FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Omere legendo, ne daj se. Što brže da nam se vratiš.
**** majku mi guramo Hrelju, a Osmanovicu nisi dao minute da odigra. Cirkus
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Nek se zahvali Asimu Zecu sto nije uspio napraviti javu karijeru... On se Asima uhvatio i shishe.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
I ja sam ga sreo sinoć na stadionu. Brz oporavak Omere.Brkooo je napisao/la: ↑30 avg 2021, 21:39Naš Omer Joldić se nalazi u bolnici gdje su mu u toku današnjeg dana ugrađena dva stenta. Nekadašnji kapiten Plavih se osjeća dobro i slijedi mu period oporavka.
Budi jak kao i uvijek, brz oporavak!
Juniorsku ekipu će u narednom periodu voditi Adin Mulaosmanović.
Sto ti je zivot, sinoc covjek bio na utakmici a danas je u bolnici..![]()
![]()
Brz oporavak Omeru, nadam se u budućnosti treneru prvog tima 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nas su te mahalskw priče ubile. Danas svaka budala može lupetati sta hoće, kakve nargile, kakvi bakraci.
Komplet ekipa Tuzla Citya duva crijevo, pa ljudi prvi na tabeli. Mi imamo problem kvazi guranja igrača koji ne zaslužuju da igraju, a onda kad neki igrač ode, onda plačemo. Od Hirosa, pa nadalje..
Da se razumijemo ne mislim da je Omanović igrači al da je mogao u ovoj ekipi dobiti šansu za igru prije pola ovih igraca koji trenutno igraju. Imaš Stjepanovica koji uopće nije los igrač, nigdje ga nema. Naša boljka godinama, ista priča, sve se ponavlja.
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 30 avg 2021, 23:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Pa dobio je hejbet šansi još od zadnjeg mandata pokojnog Ode. Nije se (po)dokazao sudeći po stručnom štabu i to je to. Plus, imamo puno igrača na toj poziciji i to mahom "naših."Benderrr je napisao/la: ↑30 avg 2021, 23:01Nas su te mahalskw priče ubile. Danas svaka budala može lupetati sta hoće, kakve nargile, kakvi bakraci.
Komplet ekipa Tuzla Citya duva crijevo, pa ljudi prvi na tabeli. Mi imamo problem kvazi guranja igrača koji ne zaslužuju da igraju, a onda kad neki igrač ode, onda plačemo. Od Hirosa, pa nadalje..
PS Brz oporavak šefeeeee
Željezničar za život cijeli!
Ne možeš porediti kad smo tad imali pet puta bolju ekipu nego sad. Za trenutni igrački kadar može igrati bez pola muke.
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Dajte ba ignorisite debilcinu. Sto mu replicirate?
On je tu da pravi glupe rasprave na ovom forumu. Jos od nika milanribar do bendera.
Jednom su ga probali banovati pa izbaci da se administratori ne mogu banovati.
On je tu da pravi glupe rasprave na ovom forumu. Jos od nika milanribar do bendera.
Jednom su ga probali banovati pa izbaci da se administratori ne mogu banovati.
Konačno su se počeli raskidati ugovori sa tipovima poput Osmanovića i sličnim,sljedeći to treba biti Mehić jer nikad igrač neće biti ako ima 15 kila viška
A i znatno manja platna lista
A i znatno manja platna lista
BOSANSKA KRAJINA
I meni se svidja vezni red, ima tu dobrih igraca. Ovaj Crncevic gledao sam ga uzivo prvi put u Bijeljini, momak vidi se da zna igrat lopte, ali je nekako trom na njoj, mozda je u grcu sada na pocetku posto su mu prve utakmice za nas, ali definitivno zna lopte.SudoHusika je napisao/la: ↑30 avg 2021, 19:15Vala nam fale ova 4 boda pravo. A nije da se nije moglo. Ako ništa, malo je i fortuna bila na našoj strani što i nije baš bio slučaj zadnjih godina. Prečka u Bijeljini i sinoć go u 90.'
Krila su nam za **** ali imam neki osjećaj da ćemo biti sve bolji i bolji. Pogotovo jer imamo dobar vezni red koji će se uigrati tokom ovih 15ak dana. Neće nikome biti baš lahko sa nama uvjeren sam.
Volio bih sada dok smo na ovim mini pripremama da Ivkovic proba zamjeniti Boju i Mekica, da Mekic bude malo ofanzivniji jer treba nam na toj ofanzivnij poziciji neko ko zna podvaliti loptu, dodati u prostor, kljucni pas dati. Nemam nista protiv Boje svaka cast momku, ali nije dovoljno vjest sa loptom za tu poziciju, moje misljenje. To je ono sto smo se slozili @ubipitar, mislim da si i ti to rekao, i ja, da nam Bekric zadnjih pola sata na toj poziciji zaista treba.
U svakom skucaju podrska ovoj ekipi treba i da zajedno docekamo bolje dane.
Yebiga Dzeno, sve si imao, al draze ti bilo piti i drkati tuki nego trenirati
Prije par godina, derbi juniora na grbavici, dzeno glavni igrac i kapiten,a i zvijezda jer je vec redovan s prvim timom...vecer prije derbija, dzeno heinekeni i braca zec u slogi..naravno, nasi izgubili, dzeno se nije vidio..a joldic ga je ponizio pred svima, hvala kapitenu sto si nas **** tako...i onda se zapitajte sta i kako. A prica je istina 100%, jer se i tad na forumu pricalo o tome
Uostalom da ista valja, valjda bi mogao naci ozbiljniji neki klub..

- Bersaga
- Kontakt:
Na zimskim pripremama Amar ga našao kako puši cigare, dao mu pare za kartu i vratio ga u Sarajevo, prve zimske pripreme nakon Brkinog povratka. Trenutni juniori su katastrofalni, 4 boda iz 5 utakmica, Sarajevo predzadnje ima bod manje od njih.Azzuri je napisao/la: ↑31 avg 2021, 00:49Prije par godina, derbi juniora na grbavici, dzeno glavni igrac i kapiten,a i zvijezda jer je vec redovan s prvim timom...vecer prije derbija, dzeno heinekeni i braca zec u slogi..naravno, nasi izgubili, dzeno se nije vidio..a joldic ga je ponizio pred svima, hvala kapitenu sto si nas **** tako...i onda se zapitajte sta i kako. A prica je istina 100%, jer se i tad na forumu pricalo o tomeUostalom da ista valja, valjda bi mogao naci ozbiljniji neki klub..
Omere legendo brz oporavak.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Omere legendo brz oporavak i vidimo se što prije!!!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nikad lošija generacija juniora se nije sastala od nastanka kluba.
Omere izdrži

Omere izdrži
Na današnji dan!
Doktorska disertacija!
Doktorska disertacija!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
“Godinama sam dobar prijatelj sa Jasminom Badžakom, imao sam mogućnost i da se vratim u Željezničar, ali nije bilo smisla. Već sam se bio oprostio i bilo bi glupo da ponovo dolazim. Obećao sam ljudima iz Igmana da ću doći i to je bio dobar potez“.
Znači nije bilo zajebancija da je bila mogućnost da se Zajko vrati
Znači nije bilo zajebancija da je bila mogućnost da se Zajko vrati

mosa lošmi stićko tit-ula!
Ko je po vama najviše podbacio, a ko vas je iznenadio od igrača u ovih 7 kola??
Po meni najveće iznenađenje je Beća, momak je mašina na terenu. Bender me isto iznenadio, vadio nas par puta, imao koji kiks, ali je odličan golman.
Najveće razočarenje je Mekić, mislio sam da će biti bolji i opasniji biti, ali ništa specijalno nije uradio.
Po meni najveće iznenađenje je Beća, momak je mašina na terenu. Bender me isto iznenadio, vadio nas par puta, imao koji kiks, ali je odličan golman.
Najveće razočarenje je Mekić, mislio sam da će biti bolji i opasniji biti, ali ništa specijalno nije uradio.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Jadnimi, Lokomotifa, Pablo11, sebalos i 74 gosta.