Cao insajderiDevetomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2021, 20:54Nam je spreman da popusti. Mora jos porazgovarati sa svojim bossom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cao insajderiDevetomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2021, 20:54Nam je spreman da popusti. Mora jos porazgovarati sa svojim bossom
Nisam nikad ravnodušan prema FKS al dosadašnji rad od 2014 pa do danas pokazao je da nismo sposobni se izdici iznad premijer lige, zbog toga imam rezerve prema upravi i nekoj euforiji zbog novog starog investitora. Kao sto napisa oni nama moraju pokazati da znaju voditi klub i da se izdignu iz blata premijer lige i uvedu nas u grupne faze.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:06Nisi. Pored tebe, ravnodusan je sanchez i bordobijelizagorski je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:56Jesam li ja jedini koji je ravnodusan i ko ne ocekuje nikakve spektakularne promjene i poboljsanja.
Investitor koji se pohvalno izrazava o 'radu' Sabrine & co ili je neobavijesten i neiskusan ili su to neke druge sheme u pitanju,a u kojima se Sabra dokazala kao osoba od povjerenja.
zaboli klub za mahalce
Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:18Znači sad je cilj titula i aBd minimum grupna KL na ljeto?
sve znas brtDevetomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2021, 00:29Kapic ne ceka transfer vani nego cega da se rijesi vlasnik. Nece da igra za eksere. To bi sutra trebalo biti zavrseno. Reko mi mirvic
100%SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:20Prestanite maštati o pojačanjima i planiranim nekim iskoracima. Investitori su tu tek toliko da funkcionišemo sa redovnim platama, relativno solidnim za BH uslove i normalnim servisiranjem svih pratećih troškova kluba. Moguće akademija više da prodiše. A maštanja o Bećirajima, Vukušićima i co. i grupnim fazama batalite. Možemo se samo nadati da nas prosere pa se plasiramo onako neplanski.
Pantelija se kezi, a okrenuo misljenje za 720 stepeni kroz mjesec danaPantelija je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:11SjevernaKoreja je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:06Nisi. Pored tebe, ravnodusan je sanchez i bordobijelizagorski je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:56Jesam li ja jedini koji je ravnodusan i ko ne ocekuje nikakve spektakularne promjene i poboljsanja.
Investitor koji se pohvalno izrazava o 'radu' Sabrine & co ili je neobavijesten i neiskusan ili su to neke druge sheme u pitanju,a u kojima se Sabra dokazala kao osoba od povjerenja.![]()
![]()
Naravno,a pitari odmah poletili sa mastanjima. I to ako obezbijede treba biti prezahvalan.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:20Prestanite maštati o pojačanjima i planiranim nekim iskoracima. Investitori su tu tek toliko da funkcionišemo sa redovnim platama, relativno solidnim za BH uslove i normalnim servisiranjem svih pratećih troškova kluba. Moguće akademija više da prodiše. A maštanja o Bećirajima, Vukušićima i co. i grupnim fazama batalite. Možemo se samo nadati da nas prosere pa se plasiramo onako neplanski.
Ček pa to bi bio max, ja pričam o minimumuDevetomjesto je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:19Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:18Znači sad je cilj titula i aBd minimum grupna KL na ljeto?![]()
Dupla i EL![]()
Pa njega treba i razumjeti,covjeku drago sto ce mu plata sada biti koliko-toliko redovna.
I ne trebaju se navijaci pitati al isto tako ovi sto vode klub trebali bi bolje to raditi, a ne kao ovih posljednji 8 mjeseci gdje taj sto je trebao plaćati nije marke uplatio. Navijaci su jako bitni ne trebaju voditi klub al bitna su karika, treba bolja komunikacija navijaci - klubLutakSutko je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:19zaboli klub za mahalce
sjeti se uprava napolje u Titovoj
ama po guzici se nisu pocesali, a ne otisli
od tada svaku kuci odjekuje stadion
uprava napolje
i opet nista
ne pitaju se navijaci ama bas nista
pita se onaj ko placa
JavierBosnia je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:28Najvise mi je drago zbog Gorana, da napokon vodi ekipu o da ima sve momke tu
Samo i za to treba da sluzi investitor, u nasoj situaciji.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:20Prestanite maštati o pojačanjima i planiranim nekim iskoracima. Investitori su tu tek toliko da funkcionišemo sa redovnim platama, relativno solidnim za BH uslove i normalnim servisiranjem svih pratećih troškova kluba. Moguće akademija više da prodiše. A maštanja o Bećirajima, Vukušićima i co. i grupnim fazama batalite. Možemo se samo nadati da nas prosere pa se plasiramo onako neplanski.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Haksss, muhamedhulk, nebeskasila, Posejdon, Rule_hz, SHZ82, zagorski i 76 gostiju.