AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Pioli to DAZN: "I believe that if we want to have a positive future then all players must feel like starters. I am struggling to make choices also because important players will return and maybe two other players will arrive."
Bakayoko + još jedan, a moguće je 2 bez Bakayoka..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Rasisto usrana, jel dosta vise sa tim seljackim, ulicarskim manirima, "crnjo" i sl.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Slažem se sa kolegom. 

).

To je i meni palo na pamet, ali navodno je već prije pričao o Bakajoku i da će ubrzo postati oficijalno, tako da bih ga zasad isključio iz te priče. Prema svemu sudeći, Baka + 2 igrača (malo predobro da bi bilo istinito, al' vidjeti ćemoRomagnoli13 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:12Pioli to DAZN: "I believe that if we want to have a positive future then all players must feel like starters. I am struggling to make choices also because important players will return and maybe two other players will arrive."
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
AC Milan manager Pioli announces: ?Tiemou? Bakayoko will sign as new Milan player in the next hours from Chelsea?. Done deal on two-years loan with buy clause for ?15m. Blue circle #ACMilan
Bakayoko will also extend his contract with Chelsea until June 2024. @Romano
Ali s obzirom da je već spomenuo Bakayoka kao igrača Milana. Onda se radi o druga dva igrača. Prvi je sigurno onaj iz Bresta. A drugi bi mogao biti iznenađenje za sve nas.
Bakayoko will also extend his contract with Chelsea until June 2024. @Romano
Ali s obzirom da je već spomenuo Bakayoka kao igrača Milana. Onda se radi o druga dva igrača. Prvi je sigurno onaj iz Bresta. A drugi bi mogao biti iznenađenje za sve nas.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa premu Di Marziu je to Ounas koji bi došao na posudbu, iako je još davno odlučeno da će ostati u Napoliju tako da bih to uzeo sa rezervom. Milan sigurno neće platiti 20 miliona za njega, a nešto sumnjam da će ga Napoli pristati poslati na posudbu za džabe u konkurentski klub.
Ja bih i dalje volio da to bude Adli uz Faivrea, koji se stvarno čini da je blizu. Izgleda da će se na kraju naći na 13+2 miliona.
Iako ovo sve znači da će Samu biti prodan, I'm in shock.
Ja bih i dalje volio da to bude Adli uz Faivrea, koji se stvarno čini da je blizu. Izgleda da će se na kraju naći na 13+2 miliona.
Iako ovo sve znači da će Samu biti prodan, I'm in shock.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zadovoljni smo partijom znači 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Taj iz Napolija neće sigurno u Milan. Ljudi traže za njega 20M, a po TMu vrijedi jedva 7-8.
Samu je izgleda bivši. Napokon.
Samu je izgleda bivši. Napokon.
Nemoj se radovati unaprijed, garant će ga vratiti nazad iduće ljeto gdje god da ode. 
Ali neka samo više ode, pa kako god.
Ali neka samo više ode, pa kako god.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tačno ne znam kako je uspio skupiti 100+ nastupa za Villareal i Milan, onaj Suso koliko god da je nervirao čovjeka i kidao mu nerve makar je ponekad znao uvaljati gol, upisati asistenciju...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Malo mi je i žao Castilleja, vidi se da voli Milan i da daje 120% svaki put kad igra, ali džaba sve kad ne zna
Što se tiče radne etike, stvarno je odličan igrač i vidi se da ga u svlačionici vole igrači, ali nije on rezervno krilo a kamo li tek početno krilo ekipi koja se bori u LP i koja u dogledno vrijeme cilja na Scudetto.
Nadam se da će Kessie produžit ugovor i da će Faivre potpisati i onda imamo izuzetno dobru i potentnu momčad koja je uz to izrazito mlada i može samo napredovati
Što se tiče radne etike, stvarno je odličan igrač i vidi se da ga u svlačionici vole igrači, ali nije on rezervno krilo a kamo li tek početno krilo ekipi koja se bori u LP i koja u dogledno vrijeme cilja na Scudetto.
Nadam se da će Kessie produžit ugovor i da će Faivre potpisati i onda imamo izuzetno dobru i potentnu momčad koja je uz to izrazito mlada i može samo napredovati
Faivre + Corona in, Samu out. Eh to bi vec bio odličan mercato.
Il Club più titolato al mondo!
- nextterrain
- Kontakt:
Joj likaNegotiations in progress for Castillejo to Real Sociedad but the Spaniard decided to change agents and deal is now at risk
[@mirkocalemme]
Slican Locattelijevom protiv Juventusa
RMC Sport: Bordeaux and AC Milan have agreed to transfer Yacine Adli for €10M. The midfielder will stay at Bordeaux this season on loan.
Hmm, nije li ovaj trebao odmah doći?
Hmm, nije li ovaj trebao odmah doći?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Znači Adli ostaje na razvoju u Francuskoj. Daj tog Favrea odmah.
Pa trebalo je, sad ni meni nije jasno. Kad već plaćaš igrača, zašto ga ne dovesti odmah uz Faivrea?
Postoje tri scenarija koji bi možda objasnili ovu situaciju:
1. Kessie ide iz kluba, pa se priprema teren za narednu sezonu
2. Klub ima u planu dovesti Faivrea + krilo, radi čega ne bi trenutno bilo mjesta za Adlija jer je prenatrpana sredina,
3. Maldini je pristao platiti Adlija po nižoj cijeni pod jedinim uslovom da ga pošalješ nazad na posudbu jer je Bordo tražio minimum 15 miliona (u ovo ustvari čak i mogu povjerovati s obzirom da se čitavo ljeto ciganišu oko par miliona).
Postoje tri scenarija koji bi možda objasnili ovu situaciju:
1. Kessie ide iz kluba, pa se priprema teren za narednu sezonu
2. Klub ima u planu dovesti Faivrea + krilo, radi čega ne bi trenutno bilo mjesta za Adlija jer je prenatrpana sredina,
3. Maldini je pristao platiti Adlija po nižoj cijeni pod jedinim uslovom da ga pošalješ nazad na posudbu jer je Bordo tražio minimum 15 miliona (u ovo ustvari čak i mogu povjerovati s obzirom da se čitavo ljeto ciganišu oko par miliona).
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A 4-ti scenario je da je Krunic odigrao dvije dobre tekme pa kazu da mu se ne stvara dzabe konkurencija 
Bez zajebancije ne kontam sto su davali 10mil i ostavili ga godinu,al hajd dobro ko zna sta ce se desiti jos danas i sutra. Nadajmo se najboljem
Bez zajebancije ne kontam sto su davali 10mil i ostavili ga godinu,al hajd dobro ko zna sta ce se desiti jos danas i sutra. Nadajmo se najboljem
Evo izgleda razloga zasto Adli ostaje jos godinu u francuskoj
- nextterrain
- Kontakt:
It’s going to be either Ounas or Faivre for Milan according to @Santi_J_FM
Ko zna sta se ovdje događa
Al meni je okej da Adli ostane na posudbi i da redovno igra
I Marca je ovo objavila oko Jamesa, dosao bi kao free transfer.
Ko zna sta se ovdje događa
Al meni je okej da Adli ostane na posudbi i da redovno igra
I Marca je ovo objavila oko Jamesa, dosao bi kao free transfer.
Izvor je jak, ali... Ne znam, s ovima našima nikad nisi načisto. Rade (ne Krunićronaldo99 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 14:02ESPN: #ACMilan close to an agreement for #JamesRodriguez! AC Milan have an agreement with #Everton for the Colombian player. The player's contract expires in 2022, he will arrive as a free transfer.
Evo izgleda razloga zasto Adli ostaje jos godinu u francuskoj
Za Jamesa nemam posebno mišljenje, bojim se da takvi igrači kvare hemiju u timu, a bojim se da mogu da budu pravi pogodak. Da ima kvalitet, suvišno je govoriti. Svakako bi bio od pomoći, ali i dalje nisam siguran da je zaista dogovoren, mada se potajno već danima nadam nekoj ludoj bombi na kraju ovog ludog prijelaznoga roka.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.