Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Wenger clarifies Vermaelen injury situation
Gibbs - Team-mates helped me through injuries
valjda ce doci neka zamjena za TV-a ovako vise ne moze, jos se i debil povrijedio....
Gibbs - Team-mates helped me through injuries
valjda ce doci neka zamjena za TV-a ovako vise ne moze, jos se i debil povrijedio....
ahaha, moze samo neka se shava goni u ... ovakav nikakav ne moze pomoci klubu, a nije nesto previse ni uradio pa da ga se drzi radi reda...
Vozdra raja!!!!!!!!!
Vec duze vrijeme pratim ovaj forum, a i ovu temu te sam odlucio da se registrujem.. Veliki sam fan Arsenala i uopsteno engleskog nogometa.
Pozdrav navijacima najboljeg kluba na svijetu.
Vec duze vrijeme pratim ovaj forum, a i ovu temu te sam odlucio da se registrujem.. Veliki sam fan Arsenala i uopsteno engleskog nogometa.
Pozdrav navijacima najboljeg kluba na svijetu.
Suhakrpa
Dobro nam došao na forum našeg omiljenog kluba
Dobro nam došao na forum našeg omiljenog kluba
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Wenger sada Ramseyja posudio Cardiff Cityju
Nakon što malo više od mjesec dana proveo na posudbi u Nottingham Forestu, 20-godišnji velški vezni nogometaš Arsenala Aaron Ramsey sada odlazi na posudbu pet sedmica u Cardiff City.
Arsene Wenger poslao je mladog veznjaka, žrtvu šokantnog loma potkoljenice prije nepunih godinu dana, u njegov bivši klub da bi skupio još nekoliko utakmica. Zadržat će se u velškom članu Championshipa (2. engleska liga) do 26.feb..
U Nottingham Forestu, Cityjevu rivalu u Championshipu, Ramsey je upisao pet nastupa.
U redove Arsenala profinjeni je vezni igrač stigao upravo iz Cardiffa u ljeto 2008. godine za pet milijuna funti.
Nakon što malo više od mjesec dana proveo na posudbi u Nottingham Forestu, 20-godišnji velški vezni nogometaš Arsenala Aaron Ramsey sada odlazi na posudbu pet sedmica u Cardiff City.
Arsene Wenger poslao je mladog veznjaka, žrtvu šokantnog loma potkoljenice prije nepunih godinu dana, u njegov bivši klub da bi skupio još nekoliko utakmica. Zadržat će se u velškom članu Championshipa (2. engleska liga) do 26.feb..
U Nottingham Forestu, Cityjevu rivalu u Championshipu, Ramsey je upisao pet nastupa.
U redove Arsenala profinjeni je vezni igrač stigao upravo iz Cardiffa u ljeto 2008. godine za pet milijuna funti.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
sto ovi hrvati seru to je nevidjeno, cuj odustali od vrsaljka, koji je bek zbog lika koji je krilo, a wenger ni jednom na oficijalnoj stranici nije ni spomenuo doticnog igraca, dok se evo cahill spominje...
Ma moraju nešto piskarat je.bo ga ti.e2_ze je napisao/la:sto ovi hrvati seru to je nevidjeno, cuj odustali od vrsaljka, koji je bek zbog lika koji je krilo, a wenger ni jednom na oficijalnoj stranici nije ni spomenuo doticnog igraca, dok se evo cahill spominje...
ma ne onda na temi dzeke odjednom svi svrsavaju, a ovakvi clanci su i gore... znas na sta mislim **** ga tiBosco je napisao/la:Ma moraju nešto piskarat je.bo ga ti.e2_ze je napisao/la:sto ovi hrvati seru to je nevidjeno, cuj odustali od vrsaljka, koji je bek zbog lika koji je krilo, a wenger ni jednom na oficijalnoj stranici nije ni spomenuo doticnog igraca, dok se evo cahill spominje...

zavisi kako koji.. nisu svi ubijeđeniBosco je napisao/la:Pratiš li Liverpoolovu temu, scouseri ubijeđeni da im dolazi Cahill.
Ma neće Wenger opet nikog dovest eto vidjet ćeš. Kako mi sami vadi živce kad su transferi u pitanju.
You are someone else I am still right here
A opet će prije kod vas nego u Arsenal. Da ga je ikako džaba dovest onda bi prešao kod nas, pa nije ni čudo što stojimo finansijski odlično kad smo najškrtiji klub u povijesti fudbala
. Hajde Wengeru dovedi Cahilla, može i Samba još bolje. Je li istina da Cahillu istječe ugovor na ljeto ?
Vidi se da žurnalistiku studiraš u Mostaru.Bosco je napisao/la:A opet će prije kod vas nego u Arsenal. Da ga je ikako džaba dovest onda bi prešao kod nas, pa nije ni čudo što stojimo finansijski odlično kad smo najškrtiji klub u povijesti fudbala. Hajde Wengeru dovedi Cahilla, može i Samba još bolje. Je li istina da Cahillu istječe ugovor na ljeto ?
Kol'ko god vi bili škrti, nećete pasti tako nisko kao mi.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- -Paja
- Kontakt:
Dovodjenjem Cahila ili Sambe bi rijesili neke trenutne probleme ali bi imali nove u buducnosti, ako pretpostavimo cak i da cemo se rijesiti Squilacija uz Vermalenov oporavak imali bi 4 stopera koja bi racunali da su prvotimci(Vermalen, Djorou, Koscielny, Samba/Cahill) a mjesta u timu ima samo za dvojicu, to bi predstavljao prilican problem tako da smo u teskoj situaciji. Vjerovatno ce Wenger sacekati da se Squilaci oporavi i da moze uskociti u kupove a Djorou i Koscielny ce ostati stoperski dvojac. Svidja mi se nasa skrta politika to je jedan od razloga zasto i imamo puno novca koji treba uloziti u akademiju i mlade igrace koji dolaze i svih krajeva svijeta u nas divni klub.
Dio Arsenala
ne bi rekao. da je tako onda bi se mogao dovesti kao bosman free a liste tih igraca ja lako naci i koliko se ja sjecam od boljih igraca boltona samo je elmander tu. ovi ostali su svi bezvezeBosco je napisao/la:A opet će prije kod vas nego u Arsenal. Da ga je ikako džaba dovest onda bi prešao kod nas, pa nije ni čudo što stojimo finansijski odlično kad smo najškrtiji klub u povijesti fudbala. Hajde Wengeru dovedi Cahilla, može i Samba još bolje. Je li istina da Cahillu istječe ugovor na ljeto ?
You are someone else I am still right here
@Lily
Neću još dugo u Mostaru
, nažalost. I neću žurnalistiku jer mi se ogadila, jednostavno iako mi se veoma sviđa nije mi sjela i najvjerovatnije prelazim na nešto u Zenicu, ali to je sad nebitno. I jel' se pravilno kaže istječe ili ističe, vjeruj mi da ne znam.
Ili je oboje pravilno. A ona druga boldana riječ, ne znam šta mi bi da je napišem.
@Paja
Uredu je ne trošit, to je sve divno i ja gotivim ovu politiku, ali kad ti baš treba štoper i koji ti može donijeti dodatnu kvalitetu, prevagu i na kraju krajeva trofeje onda i da sto 20 miliona košta nije puno.
@fera
A ja na vašoj temi pročitao da je slobodan na ljeto.
Ko će ga više znat, uglavnom da ne pređe u Chelsea ili Man Utd, Liverpool ili Arsenal svejedno je jer ionako sam naviko da ne dovodimo pojačanja.
Neću još dugo u Mostaru
@Paja
Uredu je ne trošit, to je sve divno i ja gotivim ovu politiku, ali kad ti baš treba štoper i koji ti može donijeti dodatnu kvalitetu, prevagu i na kraju krajeva trofeje onda i da sto 20 miliona košta nije puno.
@fera
A ja na vašoj temi pročitao da je slobodan na ljeto.
@Lily
Neću još dugo u Mostaru
, nažalost. I neću žurnalistiku jer mi se ogadila, jednostavno iako mi se veoma sviđa nije mi sjela i najvjerovatnije prelazim na nešto u Zenicu, ali to je sad nebitno. I jel' se pravilno kaže istječe ili ističe, vjeruj mi da ne znam.
Ili je oboje pravilno. A ona druga boldana riječ, ne znam šta mi bi da je napišem.
klonite se zurnalistike, ja sam zavrsio, fax je zanimljiv ali sve ove generacije koje sad zavrsavaju, a narocito buduce, za posao je vrlo tesko, bice skoro nemoguce imati posao jer je vec sad prezasiceno, eto tako, kolegijalan savjet
sto se tice ovoga istice i istjece, pravilo je oboje samo zavisi u kojem kontekstu, istice se koristi npr kad kazemo da se Pajuga istice na forumu svojim likom i djelom, dok se istjece upotrebljava u kontekstu neke tekuće materije, npr. voda istječe i sl
Dovodjenjem Cahila ili Sambe bi rijesili neke trenutne probleme ali bi imali nove u buducnosti, ako pretpostavimo cak i da cemo se rijesiti Squilacija uz Vermalenov oporavak imali bi 4 stopera koja bi racunali da su prvotimci(Vermalen, Djorou, Koscielny, Samba/Cahill) a mjesta u timu ima samo za dvojicu, to bi predstavljao prilican problem tako da smo u teskoj situaciji. Vjerovatno ce Wenger sacekati da se Squilaci oporavi i da moze uskociti u kupove a Djorou i Koscielny ce ostati stoperski dvojac. Svidja mi se nasa skrta politika to je jedan od razloga zasto i imamo puno novca koji treba uloziti u akademiju i mlade igrace koji dolaze i svih krajeva svijeta u nas divni klub.
Dovodjenje stopera vam je pririoritet, jeste da ce tu biti viska kasnije, ali mora se racunati i na to sta ce biti s Vermalenom i kad se oporavi, vrlo vjerovatno se moze desiti da povreda kasnije postane hronicna i da nece biti ni sjena sjajnog igraca kakav je bio prije povrede
Neću još dugo u Mostaru
klonite se zurnalistike, ja sam zavrsio, fax je zanimljiv ali sve ove generacije koje sad zavrsavaju, a narocito buduce, za posao je vrlo tesko, bice skoro nemoguce imati posao jer je vec sad prezasiceno, eto tako, kolegijalan savjet
sto se tice ovoga istice i istjece, pravilo je oboje samo zavisi u kojem kontekstu, istice se koristi npr kad kazemo da se Pajuga istice na forumu svojim likom i djelom, dok se istjece upotrebljava u kontekstu neke tekuće materije, npr. voda istječe i sl
Dovodjenje stopera vam je pririoritet, jeste da ce tu biti viska kasnije, ali mora se racunati i na to sta ce biti s Vermalenom i kad se oporavi, vrlo vjerovatno se moze desiti da povreda kasnije postane hronicna i da nece biti ni sjena sjajnog igraca kakav je bio prije povrede
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- -Paja
- Kontakt:
Sta bi bilo kad bi bilo, uglavnom znam da oni glupi Boltoni nece dobiti pare koje traze za Cahila pa taman da je plave krvi kraljevske porodice koja navija za dominantni Arsenal. Ima ovaj kataloncic Miquel moze uskociti nekad ili dati mu sansu, ako bude dobar neka ostane u prvom timu ako ne bude nazad u mlade.
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Eden