Kolko smo ga pojedini pljuvali, prvi ja eto, pokazao se na kraju kao dobar golman i pojacanje.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Volim tebe, više od sebe
Kako je kolegaantisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2021, 16:23Kolko smo ga pojedini pljuvali, prvi ja eto, pokazao se na kraju kao dobar golman i pojacanje.

Isto sam, doduše kao i svi ostali, mislio za Bukvića, ali nas je baš demantovao. Samo da ga ne ureknemo.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dobar je Bukvic mada i ja sam sumnjao u njega. Zna ponekad biti nesiguran ali ne rezultira golom.
I sta je s onim Zilcicem sto u napadu igra, ne sjecam se da je minute dobio?
I sta je s onim Zilcicem sto u napadu igra, ne sjecam se da je minute dobio?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
momak vjernik, porodican covjek, ako nista bar s njim nemas problema u vezi izlazaka, kafica, alkohola i tih stvari, ne mora nista znaciti za njegove performanse ali itekako moze uticati.
Bukvic se pokazao kao dobar golman, vidi se na njemu velika zelja da se dokaze i dokazao se....bravo za Bukvica.
🔴⚫️
Za razliku od većine drugih prvotimaca koji su redovni posjetioci šiša barova po Tuzli, od Avenije, Centra pa nadalje.Sariel1987 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 08:29momak vjernik, porodican covjek, ako nista bar s njim nemas problema u vezi izlazaka, kafica, alkohola i tih stvari, ne mora nista znaciti za njegove performanse ali itekako moze uticati.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Evo doveli smo i Hasanovica
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hasanovic prosli put kada je bio lose. Ali losa je i atmosfera bila. Necu da ga osudjujem bez da je sutnuo loptu ali bih vise volio da bude neki igrac sa klupe kada zatvaramo utakmicu.
- RollingPaper
- Kontakt:
To ce i biti. Nema kod Murinja lelemudanja po terenu, to smije samo Said, tako da se nemamo sta sikirat.tuzlak1987 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 12:53Hasanovic prosli put kada je bio lose. Ali losa je i atmosfera bila. Necu da ga osudjujem bez da je sutnuo loptu ali bih vise volio da bude neki igrac sa klupe kada zatvaramo utakmicu.
Hasanovic niti smrdi niti mirise.
Nije neki upgrade na ono sto vec imamo ali nije ni odron sasvim pristojan igrac da popuni praznine, kartonirane, povrijedjene da zamjeni....Nije skup, trenutno sve ono sto nama treba.
Nije neki upgrade na ono sto vec imamo ali nije ni odron sasvim pristojan igrac da popuni praznine, kartonirane, povrijedjene da zamjeni....Nije skup, trenutno sve ono sto nama treba.
Drago mi je sto smo ga doveli jer nam treba iskustva posebno u veznom redu. Duga je sezona, kup, povrede, kartoni. Ovo dovođenje mi mirise da postoje i nade i vjerovanja i za veće ambicije tj. da sto duze ostanemo u vrhu.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Još npr: Ivan Lendric i ekipa da se bori za Evropu do zadnjeg kola a zašto ne i preko kupa.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Treba gledati samo prema kraju ove polusezone i cilj treba biti ostanak u kupu i top 4 a to bi vjerovatno značilo četvrto mjesto.
Narednih 7 kola imamo 4 utakmice protiv ekipa koje će se boriti za opstanak i Borac, Slogu na Tusnju te Zrinjski u Mostaru. Nema u PL lakih utakmica ali teško da bi sebi mogli nacrtati bolji raspored.
Uz to sve konkurencija za to 4. mjesto mi trenutno djeluje da ima vise problema od nas u ovoj polusezoni.
Mi moramo stisnuti na gas i nastaviti se na glavu bacati da ovo sve iskoristimo za uspješan kraj polusezone. Neuspjehom bi smatrao sve ispod 4og mjesta uz čak neku osjetniju prednost u odnosu na pratioca uz ostanak u kupu.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sledece tri utakmice imamo super sansu da potvrdimo te pozicije medju 4 ekipe. Imamo prakticki 3 utakmice zaredom na Tusnju (ako sam dobro upratio raspored)i priliku za 6/9 bodova. Sve je do nas. Borac je uzdrman i moze se dobiti, Sloga pred 4-5 hiljada Slobodasa moze pasti.Madal je napisao/la: ↑02 sep 2021, 20:27Treba gledati samo prema kraju ove polusezone i cilj treba biti ostanak u kupu i top 4 a to bi vjerovatno značilo četvrto mjesto.
Narednih 7 kola imamo 4 utakmice protiv ekipa koje će se boriti za opstanak i Borac, Slogu na Tusnju te Zrinjski u Mostaru. Nema u PL lakih utakmica ali teško da bi sebi mogli nacrtati bolji raspored.
Uz to sve konkurencija za to 4. mjesto mi trenutno djeluje da ima vise problema od nas u ovoj polusezoni.
Mi moramo stisnuti na gas i nastaviti se na glavu bacati da ovo sve iskoristimo za uspješan kraj polusezone. Neuspjehom bi smatrao sve ispod 4og mjesta uz čak neku osjetniju prednost u odnosu na pratioca uz ostanak u kupu.
Zbog loseg sudjenja protiv Sloge ne racunaj da igras kuci.Slogi je trebala pomoc sudije za pobjedu protiv Rudara.
- Beduin
- Kontakt:
Bitno je da smo dokazali da mozemo igrati protiv svakog, imamo solidnu ekipu i jak kolektiv i druzinu. Idemo igrati svoju igru i boriti se za svaki bod pa cemo vidjeti do zime na cemu smo u naspram toga vjerovatno i ambicije za kraj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sigurno, solidna ekipa, vecina igraca ostala na okupu.....trener kakav se samo moze pozeliti za nase uslove....i trener i igraci pokazali da se moze kad imas realan i razuman cilj, a ne da nam svake sezone razni menadzercici prave tim i fakticki klub bude njihov talac.....svaka cast za ove momke koji cine UO.
🔴⚫️
- Probisvjet
- Kontakt:
To je to. Zalaganje, borba, igra na rezultat. Samo gore, nista dole, pa sta bude. Zadovoljan.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nije Buljoni kako ga ti nazivas doveo 10 najboljih iako to nikada nije izjavio, a ti ipak zadovoljan.Probisvjet je napisao/la: ↑03 sep 2021, 15:30To je to. Zalaganje, borba, igra na rezultat. Samo gore, nista dole, pa sta bude. Zadovoljan.
Svasta
samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.