Nego staFatko je napisao/la:ako i smaja ode u zelju hehe pola ekipe zvijezdine u Zelji

Nego staFatko je napisao/la:ako i smaja ode u zelju hehe pola ekipe zvijezdine u Zelji
EdinTM87 je napisao/la:Nego staFatko je napisao/la:ako i smaja ode u zelju hehe pola ekipe zvijezdine u ZeljiPoslat cemo vam zahvalnicu kad odbranimo titulu aBd
ok drzimo te za rijec reko si poslat zahvalnicu nemoj zaboravitEdinTM87 je napisao/la:Nego staFatko je napisao/la:ako i smaja ode u zelju hehe pola ekipe zvijezdine u ZeljiPoslat cemo vam zahvalnicu kad odbranimo titulu aBd
ma pusti kraju to neobracaj paznju na ovakve komentareSaltCityAttack je napisao/la:eh sad koliko ti je godina majketi? pretjerujes sto jest jest....ali eto nije tema pa necu da se nadovezujemzvjezdas je napisao/la:Zato ih sada igraci i napustaju zbog zaostalih plata koje su u dzepove gurnute sudijama za uspijehe Slobode u Gradaccu i nekoliko prethodnih,odnosno kako je Sadikovic dosao.Dobra mu taktika,al izgleda da je jedino Smajlovic skontao na vrijeme tu taktiku i na vrijeme reaguje.Zapravo,Smajlovic i nije bio efikasan od dolaska Sadikovica, a sto bi kada se znao pobjednik unaprijed.Smajlovic je onemogucen postavkom Sadikovica da daje golove a time i onemogucen da dobije obecano.Uz pomoc placenih sudija go je mogao dati bilo ko.Sada kada se Sloboda izvukla iz kriticne zone pobjedama kod kuce-lomi,ubij,..,ce osigurat miran drugi dio sezone,a Smajlovic ako ostane morat ce davat golove za ono sto ce dobit u drugom dijelu sezone.
hehe pa i ja to znam da je to bilo a ko je nama kriv kad imamo ljude u klubu da nam srede makar posteno sudjenje kod kuce oni nemogu ni tozvjezdas je napisao/la:Dovoljno sam zreo da sa sigurnoscu vam tvrdim ovo.Covjek koji radi u upravi Slobode se kladio u 500KM.da ce Sloboda pobijedit Zvijezdu jer je Aleckovic primio pare.Da ne bude zabune,nemam nista protiv Slobode,naprotiv,Tuzla mi je drag grad u kojem imam dosta prijatelja i s kojim cesto bodrim Slobodu.To sam rekao zbog nepravedne istine.Ne zanima me nepravda prema drugim klubovima vec zbog Zvijezde koja je zbog toga gurnuta u rizicnu zonu.
Tebi je Curguz ipak bio drazi.Mozda ti se od ovog ne svidjaju treninzi,ili se nije pozdravio s tobom kad ti je neki dan bio u firmi u obilasku?seven je napisao/la:Dragan Jović, trener !
Koja sranja pises,ako si se okomio na nekoga onda nadi barem argumente,Cvile je dogovorio sa Stiokicem,ali momak trazi inostrani aranzman kao i svi,i ako ne uspije sigurno dolazi u Zvijezdu,znaci sve je dogovoreno,a tvoj post ne govori o Cviletovovoj nesposobnosti i nespretnosti,nego o tvojoj neupucenosti i nepismenosti.zvjezdas je napisao/la:Dok oni dovode po nekoliko sumnjivih igraca lahko gube kvalitetne pojedince.Cvitkusic je svojom nesposobnoscu izgubio Stokica koji bi nam itekako u sredi dobro dosao.Naime,Stokic je trazio koliko je imao dok je igrao za Modricu.Cvile je nudio pola od toga.Istina,ne znam o kojoj je cifri bila rijec ali mislim da ni Modrica nije placala nesto ekstra.Borac je ponudio jos bolje uslove tako da je bio blizu potpisa za Borac.Medjutim,Stokicevu kvalitetu su prepoznali u Svicarskoj tako da je ovaj fudbaler na putu za ovu zemlju gdje ce nastaviti karijeru u jednom svicarskom prvoligasu.Zbog nespretnosti Cvileta izgubili smo jos jednog velikog igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.