predsednik uvek ce bar neko od njih biti tu.
Sto se tice Isailovica,on trenutno nema menadzera,jer hoce sam sebe da zastupa,pre mu je menadzer bio Anticev sin,ali vise nije,jer Isailovic nece da mu se ime vuce po medijima kao da je preko stele u repki.Momak nesumnjivo ima kvalitet ali nam trenutno nije potreban kao prvi golman,imamo Djuricica imamo Jorgacevica koji mora da bude nas prvi golman.

Sto se tice Veseljka zna se i ko mu je menadzer.To je menadzerska korporacija BBC Fussbalmanagmet(tako nesta),poznata po tome sto u svojim "redovima" ima Krasica,Ivanovica,Chigrynskia,Nemanju Matica,Lukovica,Luiz Adriana...
Da on nije kvalitet tesko bi ga zastupala takva firma,+ da je htela da mu namesta repku,on bi bio izabran vec davno za nju,a ne tek sada,da su hteli usao bi on u onu repku za Japan gde je vecina menadzerski ubacena. ;)

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 21 jan 2011, 15:26

slika
Brazilac govorio za zvanični sajt kluba i zahvalio se navijačima koji su ga proglasili za najboljeg u 2010, i od početka bili uz njega. Ima ponuda, ali ne tako dobrih da bi napustio Partizan. Najdraži gol Zvezdi, očekuje Pižonov poziv, kaže da bi bio od pomoći "Orlovima".
Kleo je podsetio da dosta ljudi, osim navijača, od njega nije puno očekivalo kada je stigao u Humsku.

"Bilo je dosta sumnji, ali su navijači odmah stali uz mene. Sa takvom podrškom bilo je mnogo lakše. Zato, polovina ovoga što sam napravio u Partizanu pripada njima", kaže Brazilac.

Hoće li ga navijači i dalje gledati u crno - belom dresu?

"Ne znam još ništa, ne bih išao samo zbog novca, ponuda mora da bude dobra i da svima odgovara. Ponude imam, ali nisu dovoljno dobre, videćemo šta će se desiti do kraja prelaznog roka", rekao je Kleo.

Šta ako dođe Mpela?

"Biće mi drago, dvojica dobrih igrača mogu zajedno, mogu da olakšaju jedan drugom stvari", dodao je najbolji strelac Partizana.

Nema dilemu oko najdražeg gola.

"Najlepši je protiv Kule, najvažniji oni u Briselu, a najdraži naravno protiv Zvezde", kao iz topa je odgovorio vođa Partizanovog napada.

Mnoge zanima situacija oko pasoša.

"Mislim da bih tim pasošem pomogao ovoj državi. Nadam se pozivu selektora Petrovića kada postanem državljanin Srbije. Voleo bih da igram za ovu zemlju", kategoričan je Kleo.

Ponavlja da će se vratiti u Partizan.

"Ako me klub bude hteo, sigurno ću se vratiti posle odiseje u nekom drugom klubu", zaključio je Brazilac.

Kompletan intervju možete da pročitate na oficijelnoj stranici crno - belih, http://www.partizan.rs

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 jan 2011, 15:26

@Devil
Pusti zvanicne menadzere. Ja ti pricam o realnim "menadzerima. Kao sto je Keka "menadzerisao" ili Duca Siptar. Ovo drugo je sve boranija, sem Stojica koji drma naveliko.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jan 2011, 15:39

MaGiCa je napisao/la:@Devil
Pusti zvanicne menadzere. Ja ti pricam o realnim "menadzerima. Kao sto je Keka "menadzerisao" ili Duca Siptar. Ovo drugo je sve boranija, sem Stojica koji drma naveliko.
Ja ti opet kazem da Veseljko nema te ljude iza sebe,a ti veruj sta hoces tvoj izbor. ;)

Stojic je kreten samo takav,on ce jos malo biti tu pa u tvorza,postoje dokazi i sve samo jos da ga strpaju,no opet ima i ludjih likova od njega,dvojica su kod nas u klubu. :lol: :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 jan 2011, 15:56

Devil je napisao/la:
Ja ti opet kazem da Veseljko nema te ljude iza sebe,a ti veruj sta hoces tvoj izbor. ;)

Stojic je kreten samo takav,on ce jos malo biti tu pa u tvorza,postoje dokazi i sve samo jos da ga strpaju,no opet ima i ludjih likova od njega,dvojica su kod nas u klubu. :lol: :lol:
Mislis na Radojicu Bozovica i Dragog Micovica ili na nekog drugog?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jan 2011, 16:03

MaGiCa je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Mislis na Radojicu Bozovica i Dragog Micovica ili na nekog drugog?
Da mislim na Raju ali ne i na Micovica nego drugog lika kome je umetnicko ime Steva Majami. :lol:

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 21 jan 2011, 16:09

$ - ја ",? $ $ се " у " " " & у ФСС ,а $ " у ФСЈ " ФССЦГ.
$ ?,? је & у $ 10 $ ? "," " не ' " $ су " " ",",",?,", ? зато % су " у ?. А $ не " о / " ?,% отворено не " " ' " $ " $ ".& ? " " " " је & -,$ не " & са & " " $ &," су $ ",а " " ? - наравно " " свој " на ' & 1 него % - се " за " 11.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 jan 2011, 22:00

@ maGiCa

jesam, zasto !? :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jan 2011, 00:18

marconato je napisao/la:@ maGiCa

jesam, zasto !? :)
Zato sto smo na jednom forumu samo ti, ja i everton-serbia ljudi koji dolaze iz Srbije.
Pa te prepoznah. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jan 2011, 01:02

aha, pretpostavljam da je n-m u pitanju... :)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jan 2011, 01:31

marconato je napisao/la:aha, pretpostavljam da je n-m u pitanju... :)
Aha, io sono IlCalcioNelCuore. :lol: :P

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2011, 22:35

Mladi Gudelj ga strp'o za Bredu,
Zdravko asistencija petom za Pogrebnyaka,

edit:Stefan Deak potpisao za La Corunu.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 23 jan 2011, 19:44

$ $ ? $ " у поразу " 1-3 " ? у поразу Осасуне 2-3 на гостовању!
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2011, 19:56

Lekicu je ovo prvi gol za Osasunu mislim. :lol:
Mi sto znamo da prevarimo nekoga za igraca ne zna niti jedan klub na svetu. :lol:

Mrdakovic strelac za Apollon,jbt uvek se cudim kako on nije dobio nikada poziv za repku,

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 23 jan 2011, 19:59

Devil je napisao/la:Lekicu je ovo prvi gol za Osasunu mislim. :lol:
Mi sto znamo da prevarimo nekoga za igraca ne zna niti jedan klub na svetu. :lol:

Mrdakovic strelac za Apollon,jbt uvek se cudim kako on nije dobio nikada poziv za repku,
$ уз % твоје ",зар то " " " је " на ",зар " " " пар " за А?
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2011, 20:04

zvornicki klan je napisao/la:
Devil je napisao/la:Lekicu je ovo prvi gol za Osasunu mislim. :lol:

$ уз % твоје ",зар то " " " је " на ",зар " " " пар " за А?
Upravo taj ali nisam mislio na olimpijsku repku,nego na A tim,tamo koliko me pamcenje sluzi nije igrao niti prijateljsku,a prosao je sve kategorije od U12-U23.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.