Čitatelji portala ****.ba na redakcijski mail poslali su zanimljiv snimak sa stadiona Grbavica, na kojem je prikazana bakljada koja je sve oduševila.
"Ne znamo koji je povod bakljade, ali su prizori nestvarni. Šta se večeras slavi na Grbavici? Ne znamo, ali je fantastično gledati ovaj snimak", navodi se u opisu snimka koji smo dobili.
Prema našim saznanjima, na Grbavici se večeras ništa nije slavilo, već se uvježbavala koreografija za proslavu 100. godišnjice kluba.
Iz FK Željezničar su ranije najavili da će u duelu protiv Veleža, koji je najavljen za sredinu septembra nakon što se završi reprezentativna pauza, predstaviti jedan dio svog asortimana u proslavi 100. godišnjice kluba.
U svakom slučaju lijepo je večeras bilo gledati ove prizore sa jednog od najljepših stadiona u BiH.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Radio-Sarajevo
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ne znam vala ni kome bi bilo zanimljivo sad uloziti u klub u najgoroj ligi na dunjaluku koji ima bruku dugova,plus infrastruktura je takva da prebacis sve igrace Sahtara u Zelju ne mozes garantovati da ces dobiti Radnika gore na oranici.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma kakvi investitori, šuplje priče. Na ove bajke kane i sličnih mogu padat samo djeca do 18 god. Budalaštine obične.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Jučer smo bili gosti FK Željezničar na duelu između FK Željezničar i FK Sloboda koji je završio neriješenim rezultatom.
Prije utakmice omogućeno nam je da naši članovi naprave krug oko terena i da svi navijači aplauzom pozdrave naš klub, te viceprvakinju i novu državnu rekorderku Almedinu Arnautović.
Hvala upravi FK Željezničar na podršci i prilici da sa tribina pratimo Plave. Zaista smo uživali biti vaši gosti.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Bilo bi super kad bi za tu tekmu protiv Veleza pozvali sve klubove bez obzira na vrstu sporta koji se zovu Zeljeznicar. To naravno ako nekako neogranicen kapacitet izmajmunisemo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
protiv Veleža 100 godina kluba .. pun stadion mora bitiLjoZee je napisao/la: ↑01 sep 2021, 00:09Jučer smo bili gosti FK Željezničar na duelu između FK Željezničar i FK Sloboda koji je završio neriješenim rezultatom.
Prije utakmice omogućeno nam je da naši članovi naprave krug oko terena i da svi navijači aplauzom pozdrave naš klub, te viceprvakinju i novu državnu rekorderku Almedinu Arnautović.
Hvala upravi FK Željezničar na podršci i prilici da sa tribina pratimo Plave. Zaista smo uživali biti vaši gosti.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Bilo bi super kad bi za tu tekmu protiv Veleza pozvali sve klubove bez obzira na vrstu sporta koji se zovu Zeljeznicar. To naravno ako nekako neogranicen kapacitet izmajmunisemo.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
https://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-oba ... ova/46315/Plavi obavili vježbe snage, u 17 sati protiv Takova
Fudbaleri Željezničara nalaze se na mini pripremama u Srbiji, a naš tim jutros je obavio jutarnje vježbe snage na stadionu FK Takovo.
Svi fudbaleri koji su krenuli na pripreme su obavili trening, a danas je na rasporedu prijateljska utakmica sa FK Takovo u okviru obilježavanja 110. rođendana ovog kluba iz Gornjeg Milanovca. Željezničar je i 1981. godine igrao prijateljski susret sa Takovom također zbog obilježavanja rođendana, a Plavi predvođeni Ivicom Osimom slavili su sa 5:0.
FK Takovo je jedan od najstarijih klubova u Srbiji, a trenutno se takmiče u trećem rangu. Lokalna TV kuća najavila je direktan prijenos utakmice na Youtube kanalu GM Press.

Naš sastav:
Muftić, Hajdarević, Drina, Jahić, Kovačević, Beća, Duraković, Bekrić, Gasal, Hrelja, Jaganjac
Jeko ovaj Kovačević?
Muftić, Hajdarević, Drina, Jahić, Kovačević, Beća, Duraković, Bekrić, Gasal, Hrelja, Jaganjac
Jeko ovaj Kovačević?
- Bersaga
- Kontakt:
Ovaj komentator spomenu nekog Kovačevića u prvih 11, možda je on onaj 37. Da nije junior?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
I ja sam odma pomislio da nije taj mali iz U21.LjoZee je napisao/la: ↑01 sep 2021, 17:12https://www.transfermarkt.com/denis-kov ... ler/672248
Da nije ovaj?
@igrajlopte 🐦
- Bersaga
- Kontakt:
Jeste LjoZee.LjoZee je napisao/la: ↑01 sep 2021, 17:12https://www.transfermarkt.com/denis-kov ... ler/672248
Da nije ovaj?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
E volio bi znati zašto Bekrić izvodi ovakve prekide a ne Duraković, koji ima baš šut kakav ovaj nikada nije imao...i kaže naši juniori..piša ih ko god stigne, na stranu što fali kvaliteta, ali i kada mogu nešto, pojavi se neko da ih popiša..
Šta bi sa streamom?
Sport,1
Mladi reprezentativac BiH pojačava Željezničar?
Fudbaleri Željezničara danas gostuju ekipi Takova u Gornjem Milanovcu u sklopu obilježavanja 110. rođendana ovog srbijanskog kluba.
Utakmicu je u redovima Željezničara počeo i Denis Kovačević, mladi bočni fudbaler koji je ranije nastupao za mladu reprezentaciju BiH.
Kovačević je igrao za niz austrijskih klubova, a posljednji angažman imao je u Kapfenbergu, za koji je nastupio pet puta. Slobodan je od početka jula ove godine, tako da ga Željezničar u slučaju angažmana može odmah registrovati.
Kovačević igra na poziciji lijevog beka, a rođen je 12. decembra 2002. godine. Ove godine je nastupio u tri prijateljske utakmice U-21 reprezentacije BiH, protiv Malte i dva puta protiv Katara.
Evo novi link, domaćin već vodi 2-0 u drugom poluvremenu
Razumijem kad neko nema kvalitet ali ne kontam sta je u glavama ovih mladih igraca, kakva je ovo bezvoljnost, mrsko im da zive a ne da igraju fudbal. Ako misle da ce na ovaj nacin da se izbore za mjesto u ekipi nek odmah okace kopacke o klin, da ne muce ni sebe a ni navijace. Jedino bih pohvalio Gasala, jer se vide trud i zelja..
Joj brukanja Boze dragi

Joj brukanja Boze dragi
Ja iskreno i ne kontam poentu da pustis 10 mladih igraca uz jednog iskusnog protiv bilo kojeg tima iz bilo kojeg nivoa. Ako ce neki pokazati nesto pokazat ce u malo boljem sastavu, kad je mix, a ne ovako. Poredaj ko nije igrao protiv Slobode i igraj.
Umalo 3-0, imalo je Takovo i u prvom poluvremenu opasnih šansi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.