Muzika
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Ozymandias
- Kontakt:
Donda released. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
o cemu je Donda? nije valjda cijeli album posvecen majci
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ima i jedna stvar za Kim, a i za Kobea isto i jedna o nekoj japanskoj dizajnerici

Al najviše o vjeri i majci
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Ozymandias
- Kontakt:
Odlican je album, ali kod svakog repera imas ti fanboyeva koji ce rec ovo je najveca umjetnost ikad i slicno, a kod Kanyea to je bas izrazeno. To mi ide na qrac, doduse i sam Kanye, ali album ko album je gotiva.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Ozymandias
- Kontakt:
To ti vise dodje ko protuteža svom hejtu koji je usmjeren prema njemu jos od onog Taylor incidenta. Nista gore nego kad neki glupan sto je jedino poslusao Stronger i jos koju sto ima pregleda na YT pametuje kako je overrated il sta ja znam. Svaki put kad sam rekao da ga gotivim ljudi su me gledali poprijeko.

Meni je bio ko licnost dobar do ovih zadnjih s.ranja di vise ne znam sta govori i kuda ide. Ko producent je vrhunski, sad pricaju da ima likove koji pisu za njega al to pricaju za svakogOzymandias je napisao/la: ↑30 avg 2021, 20:12To ti vise dodje ko protuteža svom hejtu koji je usmjeren prema njemu jos od onog Taylor incidenta. Nista gore nego kad neki glupan sto je jedino poslusao Stronger i jos koju sto ima pregleda na YT pametuje kako je overrated il sta ja znam. Svaki put kad sam rekao da ga gotivim ljudi su me gledali poprijeko.![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Rijetke su licnosti u muzickoj industriji (posebno americkoj) koje su dobre u glavi. Samo je pitanje imidza i koliko mu je stalo do istogLillard je napisao/la: ↑30 avg 2021, 20:28Meni je bio ko licnost dobar do ovih zadnjih s.ranja di vise ne znam sta govori i kuda ide. Ko producent je vrhunski, sad pricaju da ima likove koji pisu za njega al to pricaju za svakogOzymandias je napisao/la: ↑30 avg 2021, 20:12To ti vise dodje ko protuteža svom hejtu koji je usmjeren prema njemu jos od onog Taylor incidenta. Nista gore nego kad neki glupan sto je jedino poslusao Stronger i jos koju sto ima pregleda na YT pametuje kako je overrated il sta ja znam. Svaki put kad sam rekao da ga gotivim ljudi su me gledali poprijeko.![]()
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ja sam metak u čelo
Ja sam čelo kolone
Ja sam udarna igla
Ja sam vršak koplja
Zabijen u masu
Treba mi keš
Ja sam čelo kolone
Ja sam udarna igla
Ja sam vršak koplja
Zabijen u masu
Treba mi keš
Zamisli slusas mentalno zaostalog Kanye Westa pored Jala Brata
Stravica.
Stravica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.