Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Realno da je neko ponudio bod prije tekme, objerucke bi ga prihvatio... a ond covjek zastane, pa se zapita....Da li cemo mi IKAD dobiti neku veliku repku sa ovakvim mentalitetom kad nemas zelje da dobijes a imas igraca vise pola sata?? 

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Treba reci da nam u dvije utakmice sansu nisu napravili, dvije frljoke kepeca i bezveze ostadosmo bez vise bodova. Selektore, ljudino, borio si se protiv svih i dokazao da vrijedis, svaka cast. Ako se sjetimo nekih ranijih utakmica kad smo imali viska igraca, branili smo se, bunker. Bez straha lopta kruzi, odlicno je ovo. Stoperi, fantasticni, Dzelo je brate najjaci igrac kojeg ce ova drzava imati ikad. Idemo dobiti Kazase i lagano do drugog mjesta.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Nikad od nas ništa neće biti, previše respektujemo sviju, pa Francuzi da su dobili još 2 crvena, bezmudaši ne bi smjeli napasti i probati pobjediti, hebem ti luzerski mentalitet više i zadovoljavanje porazima ili bodom.
Tuta ovo, tuta ono.
Dobro je yebiga, nismo imali ni hrabrosti a ni kvaliteta da ih napadnemo kad smo ostali sa igračem više, što hajde nije ni loša odluka jer k'o da gledam fasovali bi ga iz kontre što Francuzi najviše i vole.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Šta kažu Mbappe 220 mil Sušić ga stavio u džep. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Goalgetter
- Kontakt:
Sudeci po tome kakvi smo u ofanzivi (ocajni sto se vidilo i danas) namucicemo se i protiv Kazahstana. Ne mozemo se uvijek oslanjati na Dzekinu klasu, jer ofanzivno nam je igra jako losa.
Sto se tice tekme danas, takticki smo odlicno stojali na terenu. Bod ko kuca.
Sto se tice tekme danas, takticki smo odlicno stojali na terenu. Bod ko kuca.
Koliko si precijenjen od 1 do Mbappe? 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Timska igra i zaslužen bod. Da smo imalo kvalitetniji i da nam igra ne ovisi o dva igrača u ovim okolnostima moglo se ovo nekom srećom i dobiti. Svaka čast na zalaganju i igri, a sada protiv Kazahstana po tri boda da ovjerimo ovaj bod. 

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 01 sep 2021, 22:45, ukupno mijenjano 4 puta.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Po meni nije tolika tragedija što nismo bezglavo napali nakon crvenog. Držanje lopte u posjedu nam je donijelo bod.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Tako jeeeee
majku im j.ebem da im nije usao nafakaski gol onog gurbeta ostvarili bi najvecu pobjedu u povijesti.
drago mi je i za selektora.
Dzeko gigante biraj ulicu.
majku im j.ebem da im nije usao nafakaski gol onog gurbeta ostvarili bi najvecu pobjedu u povijesti.
drago mi je i za selektora.
Dzeko gigante biraj ulicu.

Slavio bih ovo da nisu imali citavo pol igraca manje, a ovako.. Ok, kontam da je bolje vrabac u ruci, ali igrali smo bez muda, bili smo konkretniji u prvom pol sto je paradoksNEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 sep 2021, 22:41Realno da je neko ponudio bod prije tekme, objerucke bi ga prihvatio... a ond covjek zastane, pa se zapita....Da li cemo mi IKAD dobiti neku veliku repku sa ovakvim mentalitetom kad nemas zelje da dobijes a imas igraca vise pola sata??![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
I to neki lazni Susic.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Francuska je beizdejna na postavljenu odbranu a najjaci na kontre. Tako da je besmisleno i smijesno to sto pises
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Samo 1 šut Francuza u okvir gola.Strasna partija zadnje linije 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pape javi se
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Klasicno ono nase protiv jacih reprezentacija. Jedno je sigurno, francuzima nikad ne godimo ( a kome ce babuka goditi sa onim gradjenjem ).
Odlicno postavljeno od strane peteva, ocekivao sam Cipetica od pocetka ali sva sreca Susic je igrao i za ovu partiju je Petev zasluzan.
Zadnja linija mocna, tesko ko u svijetu onaj napadacki trio moze zaustaviti, oni su uspjeli, ovo izgleda fantasticno.
Pjanic pojeo sredinu terena sa Hadziahmetovicem, mislim da se u zivotu ovoliko nisu istrcali. Nije bilo nabijanja, dosta disciplinovano, korektno, kad se trebala smiriti lopta Pjanic je preuzeo odgovornost i to je radio bez greske.
Dzeko standardno, jedan od najboljih napadaca danasnjice, strasno je kakav njuh za loptu ima, gradjenje, skok, ostavljanje lopte, preuzimanje.. Ostaje mala zal i za 3 boda jer sto da ne..
Kolasinac takodjer maestralno odigrao, samo da nije kakva jaca ozljeda, trebat ce nam vrlo brzo.
Odlicno postavljeno od strane peteva, ocekivao sam Cipetica od pocetka ali sva sreca Susic je igrao i za ovu partiju je Petev zasluzan.
Zadnja linija mocna, tesko ko u svijetu onaj napadacki trio moze zaustaviti, oni su uspjeli, ovo izgleda fantasticno.
Pjanic pojeo sredinu terena sa Hadziahmetovicem, mislim da se u zivotu ovoliko nisu istrcali. Nije bilo nabijanja, dosta disciplinovano, korektno, kad se trebala smiriti lopta Pjanic je preuzeo odgovornost i to je radio bez greske.
Dzeko standardno, jedan od najboljih napadaca danasnjice, strasno je kakav njuh za loptu ima, gradjenje, skok, ostavljanje lopte, preuzimanje.. Ostaje mala zal i za 3 boda jer sto da ne..
Kolasinac takodjer maestralno odigrao, samo da nije kakva jaca ozljeda, trebat ce nam vrlo brzo.
NEMA NAZAD
Strasan bod..al malo i zal ostaje ako jista da smo makar k ma grbavici bod uzeli..a mogli smo.
Nek pokazu ozbiljnost sad sa 6 protiv kazhstana
Nek pokazu ozbiljnost sad sa 6 protiv kazhstana
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.