Mogu se jos dovesti kvalitetna pojacanja i da napadnemo titulu. Ali je pitanje sta zele novi vlasnici. Bilo je govora, da je ovu sezonu cilj Evropa i jacanje Akademije.Beduin je napisao/la: ↑31 avg 2021, 15:40Odlicna stvar za Sarajevo i nasu ligu, ali ne i za konkurenciju, reklo bi se.
Problem za Sarajevo je sto imaju pretanak roster i valja docekati zimu, tad je tesko i naci kvalitetne igrace, moras "ubosti" sa pojacanjem i jos ih moras uigrati.
Mislim da je ova sezona zavrsena za njih po pitanju titule, ali u narednoj ce biti zanimljivo kakvom transfer politikom ce se voditi i koga ce ovaj put dovesti, mislim na zvucna imena.
Premijer liga BiH - aktuelno
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma ako ne misle dovodit neke igrace iz Juzne Amerike,Afrike koji stvarno odskacu od lige onda bolje nek u akademiju ulazu i da probaju tako napravit tim za par godina... Ako ce opet polovnjaci iz HNL i Srbije dolazit u godinama koje su blize 30tim nego 20tim,dzaba su i dolazili.. opet iste greske pravit,fakat bi bilo glupo...ElCartel11 je napisao/la: ↑31 avg 2021, 15:59Mogu se jos dovesti kvalitetna pojacanja i da napadnemo titulu. Ali je pitanje sta zele novi vlasnici. Bilo je govora, da je ovu sezonu cilj Evropa i jacanje Akademije.Beduin je napisao/la: ↑31 avg 2021, 15:40Odlicna stvar za Sarajevo i nasu ligu, ali ne i za konkurenciju, reklo bi se.
Problem za Sarajevo je sto imaju pretanak roster i valja docekati zimu, tad je tesko i naci kvalitetne igrace, moras "ubosti" sa pojacanjem i jos ih moras uigrati.
Mislim da je ova sezona zavrsena za njih po pitanju titule, ali u narednoj ce biti zanimljivo kakvom transfer politikom ce se voditi i koga ce ovaj put dovesti, mislim na zvucna imena.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- ElCartel11
- Kontakt:
Upravo to. Em sto mozes naci na tim kontinentima jeftinije igrace kojima je cilj, da se domognu Evrope, em su kvalitetniji i profesionalniji nego ovi nasi balkanski metuzalemi ala Tino Sven Susic i slični.rishovski je napisao/la: ↑31 avg 2021, 16:08Ma ako ne misle dovodit neke igrace iz Juzne Amerike,Afrike koji stvarno odskacu od lige onda bolje nek u akademiju ulazu i da probaju tako napravit tim za par godina... Ako ce opet polovnjaci iz HNL i Srbije dolazit u godinama koje su blize 30tim nego 20tim,dzaba su i dolazili.. opet iste greske pravit,fakat bi bilo glupo...ElCartel11 je napisao/la: ↑31 avg 2021, 15:59Mogu se jos dovesti kvalitetna pojacanja i da napadnemo titulu. Ali je pitanje sta zele novi vlasnici. Bilo je govora, da je ovu sezonu cilj Evropa i jacanje Akademije.Beduin je napisao/la: ↑31 avg 2021, 15:40Odlicna stvar za Sarajevo i nasu ligu, ali ne i za konkurenciju, reklo bi se.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sta su se ovo kone ušitile.
Baš me interesuje njihovo misljenje o investitorima,a znam da su u sve upoznati, i da sve prate.
Baš me interesuje njihovo misljenje o investitorima,a znam da su u sve upoznati, i da sve prate.
- Devetomjesto
- Kontakt:
štrumfovi evo vam qurčina!
-
- Kontakt:
Samo se vi nesikirajte , moze vam naskoditi. Nas da ima trideset , ili da nema nijedan, nece to vratiti vase dugove ili popraviti medjusobni omjer izmedju nas i vas. Niste vi osobe koje mozete raspravljat na temu "sramote" , jer sramota je sastavnio dio Slobode, vaseg postojanja, vaseg nacina navijanja i vrijedjanja sa tribina. Znam da se ujedate za myda, ali tako i treba, niste mogli da se nosite sa time da vam "podrinjac" vodi klub , e sad gledajte kako vam "podrinjac" tambura klub.Skver je napisao/la: ↑31 avg 2021, 15:55Sigurno se raspituje po Sisinom hanu ko su Maja i Zare, a nema ko da mu kaze, izgleda i on novi u sisinom hanu.....
Tuzla City / Sloga Simin Han
Stani ba balja, polako, znaš i sam da ćete još koju godinu i vozdrica.elvirbaljic je napisao/la: ↑31 avg 2021, 17:28Samo se vi nesikirajte , moze vam naskoditi. Nas da ima trideset , ili da nema nijedan, nece to vratiti vase dugove ili popraviti medjusobni omjer izmedju nas i vas. Niste vi osobe koje mozete raspravljat na temu "sramote" , jer sramota je sastavnio dio Slobode, vaseg postojanja, vaseg nacina navijanja i vrijedjanja sa tribina. Znam da se ujedate za myda, ali tako i treba, niste mogli da se nosite sa time da vam "podrinjac" vodi klub , e sad gledajte kako vam "podrinjac" tambura klub.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jes vala neka si nam reko.elvirbaljic je napisao/la: ↑31 avg 2021, 17:28Samo se vi nesikirajte , moze vam naskoditi. Nas da ima trideset , ili da nema nijedan, nece to vratiti vase dugove ili popraviti medjusobni omjer izmedju nas i vas. Niste vi osobe koje mozete raspravljat na temu "sramote" , jer sramota je sastavnio dio Slobode, vaseg postojanja, vaseg nacina navijanja i vrijedjanja sa tribina. Znam da se ujedate za myda, ali tako i treba, niste mogli da se nosite sa time da vam "podrinjac" vodi klub , e sad gledajte kako vam "podrinjac" tambura klub.

Nego skinite onaj cvijet Srebrenice stvarno ljudi vam se sa tri prsta krste preko njega, jel azmiru arogancija stvarno toliko mozak popila

Ne brini ti za nas mi smo u prirodnom stanju i nije nam tesko,a vec za godinu dvije neki od sramote nece moc proci gradom

-
- Kontakt:
Oo dobro nam dosao, ovdje normalno mogu samo sa tobom pisati , ti dobro znas moj stav, bolje jedan dan horoz, nego sto godina kokos .Sky9 je napisao/la: ↑31 avg 2021, 17:33Stani ba balja, polako, znaš i sam da ćete još koju godinu i vozdrica.elvirbaljic je napisao/la: ↑31 avg 2021, 17:28Samo se vi nesikirajte , moze vam naskoditi. Nas da ima trideset , ili da nema nijedan, nece to vratiti vase dugove ili popraviti medjusobni omjer izmedju nas i vas. Niste vi osobe koje mozete raspravljat na temu "sramote" , jer sramota je sastavnio dio Slobode, vaseg postojanja, vaseg nacina navijanja i vrijedjanja sa tribina. Znam da se ujedate za myda, ali tako i treba, niste mogli da se nosite sa time da vam "podrinjac" vodi klub , e sad gledajte kako vam "podrinjac" tambura klub.![]()

-
- Kontakt:
Za druge neznam i neinteresujeme, ja znam za sebe, u opstinskoj, kantonalnoj , PL i ako bude ponovo opstinska ja sam za i uz !FKBilder je napisao/la: ↑31 avg 2021, 18:39Jes vala neka si nam reko.elvirbaljic je napisao/la: ↑31 avg 2021, 17:28Samo se vi nesikirajte , moze vam naskoditi. Nas da ima trideset , ili da nema nijedan, nece to vratiti vase dugove ili popraviti medjusobni omjer izmedju nas i vas. Niste vi osobe koje mozete raspravljat na temu "sramote" , jer sramota je sastavnio dio Slobode, vaseg postojanja, vaseg nacina navijanja i vrijedjanja sa tribina. Znam da se ujedate za myda, ali tako i treba, niste mogli da se nosite sa time da vam "podrinjac" vodi klub , e sad gledajte kako vam "podrinjac" tambura klub.![]()
Nego skinite onaj cvijet Srebrenice stvarno ljudi vam se sa tri prsta krste preko njega, jel azmiru arogancija stvarno toliko mozak popila![]()
Ne brini ti za nas mi smo u prirodnom stanju i nije nam tesko,a vec za godinu dvije neki od sramote nece moc proci gradom![]()
-
- Kontakt:
Kako se samo crveni tješe predviđajući neki kraj za TC.
Zao mi je, ovaj niz 7 utakmica bez poraza od vas biće aBd niz od 70 jer ko je još vidio da filijala pobjedi glavni klub.
Zašto se i posle Azmira ne bi pojavili neki investitori i poslovni ljudi pa nastavili zdrav projekat?
Eto vi ste "ime" pa samo 7-8 od 100 ulagača privukli. Prodalo 70tak članskih? I ono se nečim ponosi.
Zao mi je, ovaj niz 7 utakmica bez poraza od vas biće aBd niz od 70 jer ko je još vidio da filijala pobjedi glavni klub.
Zašto se i posle Azmira ne bi pojavili neki investitori i poslovni ljudi pa nastavili zdrav projekat?
Eto vi ste "ime" pa samo 7-8 od 100 ulagača privukli. Prodalo 70tak članskih? I ono se nečim ponosi.
- Devetomjesto
- Kontakt:
Sloboda ima ime!Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑31 avg 2021, 18:47Kako se samo crveni tješe predviđajući neki kraj za TC.
-
- Kontakt:
haha kako sad 100 godina zablude i tracenja baciti pod nogePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑31 avg 2021, 18:47Kako se samo crveni tješe predviđajući neki kraj za TC.

-
- Kontakt:
Jedan moj rođak zivio 100 godina nikad žensko darno nije. Zivio onako samo da bude na broju. Nije ga Bog htio sebi. Hudnik za 100 godina tuge ni oženio se nije, trebe nije imao onako hud proveo zivot totalno isprazan.Devetomjesto je napisao/la: ↑31 avg 2021, 18:50Sloboda ima ime!Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑31 avg 2021, 18:47Kako se samo crveni tješe predviđajući neki kraj za TC.
Drugi ipak zivio 60tak godina. Najljepše koke ga htjele, birao koju će. Otpad nabacivao ovom prvom ali nažalost one odbiju rezervnu opciju. Potamanio koju je htio pa se ozenio, dobio 5 djece itd itd
Svaka sličnost sa stvarnošću je slucajna.
Zadnja izmjena: Ponosnipodrinjac, dana/u 31 avg 2021, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa dobro neće to ići preko noćielvirbaljic je napisao/la: ↑31 avg 2021, 18:52haha kako sad 100 godina zablude i tracenja baciti pod nogePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑31 avg 2021, 18:47Kako se samo crveni tješe predviđajući neki kraj za TC.
Eto vi ste "ime" pa samo 7-8 od 100 ulagača privukli. Prodalo 70tak članskih? I ono se nečim ponosi.![]()

Prvo će vlast izgubiti, onda neće biti miliona iz budzeta, krenuće se prema federalnoj, kantonalnoj a onda će na kraju i najokorjeliji početi navijati za TC.
Jer pomrijeće a titule zapamtiti neće.
- Tristan
- Kontakt:
Ovdje je teska psihijatrija.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
- Kontakt:
Bolje trajat 100 godina kao kokos, nego godinu kao horozelvirbaljic je napisao/la: ↑31 avg 2021, 18:41Oo dobro nam dosao, ovdje normalno mogu samo sa tobom pisati , ti dobro znas moj stav, bolje jedan dan horoz, nego sto godina kokos .Sky9 je napisao/la: ↑31 avg 2021, 17:33Stani ba balja, polako, znaš i sam da ćete još koju godinu i vozdrica.elvirbaljic je napisao/la: ↑31 avg 2021, 17:28
Samo se vi nesikirajte , moze vam naskoditi. Nas da ima trideset , ili da nema nijedan, nece to vratiti vase dugove ili popraviti medjusobni omjer izmedju nas i vas. Niste vi osobe koje mozete raspravljat na temu "sramote" , jer sramota je sastavnio dio Slobode, vaseg postojanja, vaseg nacina navijanja i vrijedjanja sa tribina. Znam da se ujedate za myda, ali tako i treba, niste mogli da se nosite sa time da vam "podrinjac" vodi klub , e sad gledajte kako vam "podrinjac" tambura klub.![]()
![]()

Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
podrinjac opet valjas gluposti. Daj mi samo objasnjenje sto smo filijala, sto posudite eventualtno jednog igraca po sezoni?? Eto po tome dodje velez fijilaja sarajevu, jer su im posudili salcina, tvojom logikom. Zna se ko je filijala i ko moze biti filijala, to sto se vi hranite time da smo mi vasa filijala, je vas problem. Klub sa imenom koji i bez trofeja je vise priznat od vas u BiH, na Balkanu a i sire. Tako da ne brukaj se vise. Neupucen si za clanske, zato opet cu rec ne valjaj gluposti. I za tvoju informaciju, puno toga ima cim se mi ponosimo kod naseg i jedinog kluba u Tuzli.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑31 avg 2021, 18:47Kako se samo crveni tješe predviđajući neki kraj za TC.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 31 avg 2021, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe