Bit će ovo duga, duga sezona
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kakav trenerski mag je žućo, dugo nismo ovakog imali
Brko iz druge galaksije!
Kad protiv Bayerna izvede pet stopera 
Nadam se da ce nas Bayern spasiti ove mizerije. Bez zajebancije. Nekih 5-6 golova bi trebalo biti dovoljno.
Nadam se da ce nas Bayern spasiti ove mizerije. Bez zajebancije. Nekih 5-6 golova bi trebalo biti dovoljno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Samo da Messi ode ekipa će prodisati
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nemamo mi para da ga otpustimo, taman da nam bavarci 12 kom. uvale što nije nemoguće s ovako nepovezanim linijama i nerezonskim izmjenama.
Smoriste s igračem PSG-a.
Smoriste s igračem PSG-a.
Benfica, Atletico, Valencija, Dinamo Kyiv i Real Madrid - ove utakmice će odlučiti o sudbini žuće. Naravno prije toga da budu pozitivni rezultati protiv Bayerna, Seville, Cadiza, Levantea i Granade, a ne bi bilo čudno da se ponovi nekoliko kikseva gdje smo već unaprijed upisali tri boda !
Brko iz druge galaksije!
Ako Laporta ne može obezbijediti 6 miliona da se raskine ugovor sa žućom nek' se objesi sam odmah. (mislim da je takav ugovor 6 miliona po sezoni, dvije sezone 12, neka me neko ispravi ako griješim)
Brko iz druge galaksije!
Hvala Laporti kokuzu raspalom, što je ostavio ovu ublehu na klupi Barci 
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma neka zuce, neki kazu da je ekstra trener, gura mlade igrace. A to sto ga svaki ozbiljan trener rasuje to nista 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ovo je definitivno najgora i najdepresivnija utakmica koju sam gledao, mislim da se i Cholo postidio. Trebaju ljudima vratit pare. Ne znam kako misle vratit raju na tribine ako ovako nastave.
Žutalj se usro strašnog Getafea i završio tekmu sa tri stopera
Jbt dan čovjek je nerealan. Da mi je dokučit na koji način frajer razmišlja, kakav je to mentalni sklop.
Mislio sam da će spakovat nešto novo (zbog povreda) sa Depayem i Griezmannom gore, ali očito frajer više ne zna gdje mu je glava pa nam siluje mozak sa Braithwaiteom svaku utakmicu i čvrsto je uvjeren da je to trenutni maksimum Barcelone.
Ne znam više šta bih dodao. Čeka se @Hank da nam na najbolji način opiše tekmu.
Žutalj se usro strašnog Getafea i završio tekmu sa tri stopera
Mislio sam da će spakovat nešto novo (zbog povreda) sa Depayem i Griezmannom gore, ali očito frajer više ne zna gdje mu je glava pa nam siluje mozak sa Braithwaiteom svaku utakmicu i čvrsto je uvjeren da je to trenutni maksimum Barcelone.
Ne znam više šta bih dodao. Čeka se @Hank da nam na najbolji način opiše tekmu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Igra za zaborav. Rezultat odličan obzirom, da već drugu utakmicu zaredom do 75 min. igramo sa igračem manje (MB), što RK evidentno ne vidi.
Sudije već 4 sezonu nastavljaju sa svojim bezobrazlukom tako što 10 faulova sa leđa igrača Getafea ne kažnjavaju žutim kartonom, a Barceloni odmah u 2 slučaja vade karton momentalno .
Sudije već 4 sezonu nastavljaju sa svojim bezobrazlukom tako što 10 faulova sa leđa igrača Getafea ne kažnjavaju žutim kartonom, a Barceloni odmah u 2 slučaja vade karton momentalno .
bitno je da se pobjedjuje, koga boli **** na sta igra lici
Barto je spašavaso sebi guz.icu kako zna i umije, potrošio Valvedea i Setiena, pa tako i donekle razumijem zašto je doveo klauna kojeg su nabijali s nige na nogu iz Southamptona i Evertona...izvukao jazavca iz naftalina, da sebi kupi vremena.
Ali mi nije jasan Laporta, zašto ga ostavi
kada ga nije ni doveo, niti njegov izbor, niti koji qrc.
Kao nema da ga isplati i dovede svog trenera, pa jadnik mora trpiti neznalicu još jednu godinu...pa prodaj jahtu i vilu sa bazenom i teniskim terenom, prodaj bubreg, rodi pare...vodi Barcelonu, a glumi sirotinju.
Ali mi nije jasan Laporta, zašto ga ostavi
Kao nema da ga isplati i dovede svog trenera, pa jadnik mora trpiti neznalicu još jednu godinu...pa prodaj jahtu i vilu sa bazenom i teniskim terenom, prodaj bubreg, rodi pare...vodi Barcelonu, a glumi sirotinju.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 avg 2021, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Pa fazon je što ne mogu nikog dobiti sa ovakvom igrom. Getafe je jedna od najlošijih ekipa lige. Prošle godine jedva živu glavu spasili, zabili najmanje golova, ove sezone evo već tri poraza.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Felixians4
- Kontakt:
Definitivno prekritički nastrojeni. Nije da ste očekivali nešto wooow. Predsezona i šok po odlasku Messija solidno su brođeni.
Najizazovniji suparnici slijede, no trenutno ima razloga i za svijetli pogled u perspektivu,ne tako daleku.
Najizazovniji suparnici slijede, no trenutno ima razloga i za svijetli pogled u perspektivu,ne tako daleku.
Ma nema sa ovakvim trenerom.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa kakav moron, na domaćem terenu on vadi napadača za stopera, poginuo dabogda narandžasti krmak!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
A jel' ono Umtitija izveo na zagrijavanje, čisto da mu navijači jbu majku i da ga vrati na klupu? 
Realno nisu imali ni dvije prilike, Memphis povukao iz poluprilike.
Ne znam šta se dešava sa Greizmanom, čovjek primi dvije lopte na utakmici.
Ne znam šta se dešava sa Greizmanom, čovjek primi dvije lopte na utakmici.
Don't hate what you don't understand.
Nema drug ovdje perspektive, a to kažem ja kao jedan od većih optimista ovdje.Felixians4 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 19:12Definitivno prekritički nastrojeni. Nije da ste očekivali nešto wooow. Predsezona i šok po odlasku Messija solidno su brođeni.
Roster dobar, trener loš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.