FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
a de mi reci hocete li sada za 90.rođendan opet zvati partizan u goste,davas iznabija 0-6 ili ste se prekontali pa zovete makedonske 7-ligase,da i vi nekog pobjedite
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
blrs je napisao/la:a de mi reci hocete li sada za 90.rođendan opet zvati partizan u goste,davas iznabija 0-6 ili ste se prekontali pa zovete makedonske 7-ligase,da i vi nekog pobjedite

Nije sala 9 banki

1921-2011
zaista nije sala.a gdje sprcašte tolike godine
cuj za 80 godina postojanja popusiti šesticu

cuj za 80 godina postojanja popusiti šesticu

dok nije presao navijati za boracDevil je napisao/la:Koliko si nas pratio,pa ti je bio solidan?Nije Bitno je napisao/la:Dok sam ga pratio u Zvezdi bio je solidan igracDevil je napisao/la:Kakav Tutoric i desni bek,taj ne zna na svojoj prirodnoj poziciji(stoper)odigrati a ne da se eksperimentise sa bekom.
Ja vam toplo preporucujem da javite upravi da vam on ne treba.![]()

Pa dobro znam ja da ti volis Partizan a smorac ti je kao meni Fk Biser
Kad moze Partizan primati petarde od nekih klubova...zato se ja no sikiriki za najveci Bh klub

Kad moze Partizan primati petarde od nekih klubova...zato se ja no sikiriki za najveci Bh klub

1921-2011
-
- Kontakt:
Za Borac navijam od kako znam za sebe a naravno pratim i ostale SRPSKE klubove tako da argentinac izduvaj .!.
Melburnski Lesinar
sto se odma ljutiš.kakav ja i partizan,volim ga koliko i ti.nego samo malo da okrenemo plocu,dosadio je vise hapoel i njegove petarde,malo da se podsjetimo i šestica...
Srusio sam stan,srusio sam stan... nije mi dobroNije Bitno je napisao/la:Za Borac navijam od kako znam za sebe a naravno pratim i ostale SRPSKE klubove tako da argentinac izduvaj .!.

1921-2011
Esii TM87 je napisao/la:Srusio sam stan,srusio sam stan... nije mi dobroNije Bitno je napisao/la:Za Borac navijam od kako znam za sebe a naravno pratim i ostale SRPSKE klubove tako da argentinac izduvaj .!.![]()
Essi,kakve mi veze imamo sa argentinom ?

Ma samo opustenkoblrs je napisao/la:sto se odma ljutiš.kakav ja i partizan,volim ga koliko i ti.nego samo malo da okrenemo plocu,dosadio je vise hapoel i njegove petarde,malo da se podsjetimo i šestica...

Vise boli dvostruko guranje u drugu ligu...nego bilo koja petarda

Kad vidjeh kako prodje Benfica...dobro smo prosli mi mogli su nas žik

1921-2011
-
- Kontakt:
Izvinjavam se ne spoznajem jos dobro koje kitar a ko plavac
Melburnski Lesinar
konta da i mi u sarajevu kao i oni u bl navijamo za 2-3 klubaDžoka_TM je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Srusio sam stan,srusio sam stan... nije mi dobroNije Bitno je napisao/la:Za Borac navijam od kako znam za sebe a naravno pratim i ostale SRPSKE klubove tako da argentinac izduvaj .!.![]()
Essi,kakve mi veze imamo sa argentinom ?

Ma tako ti je to u djetinstvu...polako,kad odrastes doci ce sve na svoje
samo ce biti kasno 

1921-2011
-
- Kontakt:
guranje u drugu ligu,odnosno prvu ligu republike srpske.hm,čega se pametan stidi seljo se ponosi.lijepa vam istorija
dobro,ako se zaista ljutis zbog pominjanja partizana,malo da se podsjetim,znala je pasti i sedmica.liteks ili tako nesto.podsjeti me bolje se sjecas 

Hajd dobro necu vise spomonjati guranje u drugu ligu kad te toliko zabolilo
Zato vama u evropi dodjele ekipe iz druge lige da vas trpaju,znaju da je to vas nivo

Zato vama u evropi dodjele ekipe iz druge lige da vas trpaju,znaju da je to vas nivo

1921-2011
-
- Kontakt:
Ta drugoligaska ekipa ima mozda skuplji tim od nas i vas zajedno a i sada ulazi u prvu liguEsii TM87 je napisao/la:Hajd dobro necu vise spomonjati guranje u drugu ligu kad te toliko zabolilo![]()
Melburnski Lesinar
trpanje znaci 5,6.,7.-0.da ti ne objasnjavam ti to bolje znas
a 1-0 i 1-1,je minimalan poraz od ekipe koja igra grupnu fazu lige uefa.
ma samo se molim ako opet odete u evropu da se ne isprovaljujete kao i obično

postajes dosadan i naporan sa svojim glupostima kao i ovaj drugar ti ,razlika izmedzu zelje i borca prosle godine je bila upravu kao izmedzu razlika izmedzu zelje i hapoela ,imas tamo svoj forum pa nastavi sa dodikovcima diskusijublrs je napisao/la:trpanje znaci 5,6.,7.-0.da ti ne objasnjavam ti to bolje znas![]()
- nadoknadavremena
- Kontakt:
Ma Borac je napravio odličan potez,možemo mi do ujtru naglabati i praviti komparacije. Sretno do titule!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.