AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Fantasista
- Kontakt:
Re: AC Milan
Na klupi je, 64 broj čini mi semuha milanez je napisao/la: ↑29 avg 2021, 21:50Jel Pelegri na klupi večeras? Nisam upratio na vrijeme.
Ma nije Pelegri u protokolu,jos u petak je Pioli rekao da ce tek nakon repki biti fizicki spreman da konkurise za tekme
Sad bi mogao ubaciti Kalulu-a i Ballu
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Piolijeva ljubav prema Kruniću jednaka je ljubavi Mourinha prema Essienu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ne znam sto prozivate Krunica,momak je obe tekme odigrao odlicno bez gresaka.
Nego Benaseru bas jos puno fali takmicarske forme,i prvu,a evo i drugu tekmu je los. Dalje Theo je malo bolji nego prvu tekmu,nadam se da ce brzo uci u svoju pravu formu..
Nego Benaseru bas jos puno fali takmicarske forme,i prvu,a evo i drugu tekmu je los. Dalje Theo je malo bolji nego prvu tekmu,nadam se da ce brzo uci u svoju pravu formu..
Rutinski odrađeno poluvrijeme, iako je mogao pasti još gol-dva da Godin nije imao onih intervencija.
Volio bih vjerovati da je ovo bila oproštajna utakmica za Samua na San Siru jer mi je malo sumnjivo što je Florenziju oba puta dao šansu da igra na krilu prije njega, iako lik već minimum pet godina igra samo na poziciji beka.
Hajde sad da se okrenu transferima.
Volio bih vjerovati da je ovo bila oproštajna utakmica za Samua na San Siru jer mi je malo sumnjivo što je Florenziju oba puta dao šansu da igra na krilu prije njega, iako lik već minimum pet godina igra samo na poziciji beka.
Hajde sad da se okrenu transferima.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma ima sad vremena do toga,a prije te tekme igramo Lazio,a poslije Liverpoola idemo Juventusu,bice bas paklenih 7 dana. Dobra stvar je sto se vraca Zlatan i Kessie,a imacemo i Bakayoka u rosteru. Ako nas povrwde zaobidju ja sam jako optimistican za ovu sezonu
Zašto ne ako ovako bude igrao. Mada se iskreno nadam da ce do tad Kessie biti u punoj takmicarskoj formi
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Kakvu je utakmicu odigrao Diego Godin
Naši ostatak utakmice rutinski, moglo je još neka lopta da uđe, ali odlično i ovako. Bennaser mora hvatati formu, Leao opasniji dok je u igri od Rebića, Salemakers od Florencija. Brahim mora raditi na kondiciji, izgubio se negdje od 60- te minute, pao fizički. Što je najgore nemaš zamjene za njeg da valja.
Odbrana odlična, Krunić bez zamjerke, Girou maestralan
Kad budu Kessie, Ibra, Bakayoko plus potencijalno pojačanje biće žestoka konkurencija.
Naši ostatak utakmice rutinski, moglo je još neka lopta da uđe, ali odlično i ovako. Bennaser mora hvatati formu, Leao opasniji dok je u igri od Rebića, Salemakers od Florencija. Brahim mora raditi na kondiciji, izgubio se negdje od 60- te minute, pao fizički. Što je najgore nemaš zamjene za njeg da valja.
Odbrana odlična, Krunić bez zamjerke, Girou maestralan
Kad budu Kessie, Ibra, Bakayoko plus potencijalno pojačanje biće žestoka konkurencija.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Promaklo mi je da je bratu Leu pripisan gol. Realno nema mu se šta prigovoriti otkako je počela sezona (računajući i one prijateljske), djeluje mi dosta posvećeno i nabrijano na igru. Daj bože da i potraje.
Još i Diaz kad bi uvijek ovako igrao, gdje bi nam kraj bio. Što i dalje ne mjenja činjenicu da nam fali zamjena, iz X razloga.
Ovo najbolje sumira utakmicu
Još i Diaz kad bi uvijek ovako igrao, gdje bi nam kraj bio. Što i dalje ne mjenja činjenicu da nam fali zamjena, iz X razloga.
Ovo najbolje sumira utakmicu
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dva igrača da se pojača konkurencija za amf i rwf, ekipa bi bila potpuna. Ovako ostat će žal ako Maldini i društvo to ne riješe u ova dva dana.
Leao fizički dosta jači nego lani, izgleda da je dosta radio na tome tokom ljeta.
Leao fizički dosta jači nego lani, izgleda da je dosta radio na tome tokom ljeta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Stvar je što je on uvijek solidan protiv slabijih ekipa i onih koje su povučene. Druga je stvar kada ti Henderson i Mane naprave pritisak, a Rade je sklon gubljenju lopti u takvim situacijama.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Bravo, razvalili ih u 1. poluvremenu i kasnije rutinirali. Jedno je jasno, Florenzi nema sta traziti na krilu, a i tek poneku minutu da zasluzi pored Calabrie i to je to od njega.
A ono najvaznije - opet Pioli cuva izmjenu do 91. minute kad ima gotovu utakmicu, i jos zna da je Theo pozvan u reprezentaciju pa je mogao i morao dati pred kraj minutazu i Balou. To me kod Piolia nervira otkako je na klupi Milana.
A ono najvaznije - opet Pioli cuva izmjenu do 91. minute kad ima gotovu utakmicu, i jos zna da je Theo pozvan u reprezentaciju pa je mogao i morao dati pred kraj minutazu i Balou. To me kod Piolia nervira otkako je na klupi Milana.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Krunic super igra, pa nije valjda ni Pioli toliki blento za fudbal pa da se sve zajebo kad je Krunic u pitanju. Bas mi je drago da ga ide, ja vazda navijam da Rade igra. Sigurno da je u defanzivi i u razbijanju njihovih napada puno iza Kessie-ja, crnjo je tu najjaci na svijetu. Ali je zato s loptom u nogama za Kessieja profesor doktor.
Milina nas gledat. Svaka cast cijeloj ekipi!
Milina nas gledat. Svaka cast cijeloj ekipi!
Pazi, svi smo mi svjesni ko je Rade i kakva je njegova uloga. Samo kažem da je do sad tu ulogu odigrao odlično al da se ipak nadam da ce Kessie do tad biti spreman za cijelu utakmicu.
Il Club più titolato al mondo!
Naravno da smo s Kessijem jaci. Ja kod crnje ne volim sto je s loptom bas los, ali je za ekipu jako koristan, glupo je to i pisat, zna to svak. Rade je kod drugog gola imao key-pass. Dobro je dijelio lopte veceras.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kessie je i s loptom i bez nje 2 klase iznad Krunića. Solidan igrač je Rade, imao bi mjesta u 15 od 20 ekipa u ligi, ali za ove najjače nije. Osim ovako kao back up, kad ne postoji druga opcija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.