Dejan, BL je napisao/la:Ako Dodik ne prati domaći sport i ne ulaže u njega onda stvarno ne znam ko ulaže. Čovjek je više na utakmicama nego svi ostali zajedno, prati sve od tenisa do vaterpoal
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Borac - Banja Luka
-
padobranac1978
- Kontakt:
pliva u lovi,jesi to misliocole-ch je napisao/la:Dejan, BL je napisao/la:Ako Dodik ne prati domaći sport i ne ulaže u njega onda stvarno ne znam ko ulaže. Čovjek je više na utakmicama nego svi ostali zajedno, prati sve od tenisa do vaterpoalvaterpolo?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Паааа, у праву ", " ", па ", а $ $ " у ? $ "Dejan, BL je napisao/la:Ako Dodik ne prati domaći sport i ne ulaže u njega onda stvarno ne znam ko ulaže. Čovjek je više na utakmicama nego svi ostali zajedno, prati sve od tenisa do vaterpoal
$ је & " је " ? спорт, $ $ & & & " је % ", ", ", ?, $. зна се % је ?... У & & се ? ? $ су ? $ & ? ' " $ $ " ? " ", а за ? спортове $ не ", ¥ ?, оооооо...
? у срцу, & у '!!!
vaterpolo, ovo prati sigurno, to je sport lovatora!
Sto se Borca tice, mislim da ce mu vec nakon 5-6 kola izmaci prva pozicija jer je Sarajevski lobi isuvise jak da bi Borac bio prvi, na kraju. Drugi deo sezone ce biti jako mutan, sa puno namestaljki i raznih kombinatorika.., kako o prvaku, osvajacu kup-a, tako i o mestima koja vode u Evropu. U konkurenciji je 6-7 ekipa. Posebno ce veselo biti ko ce osim Drine ispasti u nizi rang.
Licno bih voleo da se sampion odluci u 29. kolu.
Sto se Borca tice, mislim da ce mu vec nakon 5-6 kola izmaci prva pozicija jer je Sarajevski lobi isuvise jak da bi Borac bio prvi, na kraju. Drugi deo sezone ce biti jako mutan, sa puno namestaljki i raznih kombinatorika.., kako o prvaku, osvajacu kup-a, tako i o mestima koja vode u Evropu. U konkurenciji je 6-7 ekipa. Posebno ce veselo biti ko ce osim Drine ispasti u nizi rang.
Licno bih voleo da se sampion odluci u 29. kolu.
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Otpalo je to. Nije nam neophodan zasad,mozda ako ode Vule ili Leo.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
-
Nije Bitno
- Kontakt:
On bi trebao biti zamjena za Stupara jer je desni bek bilo je pricao o dolasku na posudbu ma da su male sanseDule 078 je napisao/la:Otpalo je to. Nije nam neophodan zasad,mozda ako ode Vule ili Leo.
Melburnski Lesinar
Ne znam sta je on,ali gdje god je igrao,igrao je stopera i u Zvezdi,i u Banatskom Dvoru i u Kodzaeliju. Ne znam jedino ako sad u zadnju godinu-dvije nije promjenio poziciju,posto ga nisam pratio u zadnje vrijeme.Nije Bitno je napisao/la:On bi trebao biti zamjena za Stupara jer je desni bek bilo je pricao o dolasku na posudbu ma da su male sanseDule 078 je napisao/la:Otpalo je to. Nije nam neophodan zasad,mozda ako ode Vule ili Leo.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Kakav Tutoric i desni bek,taj ne zna na svojoj prirodnoj poziciji(stoper)odigrati a ne da se eksperimentise sa bekom.
Ja vam toplo preporucujem da javite upravi da vam on ne treba.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Dok sam ga pratio u Zvezdi bio je solidan igracDevil je napisao/la:Kakav Tutoric i desni bek,taj ne zna na svojoj prirodnoj poziciji(stoper)odigrati a ne da se eksperimentise sa bekom.
Melburnski Lesinar
Koliko si nas pratio,pa ti je bio solidan?Nije Bitno je napisao/la:Dok sam ga pratio u Zvezdi bio je solidan igracDevil je napisao/la:Kakav Tutoric i desni bek,taj ne zna na svojoj prirodnoj poziciji(stoper)odigrati a ne da se eksperimentise sa bekom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Prednosti naše u osvajanju titule u odnosu na glavne konkurente su:
1. zadržana gotovo čitava ekipa iz prve postave pojačana sa dva provjerena i dobra igrača (Međedović, Veljović)
2. 5 bodova prednosti
2. ne opterećenost igranja u kupu i mogućnost da se sve snage usmjere na prvenstvo, za razliku od glavnih konkurenata, željezničara i širokog
3. prošlogodišnje iskustvo u borbi za titulu, koja nam je pobjegla jer smo igrali i kup koji smo osvojili a bili smo dosta slabiji kako igrački tako i u šefu stručnog štaba
4. odlična igra na gostovanjima gdje je i oboren rekord u ligi po ne savladanosti
5. ekipa će proći pripreme sa Vladom za razliku od prosle polusezone i biće još uigraniji. AJ BORAC!
1. zadržana gotovo čitava ekipa iz prve postave pojačana sa dva provjerena i dobra igrača (Međedović, Veljović)
2. 5 bodova prednosti
2. ne opterećenost igranja u kupu i mogućnost da se sve snage usmjere na prvenstvo, za razliku od glavnih konkurenata, željezničara i širokog
3. prošlogodišnje iskustvo u borbi za titulu, koja nam je pobjegla jer smo igrali i kup koji smo osvojili a bili smo dosta slabiji kako igrački tako i u šefu stručnog štaba
4. odlična igra na gostovanjima gdje je i oboren rekord u ligi po ne savladanosti
5. ekipa će proći pripreme sa Vladom za razliku od prosle polusezone i biće još uigraniji. AJ BORAC!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Avdukic - Stupar, Trivunovic, Coric, Puzigaca - Raspudic, Maletic, Mikic, Medjedovic - Veljovic, Nikolic (Stajic). Lagano u Ligu sampiona 
jos da nam dođe hapoel da ga iznabijamo i osvetimo selju... 
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
-
Nije Bitno
- Kontakt:
blrs je napisao/la:jos da nam dođe hapoel da ga iznabijamo i osvetimo selju...
Melburnski Lesinar
Ma vi i kad odete u evropu igrate sa drugoligasima jos vas trpajublrs je napisao/la:jos da nam dođe hapoel da ga iznabijamo i osvetimo selju...
1921-2011
samo se nemojte sekirati,borac je ti da vas osveti,nece nama selju svaka šuša nabijati petardama
a de mi reci hocete li sada za 90.rođendan opet zvati partizan u goste,davas iznabija 0-6 ili ste se prekontali pa zovete makedonske 7-ligase,da i vi nekog pobjedite
blrs je napisao/la:a de mi reci hocete li sada za 90.rođendan opet zvati partizan u goste,davas iznabija 0-6 ili ste se prekontali pa zovete makedonske 7-ligase,da i vi nekog pobjedite
Nije sala 9 banki
1921-2011
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.