Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čestitke Sarajevu, vjerujem da će u zimskom prelaznom roku dovesti 3-5 kvalitetnih igrača.
Ono što bih volio jeste da zadrže tim 2-3 sezone, a ne da svake sezone dovode po 10 igrača pa uvijek prođe određeni period dok se uigraju. Velež recimo godinama ima skoro identičan tim, zato su i uigrani na terenu (iako igraju toplo-hladno, vjerujem da je to zbog Evrope).
Ono što bih volio jeste da zadrže tim 2-3 sezone, a ne da svake sezone dovode po 10 igrača pa uvijek prođe određeni period dok se uigraju. Velež recimo godinama ima skoro identičan tim, zato su i uigrani na terenu (iako igraju toplo-hladno, vjerujem da je to zbog Evrope).
Gledaj nas sad protiv Veleža vjerujem da ce to biti potpuno drugi tim jer bukvalno i ulaze u prvu postavu 3 kvalitetna igraca.Neutral je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:37Čestitke Sarajevu, vjerujem da će u zimskom prelaznom roku dovesti 3-5 kvalitetnih igrača.
A treba potpisati još jedan danas ili sutra.
Gledam doslovno sve mečeve naše lige na Areni i Moja tv. Mislim da nisam proupustio niti jedan live prenos. Sarajevo igra najbolje kada to najmanje očekuješ, a s druge strane kada si siguran u pobjedu, oni kiksaju. Vjeruj mi da bi volio da neko pobijedi, samo da ne bude remi. 3 boda je više od 190minut je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:40Gledaj nas sad protiv Veleža vjerujem da ce to biti potpuno drugi tim jer bukvalno i ulaze u prvu postavu 3 kvalitetna igraca.Neutral je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:37Čestitke Sarajevu, vjerujem da će u zimskom prelaznom roku dovesti 3-5 kvalitetnih igrača.
A treba potpisati još jedan danas ili sutra.

Vidjecemo na sta ce to sve ličiti što se nas tice, kad skontaš 3 boda smo od prve pozicije bez svih tih igraca ne zaboravi da su se i pare riješile dugovanja Fanimu i slicno.Neutral je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:42Gledam doslovno sve mečeve naše lige na Areni i Moja tv. Mislim da nisam proupustio niti jedan live prenos. Sarajevo igra najbolje kada to najmanje očekuješ, a s druge strane kada si siguran u pobjedu, oni kiksaju. Vjeruj mi da bi volio da neko pobijedi, samo da ne bude remi. 3 boda je više od 190minut je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:40Gledaj nas sad protiv Veleža vjerujem da ce to biti potpuno drugi tim jer bukvalno i ulaze u prvu postavu 3 kvalitetna igraca.Neutral je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:37Čestitke Sarajevu, vjerujem da će u zimskom prelaznom roku dovesti 3-5 kvalitetnih igrača.
A treba potpisati još jedan danas ili sutra.![]()
Ima da grizu baš ono što je nama dobro ovo sve je to što su ovi mlađi odgovorili zadatku pa kad bude vecina njih s klupe ulazila ulazice s samopouzdanjem pa vidjecemo.
Ovi nasi u upravi kao nesto rade na tome pa vidjet cemo.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:34I ja vama želim dobrog investitora pa da se nastavimo fajtati kako nam dolikuje![]()
Mjau !
AMIDZA IS BACK !!
GAME IS OVER !!
Vazelina,vazelina ,jeftino vazelina !!!

GAME IS OVER !!
Vazelina,vazelina ,jeftino vazelina !!!

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo izgleda da smo propali, bili ste upravu, ne gine nam kantonalna..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
Velež igra daleko iznad svojih mogućnosti. Ekipa manjak kvalitete nadoknađuje trkom i borbom. Naravno, ima i toga što su dugo zajedno, poznaju se i znaju ko šta i koliko može.Neutral je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:37Čestitke Sarajevu, vjerujem da će u zimskom prelaznom roku dovesti 3-5 kvalitetnih igrača.
Koševo Zapad
Mora odmoritiJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑31 avg 2021, 02:31Da li iko zna šta se desilo sa Vedadom Šurkovićem, onaj komentator?

Ko je ovaj Mirvić, nisam nikad čuo za njega?
- LutakSutko
- Kontakt:
- Bersaga
- Kontakt:
Na današnji dan: krkačina, taslačina, tarabljenje
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
I ko je Mirvić? Ne pitam bez razloga. Mogu i za svog člana familije iz Njemačke napisati da je vlasnik kompanje.
Zna li ga neko mimo Googlea?
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Inace na forumu sve inovatori i biznismeni pa bi ga trebali poznavatiNeutral je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:23I ko je Mirvić? Ne pitam bez razloga. Mogu i za svog člana familije iz Njemačke napisati da je vlasnik kompanje.
Zna li ga neko mimo Googlea?

- LutakSutko
- Kontakt:
oni nikada vise nece titulu osvojiti
Mnogi klubovi su imali "biznismena" pa raspad sistema. Sreća tu je Tan, provjeren, u njega se možeš pouzdano uzdati.OsmaDolazi je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:41Inace na forumu sve inovatori i biznismeni pa bi ga trebali poznavati![]()
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 31 avg 2021, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Devetomjesto
- Kontakt:
Na danasnji dan zeljo pobijedio najveci klub u drzavi. Cestitke pristizu sa svih strana svijeta 

-
- Kontakt:
Mnogi klubovi nisu imali biznismene pa raspad sistema. Jeli tako?Neutral je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:47Mnogi klubovi su imali "biznismene" pa raspad sistema. Sreća tu je Tan, provjeren, u njega se možeš pouzdano uzdati.OsmaDolazi je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:41
Inace na forumu sve inovatori i biznismeni pa bi ga trebali poznavati![]()
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, bhfanatic14, ronaldo99, TheNoblesMo i 13 gostiju.