P. S uprava napolje, je.Bem vas u usta lopovska i nesposobna.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Slažem se ali igra i rank lige ulogu, oni su daleko daleko iznad nas
Dzaba pricat brate, ljudi i dalje misle da smo mi nesposobni i da bi Mamic uspio uzet 20 miliona za igraca kojem je najveci domet 2. pretkolo EL, dolazi iz lige koja nikad nije dala predstavnika u grupi, plus nema poziva u 40. reprezentaciju Evrope, koja za pobjedu ne zna godinu dana, a u takvoj reprezentaciji igraju 2-3 igraca ponikla u ovoj ligi. Ja se slazem da nasa uprava jest ocajna, al kod prodaje bi ona Marina iz Chelsija uspjela izvuc 20ak posto bolju cifru. Znaci nemoguce bolje proci.MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 avg 2021, 13:08Viceprvak svijeta, većina igrača proisteklih iz HNL. Brat moj, po tim parametrima oni su tog igrača čak za siću prodali.
Tako je. Upravo oni "instagram, facebook itd itd" navijači najviše pljuju po klubu i igračima, a stadion i utakmice uživo vidjeli nisu. Čast onim ljudima što bez obzira na sve idu na utakmice
Pomalo, oni su mobilizovali i murtu i kurtu za nekakvo jedinstvo i koheziju da se ekipa digne i svaka čast za to, pitanje je koliko će sve to trajati.
Hoćemol makar 3:0 izgubiti od Veleža? Reci molim te da hoćemo.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 avg 2021, 07:48Piši češće ovakve stvari jer sve što napišeš bude kontra.Historicar je napisao/la: ↑30 avg 2021, 02:49Zamislite, ne registruju strance i ne produže radne dozvole do Veleža![]()
Ma nemoj zafrkavat i prije korone je bila losa posjeta, a tad smo bili možda i najbolja ekipa lige, na kraju krajeva završili smo prvi i uzeli titulu, ja licno sam bio na zadnjoj tekmi protiv Mladosti DK i nije bilo ni 3000 ljudi.Sve razumijem i financije i da neko nije tu, ima svadbu ima obaveze ali ljudi koji su kući i gledaju u fotelji a pri tome drže telefon u ruci i samo seru na forumu i komentaru, e to je ono o cemu ja pričam.Shategabri je napisao/la: ↑30 avg 2021, 13:28Pomalo, oni su mobilizovali i murtu i kurtu za nekakvo jedinstvo i koheziju da se ekipa digne i svaka čast za to, pitanje je koliko će sve to trajati.
I u toj situaciji je to mala razlika, sve zajedno jadno i čemerno kad je posjeta u pitanju.
Istina je da smo mi na baš niskim granama što se tiče posjete, al uticalo je svašta, dosta je poremetila korona, a nema narod ni para jbg.
Malo bi se trebali i iz kluba potruditi, slab je marketing skroz.
Apsolutno si upravu. Al jednostavno zatvorili su klub za sebe i investitora, puno pogresni poteza, puno zatvoreni vrata od strane uprave, loša prošla polusezona dovelo je do totalnog pada u posjeti i interesovanju za klub. Ovo su razlozi al moramo se probuditi s posjetom pa i atmosferom na stadionu sve je nekako uspavano. Treba uprava promjeniti pristup i mi sami, svaki navijač je bitan, svaka legenda, svaki dječak, ko god je pitar i bordo krvi treba klubu i treba na tribinu. Samo tako mozemo poboljšati brojnost i krenuti naprijed.
pogresniH
Ja samo znam druže da je nekad protiv ŠB bilo 7500 do 8000 ljudi na stadionu i za tu brojku se govorilo da je losa posjeta, a tada je ekipa, klub pa i atmosfera u klubu bila daleko jadnija od ove trenutno.Izvini molim te ali ako neko nekoga treba “natjerati” da dođe na tekmu, sto se mene tiče ne mora nikad ni docbordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2021, 13:35Apsolutno si upravu. Al jednostavno zatvorili su klub za sebe i investitora, puno pogresni poteza, puno zatvoreni vrata od strane uprave, loša prošla polusezona dovelo je do totalnog pada u posjeti i interesovanju za klub. Ovo su razlozi al moramo se probuditi s posjetom pa i atmosferom na stadionu sve je nekako uspavano. Treba uprava promjeniti pristup i mi sami, svaki navijač je bitan, svaka legenda, svaki dječak, ko god je pitar i bordo krvi treba klubu i treba na tribinu. Samo tako mozemo poboljšati brojnost i krenuti naprijed.
Bila je, ali ne ovako. Jbg, znaš i sam da se kod nas posjeta povija shodno rezultatima, kad je euforija i sve ide biće i 10 k na jačim utakmicama, čim nas neko ohladi, standardne dvije milje.Hztesanj je napisao/la: ↑30 avg 2021, 13:34Ma nemoj zafrkavat i prije korone je bila losa posjeta, a tad smo bili možda i najbolja ekipa lige, na kraju krajeva završili smo prvi i uzeli titulu, ja licno sam bio na zadnjoj tekmi protiv Mladosti DK i nije bilo ni 3000 ljudi.Sve razumijem i financije i da neko nije tu, ima svadbu ima obaveze ali ljudi koji su kući i gledaju u fotelji a pri tome drže telefon u ruci i samo seru na forumu i komentaru, e to je ono o cemu ja pričam.Shategabri je napisao/la: ↑30 avg 2021, 13:28Pomalo, oni su mobilizovali i murtu i kurtu za nekakvo jedinstvo i koheziju da se ekipa digne i svaka čast za to, pitanje je koliko će sve to trajati.
I u toj situaciji je to mala razlika, sve zajedno jadno i čemerno kad je posjeta u pitanju.
Istina je da smo mi na baš niskim granama što se tiče posjete, al uticalo je svašta, dosta je poremetila korona, a nema narod ni para jbg.
Malo bi se trebali i iz kluba potruditi, slab je marketing skroz.
Hvala na ukazanim greškama. Al poenta ostaje ista i s H i bez
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordotim, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, misstianopenaldo, nedimmmm1337, perodeformero, rimljanin90, Seipronto i 100 gostiju.