Facom vise baca na lee van cleefaHistoricar je napisao/la: ↑29 avg 2021, 21:09Tan je tu Clint EastwoodDevetomjesto je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:53sutra je dvoboj izmedju tana nama i mirvica. svako protiv svakog ko u filmu dobar los zao.![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Facom vise baca na lee van cleefaHistoricar je napisao/la: ↑29 avg 2021, 21:09Tan je tu Clint EastwoodDevetomjesto je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:53sutra je dvoboj izmedju tana nama i mirvica. svako protiv svakog ko u filmu dobar los zao.![]()
Evo sad i ja to kontam.Ne može da prežali što nema više derneka sa kalašturama i sponzorušama po Taverni, Baoliju, Monarhu i Bosni, ispijanja kafa na Novoj Otoci, žderanja kolača po Metropolisu, vozanja i selfijanja u autima.....Dva klasična idiota koja su nam živce pojela.
Što je najgore, ne možeš čovjeku ni zamjerit' kad pogledaš na šta ovo liči sve...ElCartel11 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 22:38Hoce li barem do nove doci
Normala, ceka ako mu sta ispadne vani ako ne, onda dolazi u rajvoSa kojeg voli vise od života![]()
I sve pod parolom "nasa djeca" yebem ih u glavusine. Za mene je "nase dijete" Bodul koji se bori k'o lav, Merso, Dupovac...a ne ove dvije stuhe !!!Historicar je napisao/la: ↑29 avg 2021, 22:38Evo sad i ja to kontam.Ne može da prežali što nema više derneka sa kalašturama i sponzorušama po Taverni, Baoliju, Monarhu i Bosni, ispijanja kafa na Novoj Otoci, žderanja kolača po Metropolisu, vozanja i selfijanja u autima.....Dva klasična idiota koja su nam živce pojela.
Ne pehiraj, cekaj kraj
Eto opet ti ispehiroHistoricar je napisao/la: ↑29 avg 2021, 22:49Ma nebitna utakmica za nas keli, i jedni i drugi ce završiti negdje u sredini tabele![]()
Zato ja vec u 43. minuti uvijek pripremam stopericu na mobiteluJavierBosnia je napisao/la: ↑29 avg 2021, 22:57Nervira li koga sto sat na Kosevu staje na 45 i 90 min?
Kad nemam pojma koliko je nadoknade ostalo, a idemo u napad![]()
Ma yebo to, jedva pratim kraj i onako jos u mobitel da buljimspezial je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:08Zato ja vec u 43. minuti uvijek pripremam stopericu na mobiteluJavierBosnia je napisao/la: ↑29 avg 2021, 22:57Nervira li koga sto sat na Kosevu staje na 45 i 90 min?
Kad nemam pojma koliko je nadoknade ostalo, a idemo u napad![]()
Edit: i u 88.![]()
Ma Kapic je u pitanju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.