NK Zvijezda Gradačac

EdinTM87
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la EdinTM87 » 21 jan 2011, 15:25

Fatko je napisao/la:ako i smaja ode u zelju hehe pola ekipe zvijezdine u Zelji
Nego sta :mrgreen: Poslat cemo vam zahvalnicu kad odbranimo titulu aBd :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 21 jan 2011, 16:14

Sigurno ce Zeljo osvojit titulu ako se i dalje bude pojacavao iz Zvijezde i dobivo utakmice na ime,al sa ovakvim igracima ce u Europi biti trening ekipa kao Hapoelu prosle godine.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 21 jan 2011, 16:18

ma yebes Smaju.. imali sta novog kod nas.... imali kakvih pticica (NORMALNIH IGRACA) da ce sletiti u nase dvoriste??? i sta je sa Stokicem=???
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 21 jan 2011, 16:28

Stokic jos ceka sa odlaskom u Italiju.Nasi u Zvijezdi moraju imati strpljenja sa ovim igracom.Normalno je da covjek trazi ino klub zbog uslova.Znam da ne treba nikog moliti,ali on ima opravdanje zasto ceka.Mislim da nasi lagano odustaju od njega jer nemaju strpljenja cekati.To je igrac kojeg bi svaki BH klub pozelio u svojim redovima i mislim da s njim trebaju drugaciju politiku voditi.Idealna zamjena za Hamzu, a mlad je.

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 21 jan 2011, 16:57

damir rovcanin u velezu na posudbi
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 21 jan 2011, 21:22

Ima li kakvih novih igraca ? Bilo bi dobro kada bi doveli Rajovica i Muminovica oba igraca su slobodni.

2011
Kontakt:

Post Postao/la 2011 » 22 jan 2011, 00:21

EdinTM87 je napisao/la:
Nego sta :mrgreen: Poslat cemo vam zahvalnicu kad odbranimo titulu aBd :mrgreen:

mozete makar viscu ili zebu nam dat...kad mi vama mozemo pola ekipe mozete i vi nama baa :D :D :D :D

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 22 jan 2011, 10:29

EdinTM87 je napisao/la:
ok drzimo te za rijec reko si poslat zahvalnicu nemoj zaboravit ;)

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 22 jan 2011, 10:46

SaltCityAttack je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Zato ih sada igraci i napustaju zbog zaostalih plata koje su u dzepove gurnute sudijama za uspijehe Slobode u Gradaccu i nekoliko prethodnih,odnosno kako je Sadikovic dosao.Dobra mu taktika,al izgleda da je jedino Smajlovic skontao na vrijeme tu taktiku i na vrijeme reaguje.Zapravo,Smajlovic i nije bio efikasan od dolaska Sadikovica, a sto bi kada se znao pobjednik unaprijed.Smajlovic je onemogucen postavkom Sadikovica da daje golove a time i onemogucen da dobije obecano.Uz pomoc placenih sudija go je mogao dati bilo ko.Sada kada se Sloboda izvukla iz kriticne zone pobjedama kod kuce-lomi,ubij,..,ce osigurat miran drugi dio sezone,a Smajlovic ako ostane morat ce davat golove za ono sto ce dobit u drugom dijelu sezone.
eh sad koliko ti je godina majketi? pretjerujes sto jest jest....ali eto nije tema pa necu da se nadovezujem
ma pusti kraju to neobracaj paznju na ovakve komentare :roll:

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 22 jan 2011, 11:29

Dovoljno sam zreo da sa sigurnoscu vam tvrdim ovo.Covjek koji radi u upravi Slobode se kladio u 500KM.da ce Sloboda pobijedit Zvijezdu jer je Aleckovic primio pare.Da ne bude zabune,nemam nista protiv Slobode,naprotiv,Tuzla mi je drag grad u kojem imam dosta prijatelja i s kojim cesto bodrim Slobodu.To sam rekao zbog nepravedne istine.Ne zanima me nepravda prema drugim klubovima vec zbog Zvijezde koja je zbog toga gurnuta u rizicnu zonu.

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 22 jan 2011, 12:22

Evo malo statistike:

Trener Zoran Ćurguz je Zvijezdu vodio u 31 zvaničnoj utakmici i ostvario 11 pobjeda, 14 poraza i 6 neriješenih rezultata.
Nermin Husejnbašić - Doro 6,54 (96 prvenstvenih utakmica)
Vedad Omeragić 6,38 (25)
Zlatko Đorić 6,18 (25)
Saša Šest 5,83 (3) - još tri ušao kao rezerva a nije ocijenjen
Emir Hadžiđulbić 6,59 (11)
Nikola Vasiljević 6,29 (14)
Antonio Vidović 6,22 (9)
Sanel Šehrić 6,25 (2)

Ocjene su stav novinara, a Nermin Husejnbašić je odigrao i više utakmica za Zvijezdu, a ja za ovoliko imam podatke.
Ovo su igrači koji su napustili Zvijezdu u ovom prelaznom roku!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 22 jan 2011, 12:39

zvjezdas je napisao/la:Dovoljno sam zreo da sa sigurnoscu vam tvrdim ovo.Covjek koji radi u upravi Slobode se kladio u 500KM.da ce Sloboda pobijedit Zvijezdu jer je Aleckovic primio pare.Da ne bude zabune,nemam nista protiv Slobode,naprotiv,Tuzla mi je drag grad u kojem imam dosta prijatelja i s kojim cesto bodrim Slobodu.To sam rekao zbog nepravedne istine.Ne zanima me nepravda prema drugim klubovima vec zbog Zvijezde koja je zbog toga gurnuta u rizicnu zonu.
hehe pa i ja to znam da je to bilo a ko je nama kriv kad imamo ljude u klubu da nam srede makar posteno sudjenje kod kuce oni nemogu ni to :oops:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 22 jan 2011, 12:53

Jel se danas igra ta utakmica sa Olimpicom?
Dragon Town

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 jan 2011, 13:40

Velež danas pobijedio Zvijezdu s 3:2 u Međugorju.

Slika sa jučerašnjeg treninga Zvijezde, Dragan Jović daje izjavu za SportSport.ba.

O Zvijezdi možete pročitati i u ovom tekstu: http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/vahi ... nera/50419

slika
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 22 jan 2011, 14:14

Dragan Jović, trener !

VFC-Mostar
Kontakt:

Post Postao/la VFC-Mostar » 22 jan 2011, 14:17

Imate li vise informacija sta se desavalo na pomenutoj utakmici, jer je ovo iznenadna utakmica bila sumljam da je neko od ljudi iz Mostara znao o njoj.
VELIKI KLUB VELIKA LJUBAV VELEZ MOSTAR

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 22 jan 2011, 15:11

nikic i mersad bedak dali golove za zvijezdu
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 22 jan 2011, 15:17

seven je napisao/la:Dragan Jović, trener !
Tebi je Curguz ipak bio drazi.Mozda ti se od ovog ne svidjaju treninzi,ili se nije pozdravio s tobom kad ti je neki dan bio u firmi u obilasku?

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 22 jan 2011, 15:35

Dok oni dovode po nekoliko sumnjivih igraca lahko gube kvalitetne pojedince.Cvitkusic je svojom nesposobnoscu izgubio Stokica koji bi nam itekako u sredi dobro dosao.Naime,Stokic je trazio koliko je imao dok je igrao za Modricu.Cvile je nudio pola od toga.Istina,ne znam o kojoj je cifri bila rijec ali mislim da ni Modrica nije placala nesto ekstra.Borac je ponudio jos bolje uslove tako da je bio blizu potpisa za Borac.Medjutim,Stokicevu kvalitetu su prepoznali u Svicarskoj tako da je ovaj fudbaler na putu za ovu zemlju gdje ce nastaviti karijeru u jednom svicarskom prvoligasu.Zbog nespretnosti Cvileta izgubili smo jos jednog velikog igraca.

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 22 jan 2011, 16:39

zvjezdas je napisao/la:Dok oni dovode po nekoliko sumnjivih igraca lahko gube kvalitetne pojedince.Cvitkusic je svojom nesposobnoscu izgubio Stokica koji bi nam itekako u sredi dobro dosao.Naime,Stokic je trazio koliko je imao dok je igrao za Modricu.Cvile je nudio pola od toga.Istina,ne znam o kojoj je cifri bila rijec ali mislim da ni Modrica nije placala nesto ekstra.Borac je ponudio jos bolje uslove tako da je bio blizu potpisa za Borac.Medjutim,Stokicevu kvalitetu su prepoznali u Svicarskoj tako da je ovaj fudbaler na putu za ovu zemlju gdje ce nastaviti karijeru u jednom svicarskom prvoligasu.Zbog nespretnosti Cvileta izgubili smo jos jednog velikog igraca.
Koja sranja pises,ako si se okomio na nekoga onda nadi barem argumente,Cvile je dogovorio sa Stiokicem,ali momak trazi inostrani aranzman kao i svi,i ako ne uspije sigurno dolazi u Zvijezdu,znaci sve je dogovoreno,a tvoj post ne govori o Cviletovovoj nesposobnosti i nespretnosti,nego o tvojoj neupucenosti i nepismenosti.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.