Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- King Kenny
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Kako se moze igrati kad se hoce...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Upravo, kako smo ovo hladno uzeli 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
-
- Kontakt:
Odlična tekma i dobra igra Liverpoola. Ja sam uvjeren da se uz Dalglisha i koje dobro pojačanje Liverpool iduće sezone vraća u TOP4 lige. Čestitke na pobjedi, a ako ovako nastavi ovaj Meireles će biti glavni igrač kluba. Kuyt je KATASTROFIČAN!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
odlicna utakmica svaka cast nasim momcima 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- lfc_always
- Kontakt:
Odlično smo odigrali ovu utakmicu, El-Nino se lagano vraća u pravu formu.Meireles je postao jedna od glavnih karika u našem timu, čovjek svaku utakmicu odigra na odličnom nivou i uprava je pogodila sa njegovim dovođenjem. 

SOS Member 6642!
"When you hear the noise of the Bill Shankly boys,
We'll be coming down the road"
We're with you 100% Kenny. You'll never walk alone LFC! ♥
"When you hear the noise of the Bill Shankly boys,
We'll be coming down the road"
We're with you 100% Kenny. You'll never walk alone LFC! ♥
To Torres, jel' mu kažeš jednu kritiku on zabije 
Hjad King ubaci Pacheca umjesto Torresa makar minutu molim te :ugeek:

Hjad King ubaci Pacheca umjesto Torresa makar minutu molim te :ugeek:
There got to be something for Liverpool big number nine ...
AMIN !
3-0.
3-0.

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Haha, ne mogu da vjerujem. Bila sam sigurna da ćemo izgubiti, svašta. Fino, samo da ovako nastavimo i sve ce biti ok i još kad bi doveli Suareza.. Uhh.
@reds, tebi je najteže.
Rekla sam ti kako imaš srca protiv Liverpoola odigrat', u inat ti pobjediše. 
@reds, tebi je najteže.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
e reds nisi to trebao uciniti dzaba ti pare odose 

LIVERPOOL YNWA
-
- Kontakt:
Jeeees napokon!!
Iako sam znala od jucer da cemo dobiti, osjecala sam bas pobjedu ne znam zasto. Okladila sam se s bratom da cemo dobiti i pogodila. Usput zaradih 50 eura
Napokon pobjeda u gostima, svaka cast svima na terenu pa i na klupi, bravo svima u timu! 

Ja bi pohvalio Poulsena
.Ako ste obratili paznju,u zadnjih par utakmica igramo bolje bez Gerrarda.Nekako kao da igraci rade vise na kolektivu a kad Gerrard igra svi se oslanjaju na njega.Meireles moze biti vodja ekipe. 

BOSNA DA PROSTIS JEDNA ZEMLJA IMADE
I POSNA I BOSA DA PROSTIS
I HLADNA I GLADNA
I KTOMU JOS DA PROSTIS
PRKOSNA OD SNA
I POSNA I BOSA DA PROSTIS
I HLADNA I GLADNA
I KTOMU JOS DA PROSTIS
PRKOSNA OD SNA
modni mis je napisao/la:Ja bi pohvalio Poulsena.Ako ste obratili paznju,u zadnjih par utakmica igramo bolje bez Gerrarda.Nekako kao da igraci rade vise na kolektivu a kad Gerrard igra svi se oslanjaju na njega.Meireles moze biti vodja ekipe.

Moj Gerrard nemoj se ni vracati da igras bolje nam je bez tebe

Idemo dalje sutra ce vjerovatno sunce ogrijati kao nikada do sada

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Ma ja sam bio misljenja da ce biti remi ali sam uplatio 20km Liverpool iz 2-2(kvota 4km) i Heartes-Rangers VG2(kvot 2 km) i kasnije idem lagano da podignem 160km kojih naravno nece biti ujutro do 4 jer ce se konzumirati alkohol i slaviti prva pobjeda kennya.
Konacno je Meireles poceo pokazivati ko je i zbog cega je doveden. Svaka cast majstore zasluzeno si MOM.
Torres 2 gola na gostoavanju, dobra igra vracao se po loptu,izvlacio stopere. U prvom poluvremenu kada mu je meireles poslao dugu loptu fenomenalan first touch zatim izbacivanje odbrambenog tako da mu lopta dodje na ljevu nogu ali je golman nazalost odbranio.
Odbrana nam je bila na visini zadatka, isto kao i protiv evertona dok su skrtel i agger igrali zajedno dobro je cim je agger izasao odma smo 2 gola primili.. Jako je bitno imati desnjaka na desnom stoperu a ljevaka na ljevom, kirgijakos ili skrtel kad igraju ljevog stopera prolaze nas kako hoce i rade sta hoce.
Nasu igra je desetljecimasu krasili sutevi iz daljine i takva nam je i buducnost, tome svjedoci meireles i abd shelvy koji imaju sutine.
Konacno je Meireles poceo pokazivati ko je i zbog cega je doveden. Svaka cast majstore zasluzeno si MOM.
Torres 2 gola na gostoavanju, dobra igra vracao se po loptu,izvlacio stopere. U prvom poluvremenu kada mu je meireles poslao dugu loptu fenomenalan first touch zatim izbacivanje odbrambenog tako da mu lopta dodje na ljevu nogu ali je golman nazalost odbranio.
Odbrana nam je bila na visini zadatka, isto kao i protiv evertona dok su skrtel i agger igrali zajedno dobro je cim je agger izasao odma smo 2 gola primili.. Jako je bitno imati desnjaka na desnom stoperu a ljevaka na ljevom, kirgijakos ili skrtel kad igraju ljevog stopera prolaze nas kako hoce i rade sta hoce.
Nasu igra je desetljecimasu krasili sutevi iz daljine i takva nam je i buducnost, tome svjedoci meireles i abd shelvy koji imaju sutine.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Odlicna pobjeda nema sta, odavno nisam pogledao ovako dobru utakmicu naseg Liverpoola...zadovoljan sam sa svim igracimaa a posebno sa Meirrelesom koji je danas definitivno bio najbolji igrac utakmice i vodja tima...Torres 2 gola sto je dobro za njega....imate svi od mene po casicu rakije

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kad sam vidio sastav nisam bio optimista, jer me je podsjetio na Roya i njegovu taktiku ali na terenu se vidjela razlika, i na kraju moze se reci rutinska pobjeda, rezultat nije realan, jer nismo bili toliko bolji, ali strpljivo smo cekali svoje sanse i na kraju ih iskoristili i zasluzeno pobjedili...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Gerrard kad se vrati samo cemo biti jos jaci. samo umjesto poulsena stavit lukasa na dmf a gerrarda i meirelesa na cmf i nabavit dobra, brza krila.
Roy 0 - Wolves 1...Wolves 0 - Kenny 3 . YNWA
Roy 0 - Wolves 1...Wolves 0 - Kenny 3 . YNWA
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Jesmol mi gledali istu tekmu?YNWA je napisao/la:Kad sam vidio sastav nisam bio optimista, jer me je podsjetio na Roya i njegovu taktiku ali na terenu se vidjela razlika, i na kraju moze se reci rutinska pobjeda, rezultat nije realan, jer nismo bili toliko bolji, ali strpljivo smo cekali svoje sanse i na kraju ih iskoristili i zasluzeno pobjedili...

FK Pjetlovi
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
ovaj ti je najbitnijeLFC_LAVOV je napisao/la:Ima li neko golove

http://videa.hu/videok/sport/wo0-2limat ... e4jYEWtw3D
ostale mozes da vidis ovdje
http://www.101greatgoals.com/
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.