A Prskalo u juniorskoj ligi 5 utakmica 10 golova. Kakav je potencijal?ASD je napisao/la: ↑29 avg 2021, 19:27Već sam spominjao dva dečka iz Donjeg Vakufa. Jedan napadač, drugi štoper.Odgledao sad malo jače od poluvremena Škijinog turnira. Prijatno sam iznenađen s ova dva dječaka iz Donjeg Vakufa.
Nadam se da su im roditelji svjesni talenta te da će dečki već sad potpisati za veće klubove.
Potpisali su za Borac.
Napadač Faris Dževahirić je pionirskoj Premijer ligi u 4 utakmice postigao 13 golova.![]()
![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
- ASD
- Kontakt:
Pa onako, solidan je. Ima šut ono baš tehnički. Gađa slobodnjake bolje nego djeca u najvećim klubovima, pa i odrasili igrači. Ali mi iskreno ne djeluje kao neko ko će u dresovima repke praviti osjetnu razliku. Nadam se da griješim, gledao sam ga u repkama dosta mečeva, nisam vidio taj nijedan wow momenat.
Dok ovaj mali je mlađi 3 godine, ali ono. U repci ti izgleda da je situacija nemoguća za sačuvati loptu, a on povalja trojicu.
Dok ovaj mali je mlađi 3 godine, ali ono. U repci ti izgleda da je situacija nemoguća za sačuvati loptu, a on povalja trojicu.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Jel taj stoper bio kapiten nase u15 selekcije ovo ljeto? Odlican igrac, Jusuf se zove cini mi se.ASD je napisao/la: ↑29 avg 2021, 19:27Već sam spominjao dva dečka iz Donjeg Vakufa. Jedan napadač, drugi štoper.Odgledao sad malo jače od poluvremena Škijinog turnira. Prijatno sam iznenađen s ova dva dječaka iz Donjeg Vakufa.
Nadam se da su im roditelji svjesni talenta te da će dečki već sad potpisati za veće klubove.
Potpisali su za Borac.
Napadač Faris Dževahirić je pionirskoj Premijer ligi u 4 utakmice postigao 13 golova.![]()
![]()
- ASD
- Kontakt:
Da, Terzić.marlostanf1eld je napisao/la: ↑29 avg 2021, 19:39Jel taj stoper bio kapiten nase u15 selekcije ovo ljeto? Odlican igrac, Jusuf se zove cini mi se.ASD je napisao/la: ↑29 avg 2021, 19:27Već sam spominjao dva dečka iz Donjeg Vakufa. Jedan napadač, drugi štoper.Odgledao sad malo jače od poluvremena Škijinog turnira. Prijatno sam iznenađen s ova dva dječaka iz Donjeg Vakufa.
Potpisali su za Borac.
![]()
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Alijagic i asistirao, bravo Bišćanin 
Gdje ima info?
O radu u kampu i narednom protivniku trener u stručnom štabu mlade reprezentacije Admir Raščić kaže:
„Pripreme idu svojim tokom, ali danas nas je poremetilo to što su nakon PCR testiranja pozitivni Mešinović i moj kolega Ivanković. Sigurno da će nam nedostajati na ovom okupljanju. Osim toga rad igrača na treninzima je za svaku pohvalu i svi jedva čekamo utakmice. Irci će protiv nas prvi put nastupiti sa novim selektorom, ali gledali smo im prijašnje utakmice i možemo reći da su protivnici dobro skautirani i da ćemo znati kako da se postavimo protiv njih.“
„Pripreme idu svojim tokom, ali danas nas je poremetilo to što su nakon PCR testiranja pozitivni Mešinović i moj kolega Ivanković. Sigurno da će nam nedostajati na ovom okupljanju. Osim toga rad igrača na treninzima je za svaku pohvalu i svi jedva čekamo utakmice. Irci će protiv nas prvi put nastupiti sa novim selektorom, ali gledali smo im prijašnje utakmice i možemo reći da su protivnici dobro skautirani i da ćemo znati kako da se postavimo protiv njih.“
U 16-30 danas igra nasa U21.
-
Pozitivanstav
- Kontakt:
Vakcinisani se i dalje moraju testirat?Zukanovic je napisao/la: ↑01 sep 2021, 19:47O radu u kampu i narednom protivniku trener u stručnom štabu mlade reprezentacije Admir Raščić kaže:
Dobro je ne vidi se da mu RS kaze ko treba igrati i ko ne. igrac Borca koji na klupi sjedi kod nas kapiten. 
Ne smeta vama što se guraju neki igrači, već što se ne guraju igrači Sarajeva. Ne smeta vama kad sudije guraju, već kad ne guraju Sarajevo. Ništa bolji niste.
Znamo mrzis Sarajevo i to je ok ali ne moras svaki puta pisati glupost. makar ovde ne moras.
E moj Zukane to se smece ne izgovara.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Znamo da iz nekog razloga pišeš na bosanskom kao da imaš intelektualne poteškoće, i da tebe ostali U21 igrači osim Sarajeva i ne zanimaju, na ostale gledaš samo na konkurenciju koju treba popljuvati.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma dobro ove momke vodi Starcevic ( kao i prethodnik) kad se uzme u obzir o kojoj reprezentaciji je riječ, o donaciji ligi, o pritiscima iz samog saveza u vezi poziva, menadzercica i sl.
Idemo danas po pobjedu
Idemo danas po pobjedu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: bvsic, damir_82, General505, Goalgetter i 40 gostiju.