RSD Velež - Igrački kadar i transferi

HasicuVratiSe
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la HasicuVratiSe » 02 sep 2021, 07:41

Što mi ova riječ MOMČAD zapara uši ....
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 02 sep 2021, 08:53

Momci, ako dovoljno dugo i strpljivo ignorišete šta ove dvije majmunčine pišu, možda sami odu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 02 sep 2021, 10:31

MostarskiSin je napisao/la:
02 sep 2021, 01:21
JimmyPage je napisao/la:
01 sep 2021, 20:56
ŠOŠE "Ibričić je tražio Georgijevića, a s navijačima nema nikakvih problema, svima nam je isti cilj"

Posljednji je dan prijelaznog roka. Klubovi diljem Europe završavaju transfere, kupuju i prodaju igrače kako bi što bolje ušli u nastavak sezone. U mostarskom Veležu bez velikih događanja. Oni su svoje obavili tijekom ljeta.

" Za nas je prijelazni rok završen. Mogu reći kako se ništa do večeras više neće dogoditi. Momčad je već na vrijeme složene i izbalansirana tijekom posljednja dva mjeseca i to bi bilo to za ovaj rok", kaže nam direktor kluba Džemil Šoše.

Iznenađujući je pomalo bio odlazak Dejana Georgijevića koji je otišao u Sloveniju.

"Što se tiče Georgijevića, mi smo dobili poziv od Senijada Ibričića. Njemu je bio potreban napadač, a prateći igre Veleža i Dejana zajedno s Domžalama je odlučio da je on taj. Velež će dobiti jedan odgovarajući iznos, ali i što je možda još važnije 10 posto od sljedeće prodaje. Georgijević je i sam bio zadovoljan transferom, tako da sve strane na kraju mogu biti zadovoljne."

Upitali smo nešto i o malim "varnicama" s navijačima.

"Ma nema tu nikakvih sukoba i problema. Red Army je uvijek bio uz nas i kada je bilo dobro i kada je bilo loše. To će se tako i nastaviti i u to nema nikakve sumnje. Svi imamo zajednički cilj, a to je jak Velež. Što se tiče tih pirotehničkih sredstava, to je dio navijačkog kolorita i svijeta, ali Savez i UEFA su prema tome rigorozni, to je jednostavno tako. Simbioza navijača i kluba koja je stvorena odličnim izdanjima u Europi se nastavlja", zaključio je Šoše za ****.

Nogometaši Veleža trenutno se nalaze na petom mjestu prvenstvene ljestvice s 10 bodova, ali i utakmicom manje koju će odigrati protiv Zrinjskog 15. rujna na stadionu pod Bijelim Brijegom
:facepalm: :facepalm:
odbit ce se nama ovakva transfer politika od glavu ja vam kazem, i to vec krajem decembra na polusezoni cemo to uociti.

izbalansirati sa zajmovicem i zubanovicem, jadna ti majka...pa ko je zaduzen za transfere slobodno nek se ostavi tog posla.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 02 sep 2021, 10:32

Izvinjavam se na upadu
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 02 sep 2021, 11:02

E da sam bio pametan pa na vrijeme Lejnnu oženio .....
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 02 sep 2021, 11:18

Uvjek ista priča.
Radi transfer politike nam propa Evropa prošle godine. :mrgreen:
Ove godine ostajemo bez titule :salut:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 02 sep 2021, 11:29

mozak je napisao/la:
02 sep 2021, 11:18
Uvjek ista priča.
Radi transfer politike nam propa Evropa prošle godine. :mrgreen:
Ove godine ostajemo bez titule :salut:
Ma grozan igrački kadar bio, 20 + utakmica bez poraza, tri pretkola u Evropi. Baš loše.

A i uprava, samo dvije tribine napravili i te nekakve reflektore postavili. Grozno sve.

Ne zna niko svoj posao i gotovo. Šoše, Hasić, Rahimić, grozno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 02 sep 2021, 12:25

Čuj od klupskih para će se stubovi pilati. Ko ti je donio žive pare i sponzore u klub? Ti, je li?
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Mongol81
Kontakt:

Post Postao/la Mongol81 » 02 sep 2021, 12:40

HasicuVratiSe je napisao/la:
02 sep 2021, 11:02
E da sam bio pametan pa na vrijeme Lejnnu oženio .....
Najbolje je tebi samom :D

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 02 sep 2021, 12:54

:opaopa:
Nirton je napisao/la:
02 sep 2021, 10:32
Izvinjavam se na upadu
Ma bravo eo ga, pravo ekonomično riješenje. A hoće raditi od zvizde do zvizde za dnevnicu.
Volim te Bosno

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 02 sep 2021, 12:58

ZAr nije rek'o šošo da nema vise pojačanja

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 sep 2021, 13:54

Ne treba se zavaravati i gurati pod tepih stvari, cinjenica je da nismo odradili prijelazni rok kako treba...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 02 sep 2021, 14:07

ANTIFA ! je napisao/la:
02 sep 2021, 13:54
Ne treba se zavaravati i gurati pod tepih stvari, cinjenica je da nismo odradili prijelazni rok kako treba...
Pa to i Fedja kaze i posebno ove u21 igrace naglasava, ali eto ovdje se svi zadovoljavaju tim igracima i brane upravu.. po meni veliki minus za ovaj rok, osim Pece i Salcina nista nisu uradili po pitanju dovodjenja kvalitetnih igraca. I ja sam prvi branio upravu i bio na njihovoj strani sto ne znaci da necu i dalje biti, ali da se moglo bolje odraditi moglo je, i niko me ne moze uvjeriti u suprotno. Sa jednim top napadacem su sada mogli pokriti sve dosadasnje greske sto se tice igraca, al' jbg ko ce dati 10k kvalitetnom igracu, bolje zubanovica trpit za 2-3k koliko vec ima

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 02 sep 2021, 14:33

Mostarwolf1981 je napisao/la:
02 sep 2021, 14:07
ANTIFA ! je napisao/la:
Pa to i Fedja kaze i posebno ove u21 igrace naglasava, ali eto ovdje se svi zadovoljavaju tim igracima i brane upravu.. po meni veliki minus za ovaj rok, osim Pece i Salcina nista nisu uradili po pitanju dovodjenja kvalitetnih igraca. I ja sam prvi branio upravu i bio na njihovoj strani sto ne znaci da necu i dalje biti, ali da se moglo bolje odraditi moglo je, i niko me ne moze uvjeriti u suprotno. Sa jednim top napadacem su sada mogli pokriti sve dosadasnje greske sto se tice igraca, al' jbg ko ce dati 10k kvalitetnom igracu, bolje zubanovica trpit za 2-3k koliko vec ima
Pa problem ovog foruma i jest sto si pikic cim izneses konstruktivnu kritku, nije ovo prvi prelazni rok da se isto ponavlja ! I to je jedini segment koji ne da skripi nego ga nema. A razumna osoba i saslusa kritiku, ako ti 2 covjeka kazu da si pijan, valjaj se po podu

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 02 sep 2021, 14:36

02 sep 2021, 14:33
ANTIFA ! je napisao/la:
Pa problem ovog foruma i jest sto si pikic cim izneses konstruktivnu kritku, nije ovo prvi prelazni rok da se isto ponavlja ! I to je jedini segment koji ne da skripi nego ga nema. A razumna osoba i saslusa kritiku, ako ti 2 covjeka kazu da si pijan, valjaj se po podu
Licno se slazem sa svim sto si napisao u zadnje vrijeme, ali mislim da nije problem u kritici nego u nacinu na koji pises, zato te raja doceka na noz. To je barem moje misljenje.

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 02 sep 2021, 14:39

MostarskiSin je napisao/la:
02 sep 2021, 14:36
02 sep 2021, 14:33

Licno se slazem sa svim sto si napisao u zadnje vrijeme, ali mislim da nije problem u kritici nego u nacinu na koji pises, zato te raja doceka na noz. To je barem moje misljenje.
Ima i ta mjesta

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 02 sep 2021, 14:43

Pa i onaj doox je za dosta stvari u pravu, samo sto nakon cinjenica podje vrijedjat Sosu s onim njegovim nadimcima, isto kao i hasicuvrati se, obojica su upoznata sa stanjem u klubu samo bespotrebno vrijedjaju nista vise, i naravno da ce ih raja napadat :roll:

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 02 sep 2021, 14:51

02 sep 2021, 14:43
Pa i onaj doox je za dosta stvari u pravu, samo sto nakon cinjenica podje vrijedjat Sosu s onim njegovim nadimcima, isto kao i hasicuvrati se, obojica su upoznata sa stanjem u klubu samo bespotrebno vrijedjaju nista vise, i naravno da ce ih raja napadat :roll:
Pa znamo svi 2 stvari, da je nesposoban i da je tu jer je neciji. Nekima kao meni to smeta, nekima ne. U razloge za to necu ulaziti

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 02 sep 2021, 15:57

To su insinuacije i ocjenjivanje na osnovu ničega i nema veze sa zdravim razumom. Čak šta više sa zlim namjerama.

Svi smo svjesni određenih nedostataka po pitanju prijelaznih rokova ali su to stvari na kojima će se raditi kada uvide da je za to došlo vrijeme. Po prioritetima se riješava i konstruktivna kritika nema veze sa vašim oblajavanjem čelnih ljudi ovog Kluba koji je konačno poštovan i cijenjen širom države.

Po pitanju transfer politike, Uprava je ta koja obezbjeđuje novce i možeš biti najsposobniji na svijetu - ako ne ispunjavaš osnovno kada je u pitanju dovođenje igrača a to je plata - možeš se na Velež popeti - nećeš ga dobiti.

Vaše stalno vrijeđanje onih koji to nisu zaslužili će sigurno nailaziti na otpor i na cenzuru jer izražavanje slobode mišljenja ne spada u domenu vaših postova.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 02 sep 2021, 16:16

Svaka kritika je dobro došla, pogotovo ako je dobronamjerna.
Uvjek može bolje ali i gore.
Rezultati iza nas demantuju vaše priče oko transfera, jer smo premašili ciljeve u sportskom smislu.
Premašena su očekivanja i u infrastrukturi.
Premašena su i u:
marketingu, stabilizaciji, povjerenju, renomeu...
Sad su malo apetiti porasli pa smetaju stubovi, pilanje stubova, ispadanje u trećem pretkolu, Krpić u Tuzli i sl.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: haklamas, LondonBlues, rishovski i 13 gostiju.