Adama Traore. Uvijek se vidilo da ima taj engleski mentalitet, plus nigerijsku brzinu i stvarno odlicno pokriva fazu odbrane.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Adama Traore. Uvijek se vidilo da ima taj engleski mentalitet, plus nigerijsku brzinu i stvarno odlicno pokriva fazu odbrane.
Moje misljenje da samo rezultati i titule vracaju navijace. Pa evo sad ste spomenuli kk Bosnu.Shategabri je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:04Nije, tačno. Treba detektovati problem i treba povratiti izgubljeno, treba raditi na bazi navijača, a mislim da tu klub treba povući određene poteze.bordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:02Poštujem i kapa do poda za one koji su uvijek tu, tih 2000 su heroji al ne mozes biti zadovoljan samo da su oni na tribini. Kk bosna je primjer kad se igrala ABA bila puna dvorana svake sedmice, marketing, euforija dok recimo sad Bosnu niko ne gleda. Jednostavno nema tu kulturu da uvijek idemo, mora klub imati priču, rezultate, neki cilj da bi privukao paznju ljudi. Velez sad to ima a mi smo imali par puta borusija, Dinamo K, titule, dolazak Tana, moraš nesto imati da bi bio interesantan. Ja cu doci uvijek i 2000 takvih al nije to poenta.
To je neki aktivni marketing.amypitar je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:14Moje misljenje da samo rezultati i titule vracaju navijace. Pa evo sad ste spomenuli kk Bosnu.Shategabri je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:04Nije, tačno. Treba detektovati problem i treba povratiti izgubljeno, treba raditi na bazi navijača, a mislim da tu klub treba povući određene poteze.bordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:02Poštujem i kapa do poda za one koji su uvijek tu, tih 2000 su heroji al ne mozes biti zadovoljan samo da su oni na tribini. Kk bosna je primjer kad se igrala ABA bila puna dvorana svake sedmice, marketing, euforija dok recimo sad Bosnu niko ne gleda. Jednostavno nema tu kulturu da uvijek idemo, mora klub imati priču, rezultate, neki cilj da bi privukao paznju ljudi. Velez sad to ima a mi smo imali par puta borusija, Dinamo K, titule, dolazak Tana, moraš nesto imati da bi bio interesantan. Ja cu doci uvijek i 2000 takvih al nije to poenta.
Dok se borila u Aba ligi osvajala titule, bilo je i publike. Evo sad nek se Bosna vrati u Aba ligu protiv Zvezde, Partizana neces kartu naci.
Sjetim se utakmice protiv Atalanta na istoku do mene familija iz Tuzle dosla po onoj kisi.
Mislio sam na sama pravila nase lige. Koliko vidim on je raskinuo ugovor 27.8., a klubovi iz naše lige igrace koji su raskinuli ugovore posle 13.8. (kad je kod nas završen transfer rok) ne mogu iste registrovati do zimskog transfer roka.ado-hz je napisao/la: ↑30 avg 2021, 14:55t
Vala nije skuplji od Tinki Vinkija nema sanse. Al stani gdje sad on tj za koga sad Zoran moze da potpise..koji klub...koju drzavu. Nece valjda sjediti kuci do zimskog ptelaznog roka. De to malo mi objasni jer kazes da ga mi ne mozemo registrovati. Mislim svakako ga necemo dovesti samo na glas razmisljam. A da je bilo pameti i normalnog trosenja para Zoran bi se mogao dovesti.
Rezultat je jako bitan al nije jedini faktor, moze i dobra prica podici ljude, recimo euforija kad je Jarni bio i pozitivna vibra 2000 na trening dolazilo nije neki rezultat bio al bila je neka euforija, pa 2013 sjever sam 3000 ljudi al bila dobra loziona na navijanje i da budemo bolji. Sad ništa, još uprava S Koreja i imas sta imas.amypitar je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:14Moje misljenje da samo rezultati i titule vracaju navijace. Pa evo sad ste spomenuli kk Bosnu.Shategabri je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:04Nije, tačno. Treba detektovati problem i treba povratiti izgubljeno, treba raditi na bazi navijača, a mislim da tu klub treba povući određene poteze.bordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:02Poštujem i kapa do poda za one koji su uvijek tu, tih 2000 su heroji al ne mozes biti zadovoljan samo da su oni na tribini. Kk bosna je primjer kad se igrala ABA bila puna dvorana svake sedmice, marketing, euforija dok recimo sad Bosnu niko ne gleda. Jednostavno nema tu kulturu da uvijek idemo, mora klub imati priču, rezultate, neki cilj da bi privukao paznju ljudi. Velez sad to ima a mi smo imali par puta borusija, Dinamo K, titule, dolazak Tana, moraš nesto imati da bi bio interesantan. Ja cu doci uvijek i 2000 takvih al nije to poenta.
Dok se borila u Aba ligi osvajala titule, bilo je i publike. Evo sad nek se Bosna vrati u Aba ligu protiv Zvezde, Partizana neces kartu naci.
Sjetim se utakmice protiv Atalanta na istoku do mene familija iz Tuzle dosla po onoj kisi.
Polako, ne gubi nadu. Mešanovića su predstavili iza 19h, čini mi se. Pa bio je jedan period kad se u ponoć predstavljao novi igrač.
OremušMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:24Polako, ne gubi nadu. Mešanovića su predstavili iza 19h, čini mi se. Pa bio je jedan period kad se u ponoć predstavljao novi igrač.
Iskreno, nešto mi se baš odužilo oko Kapića. Ili jednostavno, momak čeka neki angažman vani pa ako ništa ne bude eto ga nama.keli je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:26OremušMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:24Polako, ne gubi nadu. Mešanovića su predstavili iza 19h, čini mi se. Pa bio je jedan period kad se u ponoć predstavljao novi igrač.iza ponoci haha
jbg, svako gleda sebi bolju buducnost, i mi bismo vjerovatno isto razmisljaliMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:38Iskreno, nešto mi se baš odužilo oko Kapića. Ili jednostavno, momak čeka neki angažman vani pa ako ništa ne bude eto ga nama.keli je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:26OremušMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:24
Polako, ne gubi nadu. Mešanovića su predstavili iza 19h, čini mi se. Pa bio je jedan period kad se u ponoć predstavljao novi igrač.iza ponoci haha
Sablić je doveo već par igrača sa kojima je prije surađivao, Kapić bi bio jedan od njih.MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:38Iskreno, nešto mi se baš odužilo oko Kapića. Ili jednostavno, momak čeka neki angažman vani pa ako ništa ne bude eto ga nama.keli je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:26OremušMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:24
Polako, ne gubi nadu. Mešanovića su predstavili iza 19h, čini mi se. Pa bio je jedan period kad se u ponoć predstavljao novi igrač.iza ponoci haha
Ne samo protiv Atalante.Shategabri je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:17To je neki aktivni marketing.amypitar je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:14Moje misljenje da samo rezultati i titule vracaju navijace. Pa evo sad ste spomenuli kk Bosnu.Shategabri je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:04
Nije, tačno. Treba detektovati problem i treba povratiti izgubljeno, treba raditi na bazi navijača, a mislim da tu klub treba povući određene poteze.
Treba se aktivirati i pasivni. Znači kad nema Atalante, Evrope, euforije, daj nekako motiviši ljude da dolaze na utakmice, radi nešto, ne samo zabij se u kancelariju i ko se smiluje da dođe, smiluje se.
Pa ako treba i da sarađuju sa HZ da se nešto po tom pitanju uradi, međutim znamo da je taj most spaljen i da nema od toga ništa.
Svakako, malo treba, takav smo narod.amypitar je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:41Ne samo protiv Atalante.Shategabri je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:17To je neki aktivni marketing.amypitar je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:14
Moje misljenje da samo rezultati i titule vracaju navijace. Pa evo sad ste spomenuli kk Bosnu.
Treba se aktivirati i pasivni. Znači kad nema Atalante, Evrope, euforije, daj nekako motiviši ljude da dolaze na utakmice, radi nešto, ne samo zabij se u kancelariju i ko se smiluje da dođe, smiluje se.
Pa ako treba i da sarađuju sa HZ da se nešto po tom pitanju uradi, međutim znamo da je taj most spaljen i da nema od toga ništa.
Evo da pobjedimo u Mostaru uz lijepo vrijeme i nocni termin imat ces tu pozitivu za derbi 10 milja. Uvezi tri pobjede ukljuci se u borbu za titulu popravices prosjek na 4-5 milja.
Slazem se da treba nekih pozitivnih vibracija iz kluba, neka pojacanja,marketing bum oko investitora, evo i ovo sa porezom nam je vec popravilo raspolozenje.![]()
Mislim da nama malo treba.
Kone su za to eksperti.Shategabri je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:42Svakako, malo treba, takav smo narod.amypitar je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:41Ne samo protiv Atalante.Shategabri je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:17
To je neki aktivni marketing.
Evo da pobjedimo u Mostaru uz lijepo vrijeme i nocni termin imat ces tu pozitivu za derbi 10 milja. Uvezi tri pobjede ukljuci se u borbu za titulu popravices prosjek na 4-5 milja.
Slazem se da treba nekih pozitivnih vibracija iz kluba, neka pojacanja,marketing bum oko investitora, evo i ovo sa porezom nam je vec popravilo raspolozenje.![]()
Mislim da nama malo treba.
Malo i na jednu i na drugu stranu da odemo.
Ma i Kapic nije odigrao utakmicu ni on sam ne zna kad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2021, 15:56......................Bagarić.........Bodul
...............................Kobiljar....................................
Pidro...............Kapić...............Đokanović...............Šabanović
.......Lazić.................Dupovac.............Ševelj
.................................Dizdarević
Hajde Rifete sine hoces potpisati vise, pa da se ovo uigrava za Veleža![]()
Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, Bejker, Benjolos, bordobijeli, casual033, Direktorcic, nedimmmm1337, Rajvosa4ever, rimljanin90, ubipara i 76 gostiju.