Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Al baksuzluka i covid da se desi kad osvojimo titulu pa i to isprati prazan stadion u pm
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ovo se trebalo dobiti , u 2 poluvremenu smo imali sansi , ali golman je sjajan bio.Idemo dalje , duga sezona , ostali ce isto kiksati.Volio bih 1 spica robusnog da imamo.Mane i Firmino su van forme svake.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Pretjeruje se fakat. Treće je kolo. Sezona će biti preteška svima. 19/20 sezona se neće dugo ponoviti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Firmino hamstring, dajte pojačanje neko nema smisla ovo, pa morat ce i Jota i salah dati 20+ u ligi da se imamo sanse za nešto boriti.
- BeyKopites
- Kontakt:
Moguće je da se pretjeruje, ali ipak je razočarenje da ne iskoristiš igrača više 45 minuta. Osim prvih 15 min. drugog poluvremena nije se vidjelo ništa osim jalove inicijative, kako je meč odmicao sve je bilo gore, umjesto da bude bolje jer su kao napravljene neke izmjene. Ide ovaj "kiks" na dušu i Kloppu.
Meni je bod protiv Chelsea u ovim okolnostima kiks, nek shvati kako ko hoće. Btw. Chelsea jak ko beton, posebno što se tiče discipline i taktike, kako su prelagano izlazili i razbijali presing. Imaju i dovoljnu širinu, dobrog trenera. Biće opasni na svim frontovima.
To je samo još jedan pokazatelj šta dobar trener može uraditi ako mu se omoguće kvalitetna pojačanja. A ti Klopponja vrti pokvarenu ploču kako ćeš od Oxa napraviti napadača i sl.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Realnost je da Chelsea ima jednu od najboljih odbrana u svijetu, ako ne i najbolju. Već dugo se brane fantastično, što se moglo i vidjeti u finalu Lige prvaka, kao i prije toga. Sjajno se rješavaju presinga, mirno iznose lopte, brane se konzistentno i čitavo vrijeme su držali istu strukturu. Ipak, takva odbrana Chelsea je pokazala sve mane Liverpoola i nedostatak ideja u napadu, a ujedno i dala putokaz svim ostalim ekipama kako da se brane.

Foto: Reddit
Lijeva strane nepostojeća, sredina bliža našem golu nego Chelseajevom i svi napadi su išli preko trojca TAA - Elliott - Salah, kao što i piše. Najviše pasova prema naprijed Elliott, najviše primljenih pasova Salah.
Chelsea je iskontrolirao lošeg Hendersona sinoć koji nije imao opcije nego da daje loptu na krilo, a napadi na krilo su se završavali izgubljenim loptama i driblinzima koji su bili pretvoreni u kornere, a korneri su značili davanje lopte Chelseaju. O našoj igri dovoljno govori da nismo imali niti jedan ofsajd. Čitav sistem se svodio na centaršute u prazno jer često nikog nije bilo u kaznenom prostoru, imali smo 40 ubačaja, od kojih je samo 25% pronašlo metu.
Veliku krivicu snosi Klopp. Zakasnio je sa izmjenama, Thiago je morao ući ranije ili čak Keita, kao i Tsimikas, ako se već odlučio za njega. Robertson, evidentno nespreman do kraja, imao je užasan meč, na strani sa još gorim Maneom, i ako je već Grk bio ta izmjena onda je morao ranije da uđe, 70-75 minuta. Momak je ubio zadnje dvije tekme, sjajno surađuje sa Jotom i možda bi došli do tog gola i tri boda.
No, Klopp, bez nekih novih instrukcija igračima kroz čitavo drugo poluvreme. Zabrani im da rade 45 minuta jedno te isto, probaj kroz sredinu, natjeraj nekog da se ubaci u drugi plan, šutiraj izvana ako ništa, što smo i probali par puta i onda odjednom stali. Jednostavno, imam osjećaj da ako nakon prvih 15-20 minuta (prvog ili drugog poluvremena) ne zabijemo gol igrači se odluče za inSalah taktiku i ubačaje da TAA pogodi nekog. Nema igre, nema ideja u posljednjoj trećini terena što je problem od pretprošle sezone i nastavka lige nakon COVID prekida. Od tada se mučimo i čini se da više nazadujemo nego napredujemo. Naravno, bilo je nekih sjajnih predstava, no one su rijetke. Mnogo je više teških pobjeda i mučnih poraza/remija.
Još je ostalo nešto malo do kraja transfer roka i nadam se da je sinoćnji meč pokazao Kloppu, Edwardsu i ostalima, jer meni sigurno jest, da bez pojačanja u vrhu napada neće ići tako lako. Mane je užas, mada na trenutke pokaže znak stare forme, ali baš na trenutke i vrijeme je da dobije neku konkurenciju.
Ode jesti, ohladi mi se pita.

Foto: Reddit
Lijeva strane nepostojeća, sredina bliža našem golu nego Chelseajevom i svi napadi su išli preko trojca TAA - Elliott - Salah, kao što i piše. Najviše pasova prema naprijed Elliott, najviše primljenih pasova Salah.
Chelsea je iskontrolirao lošeg Hendersona sinoć koji nije imao opcije nego da daje loptu na krilo, a napadi na krilo su se završavali izgubljenim loptama i driblinzima koji su bili pretvoreni u kornere, a korneri su značili davanje lopte Chelseaju. O našoj igri dovoljno govori da nismo imali niti jedan ofsajd. Čitav sistem se svodio na centaršute u prazno jer često nikog nije bilo u kaznenom prostoru, imali smo 40 ubačaja, od kojih je samo 25% pronašlo metu.
Veliku krivicu snosi Klopp. Zakasnio je sa izmjenama, Thiago je morao ući ranije ili čak Keita, kao i Tsimikas, ako se već odlučio za njega. Robertson, evidentno nespreman do kraja, imao je užasan meč, na strani sa još gorim Maneom, i ako je već Grk bio ta izmjena onda je morao ranije da uđe, 70-75 minuta. Momak je ubio zadnje dvije tekme, sjajno surađuje sa Jotom i možda bi došli do tog gola i tri boda.
No, Klopp, bez nekih novih instrukcija igračima kroz čitavo drugo poluvreme. Zabrani im da rade 45 minuta jedno te isto, probaj kroz sredinu, natjeraj nekog da se ubaci u drugi plan, šutiraj izvana ako ništa, što smo i probali par puta i onda odjednom stali. Jednostavno, imam osjećaj da ako nakon prvih 15-20 minuta (prvog ili drugog poluvremena) ne zabijemo gol igrači se odluče za inSalah taktiku i ubačaje da TAA pogodi nekog. Nema igre, nema ideja u posljednjoj trećini terena što je problem od pretprošle sezone i nastavka lige nakon COVID prekida. Od tada se mučimo i čini se da više nazadujemo nego napredujemo. Naravno, bilo je nekih sjajnih predstava, no one su rijetke. Mnogo je više teških pobjeda i mučnih poraza/remija.
Još je ostalo nešto malo do kraja transfer roka i nadam se da je sinoćnji meč pokazao Kloppu, Edwardsu i ostalima, jer meni sigurno jest, da bez pojačanja u vrhu napada neće ići tako lako. Mane je užas, mada na trenutke pokaže znak stare forme, ali baš na trenutke i vrijeme je da dobije neku konkurenciju.
Ode jesti, ohladi mi se pita.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Šteta što je Barcelona u kanalu, da je njima kako Manea uvaliti za 100 miliona ili nešto.
Lik se godinu ipo ne bavi fudbalom. Jučer najbolji igrač Chelsea bez ikakve sumnje.
Lik se godinu ipo ne bavi fudbalom. Jučer najbolji igrač Chelsea bez ikakve sumnje.
Nama je desna strana WC i elitni bek i krilo, samo nisam očekivao da ce Mane i Andy pasti ovoliko, oni su jos dobri alo nisu to isti igraci kao prije 2 sezone kad su harali ligom.
Cuj pojacanja pored zivog oxa ???
Kao sto je vec pomenuto mane u kanalu godinu, robbo je ziva qita zadnjih 6 mjeseci i grk je imao strasno dobre dvije tekme pa ne bi bilo lose da ga vise vidimo u prvih 11.
Vezni red kao inace kad igramo protiv bunker ekipe cista qarina.
Vidim vec pocinje klasicni engleski hype za njihovog novog supertalenta u vidu Harveya
momak je imao par puta odlicnu priliku da izbaci napadace u potencijalu gol sansu i svaki put je napravio izricito losu odluku, isto kao sto je to radio u prvom pol u prosloj tekmi. Osjetno je sporiji s loptom nego prije godinu, mozda nesto bude od njeg ali njegov level nije ni blizu top10 tima u eplu
Jota je juce bio odlican u presingu ali njegova u pozicija u napadu mi je engima, ima ga i nema u napadu ukratko.
Salah manje vise procitan igrac, nije u stanju rijesavat 1na1 situacije. Alonso ga pokidao u tom segmentu juce
Predvidjam 4 mjesto na kraju sezonu jer su protivnici itekako pojacali a mi vec 3 godine manje vise istih 11 forsiramo.
Kao sto je vec pomenuto mane u kanalu godinu, robbo je ziva qita zadnjih 6 mjeseci i grk je imao strasno dobre dvije tekme pa ne bi bilo lose da ga vise vidimo u prvih 11.
Vezni red kao inace kad igramo protiv bunker ekipe cista qarina.
Vidim vec pocinje klasicni engleski hype za njihovog novog supertalenta u vidu Harveya
Jota je juce bio odlican u presingu ali njegova u pozicija u napadu mi je engima, ima ga i nema u napadu ukratko.
Salah manje vise procitan igrac, nije u stanju rijesavat 1na1 situacije. Alonso ga pokidao u tom segmentu juce
Predvidjam 4 mjesto na kraju sezonu jer su protivnici itekako pojacali a mi vec 3 godine manje vise istih 11 forsiramo.
i to zadnje 2 utakmice jer smo naviknuti na nervozu
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Optimistično. Ja nas vidim u borbi za opstanak.
Picke nece da objave koliko Firmina nece biti, možda su saznali da neće dugo.moci igrati pa nece da objave da im neb nabijali cijenu.
Pa to je cak i pametno.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Krenuo sam da galamim, skontao da je to pametno a nije mi se dalo brisati pocetak posta

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Vratite Sturridgea
Ako Edwards u ovih par dana skonta nešto i dovede nekog dobrog treba mu spomenik dići i odmah ugovor do kraja života.
Ako Edwards u ovih par dana skonta nešto i dovede nekog dobrog treba mu spomenik dići i odmah ugovor do kraja života.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Napušta klub, Athletic potvrdio. Tako da, this aged well
shambles
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
NEW: Discussions between Michael Edwards and Liverpool’s owner, Fenway Sports Group, have taken place as to his future plans and will continue in the hope that he can be persuaded to remain at Anfield. #awlive [
@_pauljoyce
]
Nezgodno je sto stepen ostecenja zadnje loze moze poprilicno da varira od toga da ce bit out par sedmica pa sve do 3 mjeseca
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.