Šta je ovoj ženi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Kako je to Romariooo divno osenklao, Meireles me nije razocarao hehRomariooo je napisao/la:odigrao sam da prvi gol pada izmedju 30. i 45 minute, kvotsa 4,40, moglo bi proci, ajmo Meireles, u tebe se uzdam
dobro si zaradio bravo momakRomariooo je napisao/la:odigrao sam da prvi gol pada izmedju 30. i 45 minute, kvotsa 4,40, moglo bi proci, ajmo Meireles, u tebe se uzdam
Svaka cast, majstore.Romariooo je napisao/la:Kako je to Romariooo divno osenklao, Meireles me nije razocarao hehRomariooo je napisao/la:odigrao sam da prvi gol pada izmedju 30. i 45 minute, kvotsa 4,40, moglo bi proci, ajmo Meireles, u tebe se uzdam
gol je cist kao suza, ona donji igrac je zakasnio s izlaskom i nije bio ofsajd
Sad se treba cuvati prvih 10 minuta drugog poluvremena, da ne bude kao protiv Blackpoola.Stivi_Dzi je napisao/la:Odlicno prvo poluvrijeme, ja prezadovoljan, kod gola akcija jednostavna, hladno odigrano, kao iz udzbenika, samo se nadam da nece sve pokvariti u drugom poluvremenu !
Kakav bolan Maxi primjetio sam 5 puta na danasnjoj utakmici kako bjezi od duel igre i kada igrac ide malo ostrije sklanja se i gubi loptuRizah je napisao/la:Torres karton, znao sam. Ne znam koji mu je vrag i u kakvim je odnosima sa Maxijem, jer već dva puta neće da mu doda kada je ovaj sam na desnoj strani.
Reina kapa dole majtore za ovu intervenciju
Odlično prvo poluvrijeme nadam se boljem drugom poluvremenu.
Viskovic je najbolji komentator, a ne igra Reina, nego LiverpoolLily je napisao/la:Ja neću da se veselim, jer većinu puta kad povedemo na kraju fino zaseremo.![]()
Ide mi ovaj komentator Sport kluba na živce, odvratno izgovara Reina.. sakati mu ime.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.