AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
James i Favre. Do it Paolo!
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
AC Milan have completed the agreement to sign Yacine Adli from Bordeaux, as per @rcmsport. Adli will be in Milano in the next minutes to sign his five-years deal. 
#ACMilan
Adli will stay at Bordeaux on loan until June 2022. AC Milan will pay €10m add ons included.
Adli will stay at Bordeaux on loan until June 2022. AC Milan will pay €10m add ons included.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Ako James isključuje Faivrea nisa za, ako mali francuz dolazi ne smeta mi ni James
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Svi se usutili oko Adlia i presaltali se na druge igrace kad odjednom u narednim minutama Adli dolazi na posudbu. Eto zasto gotivim Maldinijev nacin rada. Thumb up
A danas i sutra je ocekivano silno nagadjanje pa ko ubode i/li imadne kakav info iz kluba. Eto Faivre, Punas, Corona, Adli, Mesi za sirotinju, pa ovaj, pa onaj... ocekujem jos makar 1 novo ime do sutra predvecer.
Nadam se da je istina za Adlia, tamam za naredne sezone i jos godinu zreliji i vise minuta u nogama pa da nastavi kod nas se razvijati.
A danas i sutra je ocekivano silno nagadjanje pa ko ubode i/li imadne kakav info iz kluba. Eto Faivre, Punas, Corona, Adli, Mesi za sirotinju, pa ovaj, pa onaj... ocekujem jos makar 1 novo ime do sutra predvecer.
Nadam se da je istina za Adlia, tamam za naredne sezone i jos godinu zreliji i vise minuta u nogama pa da nastavi kod nas se razvijati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nemam ni ja ništa protiv Jamesa, ali bi me stvarno razočaralo da na kraju izaberu mrtvog Ounasa ispred Faivrea. Onda bi ovo unaprijed trošenje para na Adlija izgledalo besmisleno jer čemu to ako će ti smanjiti budžet za Faivrea?
Propustiti Faivrea radi par miliona je grehota. Ako ga sad ne uzmeš, nećeš nikad jer mali ode negdje drugo.
Tehnički, James i Faivre mogu funkcionisati skupa, jedan ne isključuje drugog samo da ona konjina konačno ode. Evo izgleda da bi mogao biti blizu Sampdorie, kakav haos.
Propustiti Faivrea radi par miliona je grehota. Ako ga sad ne uzmeš, nećeš nikad jer mali ode negdje drugo.
Tehnički, James i Faivre mogu funkcionisati skupa, jedan ne isključuje drugog samo da ona konjina konačno ode. Evo izgleda da bi mogao biti blizu Sampdorie, kakav haos.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan treba da se podigne na marketinškom planu. Zato je James odličan potez. Uz to što ima još najmanje 3 dobre sezone u nogama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan bi mogao dobiti Jamesa za 0 eura. 
Plata 6M, ugovor 3 godine. Vjerovatno nova sedmica Milana.
Plata 6M, ugovor 3 godine. Vjerovatno nova sedmica Milana.
- muha milanez
- Kontakt:
Pa šta to pričate, pa kakvu bi širinu u ekipu imali to je nevjerovatno
Hajde Paolo završavaj to sve da slavimo
Hajde Paolo završavaj to sve da slavimo
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sreća pa je ostalo još samo 30ak sati do kraja merkata. Pa sve mora brzo da se riješava.
- Beduin
- Kontakt:
I opet ovakav Diaz ispred Jamesa za prvih 11. Diaz ima onaj vic, potez da predribla igraca, povuce loptu, gurne suigracu ili dadne gol, daleko korisniji npr. od Hakana. Samo je pitanje fizicke spreme. Dok James mi nije pouzdan igrac, iako je neosporan kvalitet, ali svakako bi ga bilo dobro imati u timu, iako preskup kao takav igrac.
I cisto sumnjam da ce nam doci.
I cisto sumnjam da ce nam doci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Diaz moze da igra lijevo i desno bez problema. Tako da nema tu puno mudrovanja. Što širi roster sa kvalitetom, što jača konkurencija, to bolje za ekipu.
-
gambler1899
- Kontakt:
Sinoc rutinska pobjeda i dobar start pogotovo sto nam idu 3 teske utakmice Lazio, Juve i Liverpool. Samopouzdanje je na nivou i sad samo da sacekamo kraj prelaznog roka. Previse imena se povezuje s nama da bi se moglo znati sta cemo "dobiti". Ove malce iz francuske nisam gledao.ali po komentarima vidim da bi vecina bila zadovoljna njihovim dolaskom. Diaz pokazao da kao 10 moze igrati ali i dalje nije fizicki spreman za 90 min i treba dobra zamjena da se nadopunjuju, ono sto sam primjetio je da se dosta brze oslobadja lopte nego prosle sezone kad bi previse "meljao". Pristao bi i na Jamesa ako je besplatan transfer i normalna plata, a fizicku spremu ce provjeriti 
- muha milanez
- Kontakt:
Mislim da je pod moranjem da se dovedu polušpic i desno krilo. Diaz nema snage za cijelu utakmicu i to je evidentno, plus sezona je duga i postoji mogućnost povrede. Šta onda?
Desno krilo isto. Mislim da je Pioli uvidio da Florenzi ne može imati tu ulogu u ekipi. Salemakers je dobar ali treba neko bolji. Favre je taman.
Adlia kaparisali i to je odlična vijest, momak dolazi u junu 2022 godine. Ako Kessie ostane sad, realno nema ni potrebe sad za njim.
Desno krilo isto. Mislim da je Pioli uvidio da Florenzi ne može imati tu ulogu u ekipi. Salemakers je dobar ali treba neko bolji. Favre je taman.
Adlia kaparisali i to je odlična vijest, momak dolazi u junu 2022 godine. Ako Kessie ostane sad, realno nema ni potrebe sad za njim.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Stiže demant za Jamesa, nismo zainteresovani za njegovo dovođenje.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ja ne znam odakle novinari izvlače ove informacije za Ounasa, kad liku ističe ugovor narednog ljeta i koji se godinama seljaka po slabijim klubovima. Kakvih crnih 18 miliona ili ono još smiješnije, dry loan.
Ovo sa Hamezom nije dugo trajalo.
Iako mi je od početka bilo sumnjivo, lik je već mjesecima na izlaznim vratima gdje ga bukvalno tjeraju iz Evertona i da ga je Milan htio, već bi ga doveli dosad i to relativno lako. Nema mi nekog smisla da za ovakav transfer čekaš zadnjih tridesetak sati, ovo se davno moglo rješiti.
Ako ništa, bar sad ovo povećava šanse za Faivrea za kojeg se poslala nova poboljšana ponuda.
Ovo sa Hamezom nije dugo trajalo.
Iako mi je od početka bilo sumnjivo, lik je već mjesecima na izlaznim vratima gdje ga bukvalno tjeraju iz Evertona i da ga je Milan htio, već bi ga doveli dosad i to relativno lako. Nema mi nekog smisla da za ovakav transfer čekaš zadnjih tridesetak sati, ovo se davno moglo rješiti.
Ako ništa, bar sad ovo povećava šanse za Faivrea za kojeg se poslala nova poboljšana ponuda.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jel ovo definitinvo? Što sam ja ubijeđen da u Italiji traje do 02.09.?Romagnoli13 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 14:26Sreća pa je ostalo još samo 30ak sati do kraja merkata. Pa sve mora brzo da se riješava.
Il Club più titolato al mondo!
Ma traje do sutra do 23:00.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Yebote jesmo jaki dovodimo igrače za sljedeću sezonu, a ni za ovu još nismo sve završili
Meni ovo miriše na Kessijev odlazak sljedeće godine (sa ili bez novog ugovora) i onda će ovaj mali uletiti tu.
James je dobar al' ne bih imao ništa protiv ni da ne dođe, hodajuća povreda.
Meni ovo miriše na Kessijev odlazak sljedeće godine (sa ili bez novog ugovora) i onda će ovaj mali uletiti tu.
James je dobar al' ne bih imao ništa protiv ni da ne dođe, hodajuća povreda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Calabria dobio poziv za reprezentaciju Italije nakon povrede Lazzarija. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.