Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Vrancic i Prcic su standardni u Engleskoj i Francuskoj i na kraju bude jedan Loncar i Hadziahmetovic pozvani na proslem spisku su bili cak Sadikovic, Besirovic, Djokanovic i Danilovic 
Slazem se druze i on ispada nazalost kao cista prevara
Mujakić klupiran u belgijskoj cvajti. Joj talenta 
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Husref ga napravio igračem, isto kao što sad radi sa Mešinovićem i Šukilovićem.
Hebiga, ne može ga Husref do kraja karijere za ruku vodati.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Upao u prvu postavu jer nije imao koga drugog ubaciti. I njega i Mustafića. Šansu je u potpunosti iskoristio i napravio transfer. Isto je i sa ostalim omladincima FKS. Pogotovo za Vladana, koji je upao, jer je Pavlović pokazao srednji prst. Nakon toga Sarajevo tražilo golmana i srećom, Vladan na prvoj tekmi bio odličan i tu ostao do kraja sezone.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 16:52Husref ga napravio igračem, isto kao što sad radi sa Mešinovićem i Šukilovićem.
Nije on ništa napravio, već je pravilo da mora imati 2 U21 igrača. Koliko je prošle sezone napravio igrača? Ili generalno kroz karijeru?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Cuj Husref ga napravio igracem. 
Najjače kad kažu Husref morao njih ubacit, pa moraju i svi ostali treneri u bhtpl pa opet nista ne naprave.
Husref je ubacio mladog Šukilovića i odmah je pokazao zašto ga je ubacio, Mešinovića isto.
Husref je ubacio mladog Šukilovića i odmah je pokazao zašto ga je ubacio, Mešinovića isto.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
I domaća liga, lahko je izgledati dobar kada se igra statičan fudbal iz 20-og vijeka. Vidim ga nazad u PLBiH do kraja sezone.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 16:52Husref ga napravio igračem, isto kao što sad radi sa Mešinovićem i Šukilovićem.
I Šerbečić mjesec dana ista situacija, tj klupa. Piši propalo.
Musemic nije nikad gurao mlade igrace. i sada mora staviti te igrace.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne možemo se praviti slijepi, kada su kod Husrefa izašli bezbroj igrača poput navedenih. Još su tu i Pidro.Mokes je napisao/la: ↑29 avg 2021, 17:00Upao u prvu postavu jer nije imao koga drugog ubaciti. I njega i Mustafića. Šansu je u potpunosti iskoristio i napravio transfer. Isto je i sa ostalim omladincima FKS. Pogotovo za Vladana, koji je upao, jer je Pavlović pokazao srednji prst. Nakon toga Sarajevo tražilo golmana i srećom, Vladan na prvoj tekmi bio odličan i tu ostao do kraja sezone.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 16:52Husref ga napravio igračem, isto kao što sad radi sa Mešinovićem i Šukilovićem.
Nije on ništa napravio, već je pravilo da mora imati 2 U21 igrača. Koliko je prošle sezone napravio igrača? Ili generalno kroz karijeru?
Da ne pričam o tome kako su kod njega igrali i Šabanović ja mislim da je i Kurdić pod njim debitovao, Resić itd.
Kao i prva mlada zvijezda Đokanović. Sad gledam evo i Dervišagić je te iste godine debitovao pogotkom protiv Goška.
Ja mislim da nije pošteno poturanje ove besmislene agende da je Husref bio protiv mladih talenata kada je gotovo svima pružio šansu, mogao je i meteor pogodit Koševo, nebitno je, činjenice ostaju činjenice.
⚜️~⚜️~⚜️
Dan 18. a bana još nema.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Brat Ziljka zabio 2 gola. 
I tek vidis kolko je nakaradno ovo sto Petev radi,znaci pozivao je momka u Borcu dok je bio vjerovatno da mu pomogne prije klub naci,i eto nadje klub i sad kad je najbolji strijelac i generalno najkorisniji igrac Slovenske lige sad nema poziva.
Dakle nekazem da ga se treba ikako zvati,ali zvao si ga iz Borca a sad kad je najbolji igrac u Sloveniji nema ga na spisku.Ono logika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nadam se da ce ih aBd vratiti pod nasu zastavu!
U pravu si. Logika je slaba. Ne njegova nego tvoja.miky_hz je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:19I tek vidis kolko je nakaradno ovo sto Petev radi,znaci pozivao je momka u Borcu dok je bio vjerovatno da mu pomogne prije klub naci,i eto nadje klub i sad kad je najbolji strijelac i generalno najkorisniji igrac Slovenske lige sad nema poziva.
Dakle nekazem da ga se treba ikako zvati,ali zvao si ga iz Borca a sad kad je najbolji igrac u Sloveniji nema ga na spisku.Ono logika![]()
Ziljkic je dobio poziv za prijateljske kada je haman pola PLBiH dobilo poziv. I to je sasvim ok. Ziljkic se na tim utakmicama nije nametnuo Petevu. Protiv Crne Gore presjedio na klupi a protiv Danske upisao svega 13 min.
Dakle, nije se nametnuo kao PLBiH igrac i sada naravno da nije dobio poziv jer je do slanja poziva igračima odigrao tek 3,4 utakmice za Olimpiju po 70 ili 80 min.
Petev ovaj put nije zvao PLBiH igrace, a Ziljkic nije mogao u 3 utakmice za Olimpiju promijeniti DNK PLBiH igraca...uz to niti jednog trenutka se nije nametnuo selektoru.
I da, prešao je u slovensku ligu a ne neku aman...iako meni lično, više se sviđa profil igraca kao što je Ziljkic (zna stati na loptu, povuci, predriblati, uci u sredinu, asistirati...jednostavno raznovrsniji) nego Menalo koji samo zna utrcati u prostor.
U svakom slučaju obojica su trenutno tanki...da ne kažem pretanki.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 30 avg 2021, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mora se priznati da je hurem zaredao šamare ove nedelje. Mislim da bi bilo najpametnije da zanemarimo temu o pozivima i fokusiramo na predstojeće utakmice.
⚜️~⚜️~⚜️
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Neko reče - još samo da počnu prizivat Jajala.
Evo ja ga prizivam. Nakon pucanja križnih ligamenata i paziranje čitave sezone, opet dobija redovnu minutažu u Udineseu.
Kvalitet neupitan, u poređenju sa svim našim def. veznim je Kante.
Evo ja ga prizivam. Nakon pucanja križnih ligamenata i paziranje čitave sezone, opet dobija redovnu minutažu u Udineseu.
Kvalitet neupitan, u poređenju sa svim našim def. veznim je Kante.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.