Idemooooooooooooooo ljubi brat amidžu i daidžuMortemHz je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:03Fudbalski klub Sarajevo sa velikim zadovoljstvom obavještava navijače i bh. javnost da su uspješno okončane sve formalnosti, te da su Vincent Tan i Ismir Mirvić novi većinski investitori u klub.
U zajedničkom saopštenju za javnost, Tan i Mirvić ističu uzbuđenje što će se u klub vratiti prijeko potrebna stabilnost i dugoročna sigurnost.
"FK Sarajevo ime je i bezvremenski brend! Duga i uspješna tradicija kluba zaslužuje novu viziju koja će omogućiti razvijanje kluba i kao međunarodnog brenda. Zbog toga smo uzbuđeni što imamo i znanje, i iskustvo i kredibilne globalne poslovne odnose koji nam garantuju povratak entuzijazma na Koševo na zadovoljstvo vjernih navijača, koji su željni uspjeha i dobrih rezultata!“, ističu Tan i Mirvić.
Kako navode, u narednih nekoliko sedmica doći će do perioda tranzicije nakon čega će biti u potpunosti spremni podijeliti svoje poslovne planove i dugoročnu viziju FK Sarajevo sa širom javnošću.
Obojica zahvaljuju navijačima na strpljenju tokom posljednjih mjeseci.
„Bio je to težak period za sve, i sa ovom objavom, uvjereni smo da dolazi do zatvaranja tog poglavlja. Komunikacija sa navijačima će biti naš prioritet. Ovim najavljujemo novu eru naših odnosa ne samo sa navijačima nego i poslovnim partnerima, sponzorima, medijima i svim drugim zaljubljenicima u FK Sarajevo!", najavili su Tan i Mirvić.
Ovim putem članovi klupske Administracije koriste priliku da se najsrdačnije zahvale Long Cuong grupi i gospodinu Nguyen Hoai Namu na svim naporima uloženim u rukovanje klubom tokom protekle dvije godine kada su zabilježeni brojni uspjesi.
„Osvajanje prvenstva i najduži niz bez poraza u bh. fudbalskoj historiji čine g. Nama dijelom svijetle povijesti Kluba. Hvala vam!“, zahvalili su se u Klubu izražavajući nadu da će sa novom upravljačkom strukturom Klub ponoviti ne samo ove uspjehe nego otići i mnogo dalje.
Mi smo Sarajevo!"
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakve su ovo laži
Kakvi investitori samo mazanje očiju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SedrenikHz
- Kontakt:
Vazan je ovo dan u nasoj historiji pitari, mozda jedan od kljucnih, sretno Amidza i hvala ti ponovo, hvala Mirvicu.
Jojj sta ova Sabra radii
Jojj sta ova Sabra radii
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Welcome back Amidza
Ajde Rajvoooooooooooooo
Ajde Rajvoooooooooooooo
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Sad ce opet biti " pisaj po sirotinji "...
Ma ko ga ****.... Mosa Rajvosa

Ma ko ga ****.... Mosa Rajvosa
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Da Je Sabrinu maknut. Kako god ovo su dobre vijesti.
Vidjecemo kako ce podijeliti poslove i zaduzenja.
Po meni Tan nek ulaze u Akademiju i stadion, a Mirva u igracki kadar i svi zadovoljni.
Melji R'ajvo!!!
Karaj Dive!!!

Vidjecemo kako ce podijeliti poslove i zaduzenja.
Po meni Tan nek ulaze u Akademiju i stadion, a Mirva u igracki kadar i svi zadovoljni.
Melji R'ajvo!!!
Karaj Dive!!!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Vijest za Tana na sluzbenoj stranici su objavili prije cca mjesec/dva neznam sto ga opet ponavljaju.
Na hajr i uciti iz gresaka.
Na hajr i uciti iz gresaka.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nek je s hajrom, što reče kolega iznad iz grešaka učiti.
Nadam se da je Mirvić ozbiljno zainteresovan i da će ulagati, al baš ulagati, a ne da samo preživljavamo.
Nadam se da je Mirvić ozbiljno zainteresovan i da će ulagati, al baš ulagati, a ne da samo preživljavamo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Shategabri
- Kontakt:
Ja nešto čitam ono na ss.ba i tačno mi izgleda kao da je pisao neko s moždanim....ono nešto ponavlja, nekoliko puta Sarajevo ima investitore, čekalo se ovo ono, uglavnom ništa konkretno, ništa što se već ne znamo.
Mislim ok ako je tako, al dosta šuplje, haj radite nešto ode nam sezona.
Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sačekajte momenatSjevernaKoreja je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:07![]()
![]()
E haj
Je l' prošo momenat hahahahaha
Valjda neko od nasih vrlih novinara dodje do Mirvica pa da makar nesto kaze o daljnjem ulaganju..
- Shategabri
- Kontakt:
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Pa zar ne Pise da ce u naredne dvije do tri sedmice izaci zvanicno sa detaljima?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
K'o Cera, samo strejt.Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:14Ko ono bi Mirvić? Neki bogatun iz Amerike što sarađuje sa Lakersima?
Jeb'o me svako ako ova njima ne meće nešto u kafu il' im sihire navlači. Koji god dođe investitor omađija ga. Nadživjeće i nas i njih Lamije mi.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 31 avg 2021, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako navode, u narednih nekoliko sedmica doći će do perioda tranzicije nakon čega će biti u potpunosti spremni podijeliti svoje poslovne planove i dugoročnu viziju FK Sarajevo sa širom javnošću.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Šta ovo SS skinuo vijest o preuzimanju?
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Ma mrsko mu bilo procitati.
Evo u sta hoces, da je samo naslov procitao
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beli98, Google Adsense [Bot], KarloIvandic, Samba71, ubipara, VensanKasel i 65 gostiju.