Ne znam ko ti plasira takve informacije.
Iako bih ja prvi volio da gov.na lete jer kvare shemu najboljeg operatera
Ne znam ko ti plasira takve informacije.
Englezi
Englezi
Dovoljno sam godinama istreniran da se јebem sa streamovima tako da bi izdržao još i ovu sezonu
Sumnjam da ćemo odmah od prekosutra dobiti ali garantiram da nećemo čekati kao za ta dva navedena.
Onda bi trebali smanjiti racun za 5 KM koliko su ga povecali kad su prebacili SK u osnovni paket.
Ja bih platio još 5 da ih izbace
Tek kad covjek ovo procita, vidi koliko je SK grohnuo...Ne propusti novu sezonu Premier League, Bundeslige, EuroLeague, EuroCupa, kao i Formule 1 i Moto GP.
Ima li ista lose u tom Telecomu? Pitam za druga?
VDSL2 maksimalno izvlači nekih 28 Mb/s uz upaljen HD kanal na STBu i 3 spojena uređaja sa "normalnom" potrošnjom neta.messilla je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:12To sto ti ocekujes pitanje je da li ce se desiti i u narednih pet godina. Nije problem njihove volje da poprave internet, nego infrastrukture. Do vecine ljudi su i dalje dosle samo bakarne parice maksimalne propusnosti 20ak Mbps. Uzmes da ti za tv treba oko 5 Mbps i dobijes da ti ne mogu pustit vise od 10 Mbps interneta. Pogotovo je belaj ako imas dva tv-a.
Evo nek nam @inside napise koliko je do sada pokriveno optikom. Moze eto ukljucit i vdsl.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.