FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 170

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 01 sep 2021, 10:10

SjevernaKoreja je napisao/la:
01 sep 2021, 10:09
Shategabri je napisao/la:
01 sep 2021, 08:35
Zukanovic je napisao/la:
01 sep 2021, 08:04
Sto se toliko mrzi ta zena? mislim boli me kur... nek ide ali bas se nesto mrzi ovde.

kako ja vidim nije ona kriva sto Nam presto dati pare. dovela Tana i ovog drugog. oko stadiona radili dobar posao. protiv Zelje pokazala "big balls" prije par godina.
Nije baš da ga je ona dovela, al dobro.
Da je njegova miljenica to stoji.
A ko je doveo, Husref?
Legende kluba?
Ili?

Svidjelo se nama ili ne, jbga, ona je dovela. Shvatam ds to nike u planovima za njeni smjenu, al tsko je.
Nije ba dovela. Bar ne inicijalno.
Ovo sad ok, sarađuju, vjeruje joj, libo je tuki.
Nema smjene.
Koševo Zapad

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 01 sep 2021, 10:14

Hajka na Sabrinu krenula nakon sto je dala podrsku Zlatanu Velicu. I da su zbog toga cekali bilo sta da krenu je protiv nje. Iako ZV nista na stetu kluba nije uradio cak suprotno zbog ranijih razmjerica oni su ga otjerali. A to je Sabrinin najveci grijeh. Da nije toga bilo bijes hordi bi bio usmjeren na Emira i Vinka. Ljudi koji su poceli sa hajkom na Sabrinu su oni koji su od nje trazili odlazak ZV i sad joj se svete. Simple as that. ;)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 sep 2021, 10:14

Nije Sabrina dovela Tana. Doveo ga je Kusturica i to 2013/14 sezoni. Tan je od tad do danas u klubu, nekad vise ukljucen nekad manje. Da Sabrina ima njegovo povjerenje ima al nije ga ono dovela.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 01 sep 2021, 10:16

bordobijeli je napisao/la:
01 sep 2021, 10:14
Nije Sabrina dovela Tana. Doveo ga je Kusturica i to 2013/14 sezoni. Tan je od tad do danas u klubu, nekad vise ukljucen nekad manje. Da Sabrina ima njegovo povjerenje ima al nije ga ono dovela.
Nije dovela Tana, al' je otjerala zna se već koga, i više nego dovoljno :kafa:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 01 sep 2021, 10:18

Nemate osnovu da napadate Sabrinu. Sve sto ste ovde iznijeli bilo je bez i jednog argumenta. Da stanete pred nju svi vi koji ste joj psovali, mislim da nebi imali rijeci da joj kazete. Ona je zena koja je sposobnija od pola mudonja koji sebe nazivaju biznismenima. Moja puna podrska za nju i njen rad, a za Kasuma pogotovo maksimalna podrska..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 01 sep 2021, 10:20

U njenoj eri je Tan i "otisao", a evo i vraca se. Sad na koji nacin, kakvi su planovi, to kada iznesu mozemo reci da je uspijesan povratak. Kada je Kusturica mogao onda dovesti Tana, covjek koji nije bio nikakva funkcija i nije uzimao pare za to, onda ljudi koji uzimaju pare da se brinu o klubu trebaju duplo bolje raditi al nejse. Ja se ipak nadam najvise da bi Mirvic mogao dovesti neke sponzore i malo vise brinuti o klubu od prethodnika.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 01 sep 2021, 10:23

revolt je napisao/la:
01 sep 2021, 09:38
01 sep 2021, 08:59

Kusturica?
Ni blizu legendo. Barem ne u ovom sad vracanju Tana. U prvom dolasku da, u ovom povratku ni blizu. I nije kusturica vise toliko blizak Tanu kako je bio. Kusturica je pokusao da vrati Tana malo ranije pa da na taj nacin smijeni Sabrinu, medjutim nista. Da je uspio mozda bi to bilo dobro za klub. Ne kazem da ne bi.

Ima Sabrina svojih mahana, kao sto ih imamo svi. Ima gresaka koje je napravila ali joj se pridodaje vise nego sto je istina. To je ona nasa pitarska u modi je pljuvanje pa hajmo svi.

Svidjelo se to mnogima ili ne, ona je dovela Ismira i vratila Tana. Ismir je zna i mnogi su ovdje upratili njen odlazak zimus na Havaje, prije odlaska na Havaje, bila je u LAu mislim, na sastanku sa Ismirom i onim nekim Penom iz LA FC. Ismir je tad posudio klubu nekih 450K EUR da se isplate plate, i to je bio njegov ulazak u klub na mala vrata.

Sto se tice Tana, on Sabrini vjeruje, o tome najbolje govori i status Jalila prvog Tanovog covjeka, koji nema apsolutno nikakav interes od Sabrine. Cak mislim da je Sabrinina mjesecna plata njegova dnevnica.

Da li je trebals promjeniti ovo ili ono, da li je trebala nekad drugacije postupiti sigurno da jeste. Da li ima gresaka, sigurno da ima. Ali na kraju balade niko od nasih ljudi ovdje ne bi mogao obezbjediti povratak Tana ni dolazak Ismira, niti bilo kojeg drugo investitora, evo vidimo na primjeru komsinica kako to ide.

Iskreno se nadam da ce ovi investitori pokazati vise zelje za razvojem kluba a ne samo za slikanjem kao sto je bio u slucaju vijetnamaca. Klub i rad kluba mora biti pracen na dnevnoj bazi, podupiran, vrjednovan objektivno sa jasnom strategijom sta zelimo biti.
Prema info koje ja imam opet ce biti cilj akademija i razvoj omladinaca uz naravno uspjeh prvog tima. Mislim da nece biti nekog pretjeranog pumpanja para u prvi tim nego da ce se raditi na razvoju akademije.
+1 :clap:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 sep 2021, 10:24

alacious je napisao/la:
01 sep 2021, 10:16
bordobijeli je napisao/la:
Nije dovela Tana, al' je otjerala zna se već koga, i više nego dovoljno :kafa:
Ma nema procvjetali smo

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 01 sep 2021, 10:24

Ako je organizam tesko bolestan,promjenom ljekara,a ostavljanjem lose medicinske sestre ,ne dobija se nista.Bolest ide u blagu regresiju,pa uskoro u strasnu progresiju.U medjuvremenu,od pacijenta svi dizu ruke.Ljudi su preokupirani svojim brigama,i generalno sve je manje onih kojima je stalo.Ne postoji kriticna masa.Nema dovoljno hrabrih ljudi da bez interesa donesu promjenu terapije.U jednom momentu pacijent ce umrijeti,i bit ce im svejedno.Osim par ljudi,do kosti vjernih i odanih.Oni koji osim ljubavi,drugog motiva nemaju.Oni koji su kisli,mrznuli se,brinuli,putovali..I oni vise ne vjeruju u cuda..
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 01 sep 2021, 10:27

alacious je napisao/la:
Hajka na Sabrinu krenula nakon sto je dala podrsku Zlatanu Velicu. I da su zbog toga cekali bilo sta da krenu je protiv nje. Iako ZV nista na stetu kluba nije uradio cak suprotno zbog ranijih razmjerica oni su ga otjerali. A to je Sabrinin najveci grijeh. Da nije toga bilo bijes hordi bi bio usmjeren na Emira i Vinka. Ljudi koji su poceli sa hajkom na Sabrinu su oni koji su od nje trazili odlazak ZV i sad joj se svete. Simple as that. ;)
To i zbog covjeka s tvog avatara.

Sabrina je sasvim ok meni ne treba joj davati neke posebne zasluge za Tan-a i Mirvica i da je bio neko drugi na njenom mjestu mislim da bi došli svakako.

Uglavnom neki pišu da raja ocekuje pojačanja, a raja se šprda realno znamo vec šta možemo ocekivati isto ono kao i kad je došao Tan tamo 2012.. Možemo ocekivati stabilan klub, a kad imaš stabilan klub imaš i igrace kojima se ne duguju pare i igraju motivirano sigurno više od konkurencije kojima uvijek nedostaju neke plate.

Uglavnom vidjecemo hoce li biti šta što se tice nekih konkretnih pojačanja.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 sep 2021, 10:28

Amca007 je napisao/la:
01 sep 2021, 10:18
Nemate osnovu da napadate Sabrinu. Sve sto ste ovde iznijeli bilo je bez i jednog argumenta. Da stanete pred nju svi vi koji ste joj psovali, mislim da nebi imali rijeci da joj kazete. Ona je zena koja je sposobnija od pola mudonja koji sebe nazivaju biznismenima. Moja puna podrska za nju i njen rad, a za Kasuma pogotovo maksimalna podrska..
Nije bilo plata igraci tuzbe podnijeli, izgubili smo titulu, nista od infrastrukture nije uradjeno, nikad manje ljudi na stadionu, loš status u savezu, stalno mjenjanje strategije kluba,zatvorenost i ne transparentan rad. Itd itd

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 01 sep 2021, 10:35

Kasum je samo takav ljigavac i Sabrinin d.upelizac
modni machak

slika
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 01 sep 2021, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 01 sep 2021, 10:36

kako vam se da vise prepucavat ebo ga i sabrina i husref i negativa... istina je negdje izmedju, pretjerujete i vi sto vam niko ne valja i vi sto branite ko da vam je rod

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 01 sep 2021, 10:41

keli je napisao/la:
01 sep 2021, 10:36
kako vam se da vise prepucavat ebo ga i sabrina i husref i negativa... istina je negdje izmedju, pretjerujete i vi sto vam niko ne valja i vi sto branite ko da vam je rod
:thumbup: :thumbup:
Ne isključuj i rodbinske veze, kako branilaca Husrefa, tako i Sabrine.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 01 sep 2021, 10:49

90minut je napisao/la:
01 sep 2021, 10:27
alacious je napisao/la:

Sabrina je sasvim ok meni ne treba joj davati neke posebne zasluge za Tan-a i Mirvica i da je bio neko drugi na njenom mjestu mislim da bi došli svakako.

Uglavnom neki pišu da raja ocekuje pojačanja, a raja se šprda realno znamo vec šta možemo ocekivati isto ono kao i kad je došao Tan tamo 2012.. Možemo ocekivati stabilan klub, a kad imaš stabilan klub imaš i igrace kojima se ne duguju pare i igraju motivirano sigurno više od konkurencije kojima uvijek nedostaju neke plate.

Kako god se iskroji prekroji ovo što imamo, fali nam CM, to je sigurno.
Ako ćemo bit prokleti, fale CM i lijevi bočni a ako ćemo baš da ga zaseremo fale CM, lijevi bočni i rezervni golman.
Ja bih bio presretan da se bar to prvo riješi da ne stavljamo sav teret kreacije u veznom na leđa jedva punoljetnog dječaka.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 01 sep 2021, 10:50

naserem se ja njoj usta, a i svima koji je podrzavaju. kucka je dovela opstanak kluba u pitanje svojom rastrosnoscu i ugradjivanjima. nismo nista blizi samoodrzivosti sad nego sto smo bili kad je dosla. ono glavno sto je "uradila", stadion, uradio bi bilo ko na toj poziciji cim se konjina general maknuo s mjesta nacelnika.

UPRAVA NAPOLJE
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 01 sep 2021, 10:52

hazarder je napisao/la:
01 sep 2021, 10:49
90minut je napisao/la:
01 sep 2021, 10:27
alacious je napisao/la:

Kako god se iskroji prekroji ovo što imamo, fali nam CM, to je sigurno.
Ako ćemo bit prokleti, fale CM i lijevi bočni a ako ćemo baš da ga zaseremo fale CM, lijevi bočni i rezervni golman.
Ja bih bio presretan da se bar to prvo riješi da ne stavljamo sav teret kreacije u veznom na leđa jedva punoljetnog dječaka.
Mislim da ako ne dođe niko s ovim registrovanim opet cemo se boriti za titulu s dolaskom 2 igraca kvaliteta tipa Bodul onda..
Samo da je prikljucak držati do zimske pauze.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 01 sep 2021, 10:58

**** majku kako svi zanju za ta ugradjivanja osim nas vinkoljubaca
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

SjevernaKoreja
Kontakt:

Post Postao/la SjevernaKoreja » 01 sep 2021, 11:02

01 sep 2021, 10:10
SjevernaKoreja je napisao/la:
01 sep 2021, 10:09
01 sep 2021, 08:35

Nije baš da ga je ona dovela, al dobro.
Da je njegova miljenica to stoji.
A ko je doveo, Husref?
Legende kluba?
Ili?

Svidjelo se nama ili ne, jbga, ona je dovela. Shvatam ds to nike u planovima za njeni smjenu, al tsko je.
Nije ba dovela. Bar ne inicijalno.
Ovo sad ok, sarađuju, vjeruje joj, libo je tuki.
Nema smjene.
Ma vratila ga, nebitno.

Da je samo nazvala Tana i rekla mu "Nam vise ne zeli da ulaze u FKS, da li bi se vi vratili u klub" dovoljno da pokupi zasluge da nam klub nebi otisao u dalju dubiozu.

Ja shvatam da zbog raznoraznih stvari ona je na meti sjevera, ali sigurno nije zasluzna bilo koja legenda kluba sto je Tan dosao a pogotovo za ovog Mirvica, s kojim je samo Sabrina komunicirala. Mozda i Kasum.

Mozda je njoj lakse bilo da ga vrati nego Kustirici da ga dovede, ali da ima zaslugu za dobru stvar klubu, to jeste.

Mozda da se svi mi vratimo vise podrsci klubu nego trazenju samo problema i negativnosti, bolja bi i atmosfera bila a mozda i vise ljudi na stadionu.

Ljudi podcjenjuju dolazak investitora u doba korone, a ne shvataju koliko je to VELIKA stvar uraditi.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 01 sep 2021, 11:06

Amca007 je napisao/la:
01 sep 2021, 10:18
Pa ja je ne volim i to se zna. Ali ima logike to što pišeš i u jednu ruku je i tačno.
Zvala ja Horde više puta na sastanak i tek su se zadnji put odazvali. Kao što kažeš, niko joj ružnu riječ nije rekao već samo da se traže njena i Kasumova ostavka. Na pitanje šta dalje, već nisu znali odgovoriti.

Uglavnom, Sabrina sa investitorom se i nekako može trpiti, mahala bez investitora bi nas definitivno ugasila!
PS.Kad bolje skontam, sta ja imam od ljudi u klubu koji će voljeti klub a neće znati marke namaći, a da se ne lažemo tako bi nam bilo da ovi odu jer investitora nije bas tako lahko naći (HINT:komšije).

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Haksss, laznokrilo, pjankesarajevo, ristagrad, USB, zagorski i 54 gosta.