FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
80
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 155

revolt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la revolt » 01 sep 2021, 08:52

Shategabri je napisao/la:
01 sep 2021, 08:35
Zukanovic je napisao/la:
01 sep 2021, 08:04
Sto se toliko mrzi ta zena? mislim boli me kur... nek ide ali bas se nesto mrzi ovde.

kako ja vidim nije ona kriva sto Nam presto dati pare. dovela Tana i ovog drugog. oko stadiona radili dobar posao. protiv Zelje pokazala "big balls" prije par godina.
Nije baš da ga je ona dovela, al dobro.
Da je njegova miljenica to stoji.
Ko ga je doveo legendo?

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 01 sep 2021, 08:58

Ima li neko ko se razumije u ove stvari oko registracije igrača? Zašto je duža procedura oko registracije novog igrača? Je li to ona naša standardna FTP, dođi sutra itd?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 sep 2021, 08:59

revolt je napisao/la:
01 sep 2021, 08:52
Zukanovic je napisao/la:
Sto se toliko mrzi ta zena? mislim boli me kur... nek ide ali bas se nesto mrzi ovde.

kako ja vidim nije ona kriva sto Nam presto dati pare. dovela Tana i ovog drugog. oko stadiona radili dobar posao. protiv Zelje pokazala "big balls" prije par godina.
Ko ga je doveo legendo?
Kusturica?
Koševo Zapad

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 sep 2021, 09:05

Ja se ne razumijem u to i necu nesto pricati sta ne znam. ali koliko kod sam za ljudima pricao oko Sarajevo koji su tu ili bili. niko nije nikad nesto lose rekao od toj zeni samo dobro se prica.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 01 sep 2021, 09:10

donDondon je napisao/la:
01 sep 2021, 08:44
zasto mi se opet brisu komentari,ko se to uvrijedi ovdje na forumu na spomen namjestenog kupa , nesposobne direktorice ,izgubljene titule,najgoreg izleta u Evropi i stalnih laži

nista se nece promijeniti ni da dodju Glejzeri dok uhljupi vode klub,vi ako ste sve ovo i jos milion stvari zaboravili ja nisam
Sve ok, al kakav namjesten kup?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 sep 2021, 09:16

Zukanovic je napisao/la:
01 sep 2021, 09:05
Ja se ne razumijem u to i necu nesto pricati sta ne znam. ali koliko kod sam za ljudima pricao oko Sarajevo koji su tu ili bili. niko nije nikad nesto lose rekao od toj zeni samo dobro se prica.
Uprskala je dosta toga realno. Lova s kojom je raspolagala nije baš kako treba utrošena. Šuplje je na sve strane i pusta.
Naravno, treba priznati ono što je dobro, prije svega titule koje smo uzeli.
Međutim, ako već ostaje mora učiti na svojim greškama.
Ova hladnoća prema navijačima i simpatizerima je u stilu onih likova iz Equilibriuma. Ko da me roboti motivišu da idem na utakmicu. Mislim ne mene, ali one koje bi trebalo. Ono protokolarno se radi na marketingu. Unesi ženo malo topline u to, daj nekog ko se razumije, može to bolje.
Onda akademija, tu smo baš zglajzali. Od neke perspektive, Talijana do ničega.
Uzeli i stadion, valja ga raditi. Puno posla je pred njom, nek zasuče rukave. Nek iskoristi ovaj novi list koji je okrenut.
Ne znam čija je zasluga Sablić, ako je njena svaka joj čast. Realno pogođen trener.
Koševo Zapad

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 01 sep 2021, 09:16

MaroonBjelave je napisao/la:
01 sep 2021, 08:58
Ima li neko ko se razumije u ove stvari oko registracije igrača? Zašto je duža procedura oko registracije novog igrača? Je li to ona naša standardna FTP, dođi sutra itd?
Zbog prikupljanja papira i protokola za iste. Ovi stari igrači već imaju sve prikupljeno, samo da se produži.
ORIGINAL 1987

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 sep 2021, 09:21

Lik je napisao/la:
01 sep 2021, 09:10
donDondon je napisao/la:
zasto mi se opet brisu komentari,ko se to uvrijedi ovdje na forumu na spomen namjestenog kupa , nesposobne direktorice ,izgubljene titule,najgoreg izleta u Evropi i stalnih laži

nista se nece promijeniti ni da dodju Glejzeri dok uhljupi vode klub,vi ako ste sve ovo i jos milion stvari zaboravili ja nisam
Ona ofiraža od prošle sezone :mrgreen:
Nije isključeno da nas je Vico ucijenio kakvom suspenzijom jer smo bili zabrazdili sa dugovanjima, pa se to šutke kompenzovalo. Jbg lopovski savez, sve je moguće.
Koševo Zapad

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 01 sep 2021, 09:25

01 sep 2021, 09:21
Lik je napisao/la:
donDondon je napisao/la:

Nije isključeno da nas je Vico ucijenio kakvom suspenzijom jer smo bili zabrazdili sa dugovanjima, pa se to šutke kompenzovalo. Jbg lopovski savez, sve je moguće.
Ali sve je to samo spekulisanje, jbt ne moze se izvaljivat ko iz topa "namjesten kup" najnormalnije ko da je to opstepoznata i potvrdjena cinjenica...

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 sep 2021, 09:27

spezial je napisao/la:
01 sep 2021, 09:25
Lik je napisao/la:

Ali sve je to samo spekulisanje, jbt ne moze se izvaljivat ko iz topa "namjesten kup" najnormalnije ko da je to opstepoznata i potvrdjena cinjenica...
Slažem se, rekla kazala :thumbup:
Koševo Zapad

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 01 sep 2021, 09:32

revolt je napisao/la:
01 sep 2021, 08:52
Zukanovic je napisao/la:

Ko ga je doveo legendo?
Kasume, jesi to ti?
- FKS -

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 01 sep 2021, 09:34

Lik je napisao/la:
donDondon je napisao/la:

Uozbiljite se, da su mogli zabili bi nam ga do jaja i dali 9 komada. Niko nije lud da ispusti duplu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 sep 2021, 09:35

Lik je napisao/la:
01 sep 2021, 09:34
Lik je napisao/la:

Uozbiljite se, da su mogli zabili bi nam ga do jaja i dali 9 komada. Niko nije lud da ispusti duplu.
Ne znam, ja sam gledao utakmicu, malo je ono čudno sve bilo...dobro, oni su došli i vidno mahmurni što jes jes :mrgreen:

Naravno dupla je dupla, međutim nakon titule ne čini mi se da su puno razmišljali o kupu.
Ipak su ne tako davno igrali prvu ligu RS, odjednom titula.
Koševo Zapad

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 01 sep 2021, 09:38

01 sep 2021, 08:59

Kusturica?
Ni blizu legendo. Barem ne u ovom sad vracanju Tana. U prvom dolasku da, u ovom povratku ni blizu. I nije kusturica vise toliko blizak Tanu kako je bio. Kusturica je pokusao da vrati Tana malo ranije pa da na taj nacin smijeni Sabrinu, medjutim nista. Da je uspio mozda bi to bilo dobro za klub. Ne kazem da ne bi.

Ima Sabrina svojih mahana, kao sto ih imamo svi. Ima gresaka koje je napravila ali joj se pridodaje vise nego sto je istina. To je ona nasa pitarska u modi je pljuvanje pa hajmo svi.

Svidjelo se to mnogima ili ne, ona je dovela Ismira i vratila Tana. Ismir je zna i mnogi su ovdje upratili njen odlazak zimus na Havaje, prije odlaska na Havaje, bila je u LAu mislim, na sastanku sa Ismirom i onim nekim Penom iz LA FC. Ismir je tad posudio klubu nekih 450K EUR da se isplate plate, i to je bio njegov ulazak u klub na mala vrata.

Sto se tice Tana, on Sabrini vjeruje, o tome najbolje govori i status Jalila prvog Tanovog covjeka, koji nema apsolutno nikakav interes od Sabrine. Cak mislim da je Sabrinina mjesecna plata njegova dnevnica.

Da li je trebals promjeniti ovo ili ono, da li je trebala nekad drugacije postupiti sigurno da jeste. Da li ima gresaka, sigurno da ima. Ali na kraju balade niko od nasih ljudi ovdje ne bi mogao obezbjediti povratak Tana ni dolazak Ismira, niti bilo kojeg drugo investitora, evo vidimo na primjeru komsinica kako to ide.

Iskreno se nadam da ce ovi investitori pokazati vise zelje za razvojem kluba a ne samo za slikanjem kao sto je bio u slucaju vijetnamaca. Klub i rad kluba mora biti pracen na dnevnoj bazi, podupiran, vrjednovan objektivno sa jasnom strategijom sta zelimo biti.
Prema info koje ja imam opet ce biti cilj akademija i razvoj omladinaca uz naravno uspjeh prvog tima. Mislim da nece biti nekog pretjeranog pumpanja para u prvi tim nego da ce se raditi na razvoju akademije.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 01 sep 2021, 09:41

01 sep 2021, 09:35
Lik je napisao/la:

Ne znam, ja sam gledao utakmicu, malo je ono čudno sve bilo...dobro, oni su došli i vidno mahmurni što jes jes :mrgreen:

Naravno dupla je dupla, međutim nakon titule ne čini mi se da su puno razmišljali o kupu.
Svi smo gledali utakmicu, da su bili mahmurni stoji, kolko su glavom bili u utakmicu boli me k.urac. Izgleda da se jos nisu dohavizali nakon slavlja jer svi vidimo rezultate na pocetku sezone.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 sep 2021, 09:49

revolt je napisao/la:
01 sep 2021, 09:38
01 sep 2021, 08:59

Kusturica?
Ni blizu legendo. Barem ne u ovom sad vracanju Tana. U prvom dolasku da, u ovom povratku ni blizu. I nije kusturica vise toliko blizak Tanu kako je bio. Kusturica je pokusao da vrati Tana malo ranije pa da na taj nacin smijeni Sabrinu, medjutim nista. Da je uspio mozda bi to bilo dobro za klub. Ne kazem da ne bi.

Ima Sabrina svojih mahana, kao sto ih imamo svi. Ima gresaka koje je napravila ali joj se pridodaje vise nego sto je istina. To je ona nasa pitarska u modi je pljuvanje pa hajmo svi.

Svidjelo se to mnogima ili ne, ona je dovela Ismira i vratila Tana. Ismir je zna i mnogi su ovdje upratili njen odlazak zimus na Havaje, prije odlaska na Havaje, bila je u LAu mislim, na sastanku sa Ismirom i onim nekim Penom iz LA FC. Ismir je tad posudio klubu nekih 450K EUR da se isplate plate, i to je bio njegov ulazak u klub na mala vrata.

Sto se tice Tana, on Sabrini vjeruje, o tome najbolje govori i status Jalila prvog Tanovog covjeka, koji nema apsolutno nikakav interes od Sabrine. Cak mislim da je Sabrinina mjesecna plata njegova dnevnica.

Da li je trebals promjeniti ovo ili ono, da li je trebala nekad drugacije postupiti sigurno da jeste. Da li ima gresaka, sigurno da ima. Ali na kraju balade niko od nasih ljudi ovdje ne bi mogao obezbjediti povratak Tana ni dolazak Ismira, niti bilo kojeg drugo investitora, evo vidimo na primjeru komsinica kako to ide.

Iskreno se nadam da ce ovi investitori pokazati vise zelje za razvojem kluba a ne samo za slikanjem kao sto je bio u slucaju vijetnamaca. Klub i rad kluba mora biti pracen na dnevnoj bazi, podupiran, vrjednovan objektivno sa jasnom strategijom sta zelimo biti.
Prema info koje ja imam opet ce biti cilj akademija i razvoj omladinaca uz naravno uspjeh prvog tima. Mislim da nece biti nekog pretjeranog pumpanja para u prvi tim nego da ce se raditi na razvoju akademije.
Na prvi sam i mislio.
Ovo sad je jasno, Kusturica se povukao.
Ma naravno, jasno je da je ona tu jer uživa Tanovo povjerenje.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 sep 2021, 09:52

Lik je napisao/la:
01 sep 2021, 09:41
Lik je napisao/la:

Svi smo gledali utakmicu, da su bili mahmurni stoji, kolko su glavom bili u utakmicu boli me k.urac. Izgleda da se jos nisu dohavizali nakon slavlja jer svi vidimo rezultate na pocetku sezone.
Pa ok otišao im je jedan od najboljih igrača, pripreme nisu odradili kako treba i dolazi na naplatu.
Nas je recimo Zakarić uništio, ove sezone zasad izgleda ko panj na terenu.
Nema ni para jbg. Morebit bidne sad kad kapne 200 mil od MMF/a :mrgreen:

Što se mene tiče u zadovoljavajućem su stanju.
Al dobro, da ne dužimo, ima tema o ostalim klubovima, ne bih više o tome na našoj temi.
Koševo Zapad

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 01 sep 2021, 10:00

01 sep 2021, 09:52
Lik je napisao/la:
01 sep 2021, 09:41

Pa ok otišao im je jedan od najboljih igrača, pripreme nisu odradili kako treba i dolazi na naplatu.
Nas je recimo Zakarić uništio, ove sezone zasad izgleda ko panj na terenu.
Nema ni para jbg. Morebit bidne sad kad kapne 200 mil od MMF/a :mrgreen:

Što se mene tiče u zadovoljavajućem su stanju.
Al dobro, da ne dužimo, ima tema o ostalim klubovima, ne bih više o tome na našoj temi.
Poenta je da smo kup uzeli posteno i legalno, njima jel se igrao nijel, jesul bili plaćeni ili pjani nije me briga.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 sep 2021, 10:01

Sabrinaaaaa droljooooo!!!!!!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SjevernaKoreja
Kontakt:

Post Postao/la SjevernaKoreja » 01 sep 2021, 10:09

Zukanovic je napisao/la:

A ko je doveo, Husref?
Legende kluba?
Ili?

Svidjelo se nama ili ne, jbga, ona je dovela. Shvatam ds to nike u planovima za njeni smjenu, al tsko je.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, makron, nedimmmm1337, ronaldo99, sekac i 50 gostiju.