Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Imali gdje @Beduina
Mog prijatelja
Mog prijatelja
Samo pogledati kada se zavrsi derbi na Grbavici, u kojem pravcu odlaze kuci navijaci Sarajeva.
80% u pravcu Centra i S. Grada.
Ne treba ti puno pameti, da vidis da HC jezgro navijaca FKS cine ljudi koji su iz naselja u tom smijeru...JER SE KRECU PREMA KUCI.
Sjedi i gledaj, prvi slijedeci "normalni" derbi, i kretanje raje.
I jeste, mojrahmetli dedo je navijao za klub koji se zvao Sarajevski. A tu su bili Slavija, HASK i klub Jevreja i sl. Niz klubova je bilo. I po kojoj logici su ljudi, navijaci, koji su navijali za te zabranjene/ugase ne klubove trebali poceti na vijati ta odvratni Zeljeznicar
Naravno da nisu, i da ih je gro pocelo navijati za fakticki reprezentaciju grada Sarajeva. Sto je bio, i tako osmisljen da bude, FK Sarajevo.
I mi smo ponosni na to sto nas je oformila antifasisticka vlast, i sto nas je osmislila i predvodila, kao vid reprezenta sarajevskog fudbala.
Ne treba ti puno pameti, da vidis da HC jezgro navijaca FKS cine ljudi koji su iz naselja u tom smijeru...JER SE KRECU PREMA KUCI.
I jeste, mojrahmetli dedo je navijao za klub koji se zvao Sarajevski. A tu su bili Slavija, HASK i klub Jevreja i sl. Niz klubova je bilo. I po kojoj logici su ljudi, navijaci, koji su navijali za te zabranjene/ugase ne klubove trebali poceti na vijati ta odvratni Zeljeznicar

Naravno da nisu, i da ih je gro pocelo navijati za fakticki reprezentaciju grada Sarajeva. Sto je bio, i tako osmisljen da bude, FK Sarajevo.
I mi smo ponosni na to sto nas je oformila antifasisticka vlast, i sto nas je osmislila i predvodila, kao vid reprezenta sarajevskog fudbala.
- FKS -
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Može li neko postaviti koliko je koja ekipa dobila crvenih i zutih kartona do sad ?
Tabela kvalitete trenera u ligi:
1. Dudić
2. Jakirović
3. Sablić
4. Musemić
5. Ivanković
6. Miljanović
7. Ćorić
8. Milenković
9. Žižović
10. Ivković
11. Krunić
12. Jagodić
1. Dudić
2. Jakirović
3. Sablić
4. Musemić
5. Ivanković
6. Miljanović
7. Ćorić
8. Milenković
9. Žižović
10. Ivković
11. Krunić
12. Jagodić
- Chapman1886
- Kontakt:
Pa dudič je najgori trener u lizi kake su ovo gluposti
Samo Sloboda | COYG
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja bgm ne znam kakva vam je to priča odakle je neko. Ne bi bilo loše da prije te priče provjerite npr. odakle su heroji Sarajeva, rahmetli Zajko, Šehović, Domuz i da ne nabrajam dalje. I baš me živo zanima kao nekog s Bjelava, šta znači biti Sarajlija i živjeti ovdje ili ondje?
- Devetomjesto
- Kontakt:
Pisi cesceHajdeee je napisao/la: ↑30 avg 2021, 19:27Samo pogledati kada se zavrsi derbi na Grbavici, u kojem pravcu odlaze kuci navijaci Sarajeva.

Za Sarajevo samo ljaksafonci navijaju. Seljacki klub.
Kakve mu je komplekse nabio najveći klub 
Garant je ona, što se dugo gledao s njom, navijala za FKS

Garant je ona, što se dugo gledao s njom, navijala za FKS

- Devetomjesto
- Kontakt:
Otiso si dzenane ostala je tuga

Progovori Dzenane. Reci zasto ides i koliko kosta utakmica u nasem prvom timu!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Prvi put se slažem sa tobom. Sablić je bez dileme trebao biti pozicioniran na 1. mjesto.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Vidio sam al nemam više hrabrosti ući tamoMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 avg 2021, 21:20Postavljen mu je izazov na drugoj temi, pa bgt ako postavi sliku, pošalji mi poruku hoću li morati pripremiti vodu i mašice.![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
E jbg, onda ipak voda i mašiceinside je napisao/la: ↑30 avg 2021, 21:22Vidio sam al nemam više hrabrosti ući tamoMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 avg 2021, 21:20Postavljen mu je izazov na drugoj temi, pa bgt ako postavi sliku, pošalji mi poruku hoću li morati pripremiti vodu i mašice.![]()
![]()

Inside brat sa drugog profila sam sebe citira. I tako iz dana u dan. Kakav klaun. Treba ga banovati po pravilima.
Citirao bi i ti da Goretzka nije banovan 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.