Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Aarons i DCL bi bilo 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
AMN na instagramu rekao sve što je trebalo
[Charles Watts] This is sad to see. Academy boy pleading for his future to be resolved. Players being left confused about what their standing is at the club is a bit of a recurring theme. In favour, then seemingly out in the cold.
Nekolicini igrača je potpuno nejasno šta klub planira sa njima.
Edu i Arteta su devastirali klub u potpunosti.
Nekolicini igrača je potpuno nejasno šta klub planira sa njima.
Edu i Arteta su devastirali klub u potpunosti.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
nije valjao Arteti
Ozil
Torreira
Guendouzi
Saliba
Niles
zato igraju
Elneni
Kolašinac
Holding
Chambers
lijevi bekovi na poziciji desnog
bekovi na poziciji stopera
neki igrači ga ne yebu ko ni Emerija
mislim ovo je stanje raspada, gore nego pod Emerijem
Ozil
Torreira
Guendouzi
Saliba
Niles
zato igraju
Elneni
Kolašinac
Holding
Chambers
lijevi bekovi na poziciji desnog
bekovi na poziciji stopera
neki igrači ga ne yebu ko ni Emerija
mislim ovo je stanje raspada, gore nego pod Emerijem
- Marsal
- Kontakt:
David Ornstein:
“Maitland Niles je izričito tražio da ove sezone igra na poziciji desnog boka koja mu je donijela status reprezentativca Engleske. Do sada u novosezonskoj kampanji na toj poziciji nije odigrao niti minute.”

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sjetim se Artteti sve famelije do 10. koljena, yrbem mu mamu garavu, upropasti nas nacisto
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
AMN hoce da igra veznog, Arteta mu javno porucuje da igra beka i da suti
AMN hoce da igra beka, Arteta mu ne da ni minute tu i tretira ga kao veznog
AMN hoce da igra beka, Arteta mu ne da ni minute tu i tretira ga kao veznog
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nadam se da će dečko otići, ima potencijala da bude pristojan EPL desni bek.
Također se nadam da će i Nketiah otići u Crystal Palace. Ne zato što ih treba otjerati već zbog toga što je klub postao previše toksičan zahvaljujući Karteti.
Također se nadam da će i Nketiah otići u Crystal Palace. Ne zato što ih treba otjerati već zbog toga što je klub postao previše toksičan zahvaljujući Karteti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pogubio se skroz u svojim mastanjima. Vidi se da je od Pepa povukao tu osobinu. Samo sto Pep pogadja sa svojim idejama, a ovaj je gotovo sa svim kiksao. Cak je i Willocka trebalo ostaviti kad vidis kakav je vezni red.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Chapman1886
- Kontakt:
Spodoba zalizana **** mu sjeme iz kojeg je izašo,nabiće nas u drugu ligu zajendo sa čmarom eduom i menadžerskim taldžijama bio saam najglasniji protivnik emerija i tvrdio sam da je i arteta bolje riješenje ali sam se žestoko prevario ovaj debil prvo što nezna osnovu fudbala a drugo što je SMEĆE OD ČOVIJEKA KOJEG TTEBA UPUCATI NEKO SA TRIBINE I JEDINO NAS TAKO SPASITI OD OVE UBLEHE,NJEMU LJUDI OTKAZA NEMA JER OVIM VOĐAMA ČMAROVIMA ON DOĐE KO HEMEROID ZA KOEG JE NEBITNO ŠTA ON I KAKO RADI BITNO JE DA SE TALOVI SLAŽU gledaj šta radi umrle mu **** i njemu i whiteu i elneniju i tavaresu i čembersu i mariju i ramsdaleu i kokošinjcu i lakazetu i aubi i svima sve kogod ima veze ikake sa ovim klubom sve im sakupim od porodice i **** na kamaru,postali smo obična ****, pa ka mogu zamisliti našta ti treninzi liče prvo što on nema pojma a drugo mogu misliti toksične atmosfere vjerovatno elneni i ekipa treniraju s ovi šikanirani sjede na klupi i gledaju. Ne volim vegana ali ni ovo što se radi nije uredu
Samo Sloboda | COYG
- QUARTERBACK
- Kontakt:
yebem upravi, eduu i arteti majku!!!
Odem u grad i jedva čekam da mi neko kaze nesto za Arsenal da ga iznabijam..eto do ceg me dovodi Arteta
Mikel Arteta has ignored Ainsley Maitland-Niles'
impassioned personal plea to resurrect his career away from Arsenal. The midfielder was told in an hastily-arranged face-to-face meeting that he was no longer allowed to go. #AFC (via @SamiMokbel81_DM
)
Ovaj je u svađi sa svim igračima u klubu sem ElNenya.
Majku ti **** zalizanu.
Ovaj je u svađi sa svim igračima u klubu sem ElNenya.
Majku ti **** zalizanu.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
A dobro ovo je vec show. Mislim da ga par igraca doslovno mrzi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Mi smo jedini tim koji će radije sve igrače otjerati, a ostavit trenera.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.