FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

parangal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la parangal » 29 avg 2021, 21:04

Felixians4 je napisao/la:
29 avg 2021, 20:53
ali eto, ja mogu nadodati i ostale francuze sem griezmanna,a nijednog ne gotivite
Ovo za mene ne važi sigurno...ja delim igrače samo na dobre i loše (po mom ukusu)ma odakle da dolaze...kad smo konkretno kod Griza smatram ga fenomenalnim igračem i u reprezentaciji i u Madridu.... u Barsi nažalost nije uspeo (do sada) da pokaže svoje majstorstvo ali nisu ni ranije neki jako dobri igrači uspevali...to su neke druge stvari. Generalno francuzi su uvek imali sjajne igrače i reprezentaciju da ih ne nabrajam sada... ;)

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 29 avg 2021, 21:10

:salut:

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 29 avg 2021, 21:15

parangal je napisao/la:
29 avg 2021, 21:04
ali eto, ja mogu nadodati i ostale francuze sem griezmanna,a nijednog ne gotivite
Ovo za mene ne važi sigurno...ja delim igrače samo na dobre i loše (po mom ukusu)ma odakle da dolaze...kad smo konkretno kod Griza smatram ga fenomenalnim igračem i u reprezentaciji i u Madridu.... u Barsi nažalost nije uspeo (do sada) da pokaže svoje majstorstvo ali nisu ni ranije neki jako dobri igrači uspevali...to su neke druge stvari. Generalno francuzi su uvek imali sjajne igrače i reprezentaciju da ih ne nabrajam sada... ;)
pa čitam, stalno su na udaru i lenglet i umtiti i griezmann. ne znam zašto ih ne bi voljeli jer su francuzi,na to nisam ciljao. poanta je bila da nemate staru ekipu,a i da imate,brzo se to razriješi.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 29 avg 2021, 21:19

Chinaglia je napisao/la:
29 avg 2021, 20:38
ter stegen kaze da su odigrali dobru tekmu

kad igraci ovako razmisljaju, sta da ocekujes
Kad se sjetim da su se mediji, za vrijeme Pepa, čudili kad bi ovaj nakon 3-0 rekao da su loše igrali...navijači tražili dlaku u jajetu. Njega i onu generaciju ovaj klub, sa ove distance kad se pogleda, nije zaslužio.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2021, 21:22

29 avg 2021, 21:15
parangal je napisao/la:
29 avg 2021, 21:04
pa čitam, stalno su na udaru i lenglet i umtiti i griezmann. ne znam zašto ih ne bi voljeli jer su francuzi,na to nisam ciljao. poanta je bila da nemate staru ekipu,a i da imate,brzo se to razriješi.
Kad pomenu Umtitija....ja sam mu ovde na forumu "kum" i nazvao ga "crnim Puyolom"....fenomenalan igrač, neprolazan. Ali hebiga i ta povreda....ogromna šteta, ogromna. Ali kažu da je najviše sam zaslužan zbog toga...šteta

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 29 avg 2021, 21:25

Chinaglia je napisao/la:
29 avg 2021, 21:00
navodno je braithwaite bio taj koji je odbio odlazak iz kluba, a sto i ne bi, kad mu koeman daje minutazu

spominjao se west ham, bilo je zainteresovanih klubova
Pa upravu si. Na početku je odugovlaćio sa odlaskom, kao financije mu ne odgovaraju, kad su West Ham i Brighton ponudili veću platu nego što ima u Barci, tad je kao razmišljao dal' je to pravi potez jer je vidio da će igrati kod Koemana. A ustvari igrat će dok se ne oporave Fati, Aguero, Dembele, te dok Demir ne opravda minute, kasnije bi trebali svi imati prednost u odnosu na njega. I tako će praktično cijelu narednu sezonu pregledsti sa klupe/tribina.

Coutinho će biti duplo korisniji od Griezmanna.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 29 avg 2021, 21:40

Depay preuzeo ulogu Messija.
Sa Griezmannom popričati i ako ovako nastavi zahvaliti mu se ljeto 2022.
Obzirom da prozivate Koeman, što je opravdano i tražite otkaz, razmislite još jednom. Koga bi švorc Barcelona uopšte mogla dovesti od renomiranih trenera?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 29 avg 2021, 21:43

jasonstatham je napisao/la:
29 avg 2021, 21:40
Obzirom da prozivate Koeman, što je opravdano i tražite otkaz, razmislite još jednom. Koga bi švorc Barcelona uopšte mogla dovesti od renomiranih trenera?
Ko je rekao da treba neko od renomiranih trenera. Xavi, Garcia Pimienta.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 29 avg 2021, 22:03

Xavi nije budala. Pimienta je lošiji trener od Koemana.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 avg 2021, 22:49

miki_92 je napisao/la:
29 avg 2021, 21:10
:salut:
Nije se zajebavao kad je rekao da ne zna driblati. :mrgreen: Dantejebo isto da neko očekuje od njega da pimpla jednom nogom dok prelazi igrače. Iniesta je jedan od najjačih driblera ikad, pa nikad nije žonglirao. Jasno da ne može svako imati ni takvu promjenu pravca, ali stvarno je sramota da napadač od 100+ miliona ne smije napasti protivničkog igrača.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2021, 23:41

ceka se ansu-depay-dembele, jer bolje od ovog ne moze

potajno se nadam da ce coutinho pokazati nesto, za razliku od griezmann-a

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 avg 2021, 00:01

Jebote dan ako se Dembele čeka.
Don't hate what you don't understand.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 avg 2021, 00:16

ne postoji idealnija kombinacije od te, to je jedna od tri kompatibilne kombinacije, a po meni najbolja

preostale dvije kompatibilne kombinacije su ansu-aguero-dembele i depay-aguero-dembele

coutinho i griezmann ne mogu igrati u ovoj formaciji, ansu i depay ne mogu igrati desno, braithwhaite je smece

sta da se radi kad su dembele i aguero par mjeseci out, mislim da ce se obojica vratiti za dva mjeseca

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 30 avg 2021, 00:40

jasonstatham je napisao/la:
29 avg 2021, 21:40
Ne nudi Barça posao svaki drugi dan, imaš dosta trenera koji bi sad napustili poslove u drugim klubovima i reprezentacijama da bi preuzeli Barcelonu bez obzira na situaciju. Ovo što Koeman radi je prvo negledljivo bukvalno lik je negdje u 2008 godini po pitanju taktike i nekakvih rotacija i zajebancija, drugo frajer fula svaku izmjenu pri rezultatu 2:1 gdje Getafe pritišće jako ti ubacuješ djecu od 17 i 19 godina slažem se da trebaju dobiti priliku ali eto da su kiksali izbili bi ti dva boda iz džepa. Ali najveća sramota da klub poput Barçe mijenja napadača za štopera da sačuva rezultat. Puiq definitivno najveći potencijal se ne koristi niti će se koristiti puno - sramota. Ono što je radio Messi prošle godine to Depay radi sad - individualnim kvalitetom izvlači maksimum i donosi pozitivne rezultate, ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da njega nema naprijed. Još kaže ne treba vrijeđat Griezmanna igrač koji ispuni svoj zadatak ne zaslužuje da ga se vrijeđa, a koji je to njegov zadatak da se pojavi u tri utakmice ništa nije uradio i on treba da bude nosioc nove Barçe. Samo se nadati da ćemo najzad dobiti spremnog Coua i Demba i da će Fati nastaviti tamo gdje je stao prije povrede.

Uostalom pokazat će u sljedećih deset utakmica da li je on trener za Barcelonu - ja smatram da nije, klupu je dobio jer nije niko htjeo i zato što je klupska legenda. (Bayern, Benfica, Kyiv, Sevilla, Real, Atletico, Valencija, Levante, Granada, Cadiz) nakon ovog rasporeda smatram da je bivši, osim ako se ne desi neko čudo. Ovako ako izađemo kao što smo danas, protiv Bayerna nova sramota ne gine.

A što se tiče novog coacha ja bih postavio privremeno rješenje do kraja sezone samo da njega ne gledam : Pimienta, Henry, Eusebio, Kluivert ili Larsson da završe sezonu pa kako bude. Onda sjesti i vidjeti šta i kako. A sutra navečer ću baciti jednu analizu nekih trenera koje bih volio da preuzmu Barçu i koji bi napustili svoje klubove ili reprezentacije samo da dođu u naš klub za jednake pare kao RK.
mosa lošmi stićko tit-ula!

breelem
Kontakt:

Post Postao/la breelem » 30 avg 2021, 10:01

Kada bi trebali biti spremni Ansu, Dembele i Aguero?
Koliko je Garcia dobio utakmica suspenzije?

EDIT: Aguero krajem 10. mjeseca
Ansu kroz par tjedana, počeo je s treninzima
Dembele krajem 10./početkom 11. mjeseca
Garcia je dobio jednu utakmicu suspenzije
Eto sve odgovoreno…

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 30 avg 2021, 13:13

Izgleda da su se napokon dogovorili. Uljez uskoro bivsi. :guz:
FC Barcelona has accepted a deal from Leipzig for €15m + bonus for Illaix, although it is not closed yet. Illaix will sign for the german club for 5 seasons.
Dogovoren i odavno najavljeni transfer mladog turcina.
Barcelona have finally secured the signing of Emre Demir, a young promising player of Kayserispor. The player is set to join in 2022.
@igrajlopte 🐦

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 30 avg 2021, 13:16

ReX je napisao/la:
30 avg 2021, 13:13
FC Barcelona has accepted a deal from Leipzig for €15m + bonus for Illaix, although it is not closed yet. Illaix will sign for the german club for 5 seasons.
Barcelona have finally secured the signing of Emre Demir, a young promising player of Kayserispor. The player is set to join in 2022.
Konačno da se riješi status majmunolikog, još će donijeti solidan novac u kasu, zadovoljavajuće rješenje.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 30 avg 2021, 13:28

MoodyHank je napisao/la:
30 avg 2021, 13:16
ReX je napisao/la:
Konačno da se riješi status majmunolikog, još će donijeti solidan novac u kasu, zadovoljavajuće rješenje.
:rol: :rol: A jeb' se
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 30 avg 2021, 13:37

BoixosNois1899 je napisao/la:
30 avg 2021, 13:28
MoodyHank je napisao/la:
30 avg 2021, 13:16
ReX je napisao/la:

:rol: :rol: A jeb' se
Fotografija govori 1000 riječi, dugo nisam vidio majmunskiju facu...

slika

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 30 avg 2021, 13:42

Jako loša odluka da se proda Emerson, ne toliko s igračkog aspekta, mada je relativno mlad i mogao bi napredovati (ne nužno pod Koemanom), već zbog činjenice da nema šansi da dovedu nekog na njegovo mjesto, što znači da ćemo plavooko dijete u tijelu muškarca Roberta opet gledati kako ga bilo koje iole sposobno krilo userava po glavi...

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.