Bolje da mu je slomio nogu...
Vidjet cemo kakva je povreda. Ligamenti su zlo
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Bolje da mu je slomio nogu...
Sve poštenoAlanSmith14 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 22:45Strasan podatak: Sehic nije imao nijednj odbranu na utakmici.Ljudi nisu sutnuli u okvir gola za 90 minuta ...
Sad im je Dzeko sve objasnio.Hantraga je napisao/la: ↑01 sep 2021, 22:47Danas su svi kukali da će nas natrpati, šprdali se s našim šansama. Najavljivali i kako će nas Kazahstan derati, pesimizam na vrhuncu.
Sada, kada se uzeo bod, ide priča: pa što nismo napali.
Nismo napali, jer protiv sebe imamo svjetske prvake, sa 10 igrača svjetske klase, a nama na bekovima invalid u mozak Čivić i prepadnuti Cipetić. Jeste vi realno da je trebalo napasti? Mene je nerviralo što smo uopšte išli prema naprijed, da sam selektor, samo bih tražio da se stoperi dodaju.
Odličan bod, vrhunski rezultat, ekipa i selektor pokazali da su najbolja ekipa u posljednjih 7 godina.
Pa problem je sto on ovako inace i odigra, ali neskolovani narod kaze "nema ga nigdje". Ima njega itekako, ne treba driblati 8 igracq i dati gol da bi se dokazao. Mozda nije bio na ekranu 60 minuta ali zato nije bilo ni Grizmana, vidjeli smo kad je usao Civic, a njima Koman, da su nam odmah probleme pravili.
I meni je to zapalo za oko, i to ne samo u ovoj tekmiprisonbreak je napisao/la: ↑01 sep 2021, 22:51Po meni Hadziahmetovic odigrao sjajnu tekmu![]()
Sto niko ne kritikuje Sehica? 2-3 lopte boksuje,umjesto da ih uhvati CISTE LOPTE. I veliku opasnost po go napryvi![]()
BRAVO.
Nije stvar jedva hodanja stvar je klase. Čovjek iz mjesta više napravi nego Hadžiahmetović i Cimirot da se razlete po terenu na sto strana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.