Jeli stvarno ne kontaš da se radi o istoj osobi koja je imala još mnogo nickova ovjde i koja je očigledno psihički bolesnik i sad ga trebamo braniti da je upravu. Sve i da je upravu džaba mu kad to radi iz vlastitih kompleksa i interesa. Stvarno smo maloumni. Lik nikad ništa pozitivno nije napisao.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 sep 2021, 14:43Pa i onaj doox je za dosta stvari u pravu, samo sto nakon cinjenica podje vrijedjat Sosu s onim njegovim nadimcima, isto kao i hasicuvrati se, obojica su upoznata sa stanjem u klubu samo bespotrebno vrijedjaju nista vise, i naravno da ce ih raja napadat![]()
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Stubovi su smetali od prvog dana, nije nista novo. Sve je bolje nego sto je bilo. Ali jesu smetali.mozak je napisao/la: ↑02 sep 2021, 16:16Svaka kritika je dobro došla, pogotovo ako je dobronamjerna.
Uvjek može bolje ali i gore.
Rezultati iza nas demantuju vaše priče oko transfera, jer smo premašili ciljeve u sportskom smislu.
Premašena su očekivanja i u infrastrukturi.
Premašena su i u:
marketingu, stabilizaciji, povjerenju, renomeu...
Sad su malo apetiti porasli pa smetaju stubovi, pilanje stubova, ispadanje u trećem pretkolu, Krpić u Tuzli i sl.
Rezultati ne demantuju nista, rezultati su super jer je Fedja izvukao maximum od toga sto je imao. Falilo je nama i bekova i napadaca od vremena Fajica i Maneva. To znaci da problem nije nov, nego postoji par prijelazni rokova.
Mentalitet luzerski a ne sampionski je taj ako je dobro bilo rezultatski da je sve super. Sve jeste DOBRO ali da je mogli bolje jeste. Da smo doveli beka i napadaca mozda bi imali jos bolji rezultat u ligi i u evropi. Tako da jeste moglo bolje.
Po tebi eto nije moglo bolje sve je super nema nijedan minus itd. I klub sto osvoji ligu prvaka nadje neke stvari sto su mogle bolje biti. Jebote ima ljudi ovdje sto brane sve sve sve.
Mi Volimo Velez mi hocemo da bude jos jaci, nema napretka ako nisi samokritican.
-
- Kontakt:
Ne znam o kome se radi niti ga branim, pogledaj mu pojedine postove lik u jednoj recenici kaze istinu i ono sto svi znamo/pisemo/kritikujemo, a u drugoj recenici podje vrijedjat Sosu, Hasica, nas forumase kako smo SDA bagra itd.. da ne vrijeda niko ga ne bi docekao na noz niti bi imali negativno misljenje o njemu, ali cinjenice su cinjenicera1981 je napisao/la: ↑02 sep 2021, 16:58Jeli stvarno ne kontaš da se radi o istoj osobi koja je imala još mnogo nickova ovjde i koja je očigledno psihički bolesnik i sad ga trebamo braniti da je upravu. Sve i da je upravu džaba mu kad to radi iz vlastitih kompleksa i interesa. Stvarno smo maloumni. Lik nikad ništa pozitivno nije napisao.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 sep 2021, 14:43Pa i onaj doox je za dosta stvari u pravu, samo sto nakon cinjenica podje vrijedjat Sosu s onim njegovim nadimcima, isto kao i hasicuvrati se, obojica su upoznata sa stanjem u klubu samo bespotrebno vrijedjaju nista vise, i naravno da ce ih raja napadat![]()
.
Zadnja izmjena: doox, dana/u 02 sep 2021, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Lik i dalje zivi u iluziji da Hasic zove igrace i pregovara s njima i dovodi ih Fedji, sta li.
Nevjerovatno
Nevjerovatno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Sam šemsudim se je hvalio kako on pregovara svakog igrača i kako je tvrd pregovarac. O čemu ti buncas. Nevjerojatan bot.killafrommanilla je napisao/la: ↑02 sep 2021, 17:27Lik i dalje zivi u iluziji da Hasic zove igrace i pregovara s njima i dovodi ih Fedji, sta li.
Nevjerovatno
-
- Kontakt:
U marketingu prevazišli očekivanja? Nećemo se zayebavati.mozak je napisao/la: ↑02 sep 2021, 16:16Svaka kritika je dobro došla, pogotovo ako je dobronamjerna.
Uvjek može bolje ali i gore.
Rezultati iza nas demantuju vaše priče oko transfera, jer smo premašili ciljeve u sportskom smislu.
Premašena su očekivanja i u infrastrukturi.
Premašena su i u:
marketingu, stabilizaciji, povjerenju, renomeu...
Sad su malo apetiti porasli pa smetaju stubovi, pilanje stubova, ispadanje u trećem pretkolu, Krpić u Tuzli i sl.
Pa samo pogledaj članske karte kako se prodaju i sve će ti biti jasno.
Samo množit nulom retarde.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ko je direktor marketinga? Postoji li uopšte ta funkcija? Ko to vodi, koje su mu kompetencije? Koje su kompetencije sose da bude direktor jednog fudbalskoj kluba renomea veleza? Šta je radio prije, a pogotovo u oblasti fudbala?
Koje su kompetencije firmi koje grade tribine, koje su im reference za takve gradevinske pothvate? Da li je bio tender za izgradnju?
Sve se radi po dobro ustaljenom sistemu u ovoj državi, ortački i rodacki, bitno je da si podoban, sposobnost je manje bitna dok si lojalan, a to je pogrešno, zato država, a i svi imamo problem što je to postalo normalno.
Koje su kompetencije firmi koje grade tribine, koje su im reference za takve gradevinske pothvate? Da li je bio tender za izgradnju?
Sve se radi po dobro ustaljenom sistemu u ovoj državi, ortački i rodacki, bitno je da si podoban, sposobnost je manje bitna dok si lojalan, a to je pogrešno, zato država, a i svi imamo problem što je to postalo normalno.
Da nisi tako toksičan i da ne prozivaš sve redom, možda bi te ljudi shvatili ozbiljno. Imaš jako dobra zapažanja oko nekih stvari, ali si preradikalan gdje to ne treba.doox je napisao/la: ↑02 sep 2021, 18:01Ko je direktor marketinga? Postoji li uopšte ta funkcija? Ko to vodi, koje su mu kompetencije? Koje su kompetencije sose da bude direktor jednog fudbalskoj kluba renomea veleza? Šta je radio prije, a pogotovo u oblasti fudbala?
Lik je pro forme tu, dobio poziciju a drugi rade posao.
Posao dobijaju firme koji su sponzori sa iznosom koji je petocifren, a u tim istim firmama rade radnici na crno. Znam o kojim ciframa se tu radi, jedino je generalni sponzor šestocifren. Dosta se dobilo od Vlade FBiH, i Grada Mostara i to politički. Ne sjede neki ljudi džabe na tribinama.
Koliko je sve dobro urađeno vidi se i iz one bruke sa stubovima. Na giljotinu ko je god dao dozvolu za onu neviđenu bruku, kao i za reflektore.
Doveli krilo kao napadača i sada je taj isti igrač napadač koji je povrijeđen.
Doveli tri mlada igrača od kojih doslovno niti jedan nema veze sa fudbalom. Bolje pronađeš ne seoskim ljetnim turnirima.
Hasić je gigant, da njega nema, Velež bi gostovao Mramoru kao u stara dobra vremena.
Smješno je postavljati pitanja na koja se ne može dobiti odgovor. Čuj tenderi, dozvole...
Ako imate nekih saznanja slobodno ih iznesite.
Ako su vam saznanja kao ova da sam ja Bise, onda nemojte.
Zna se kako je Uprava izabrana, i kakvo je stanje bilo.
Kakve su titule izabranih i čime su se bavili prije ovoga..neznam.
Ono što je meni referentno su dosadašnni rezultati i daljni planovi.
Bilo je raznih fudbalskih stručnjaka koji su klub doveli do gašenja.
Takvi stručnjaci nam ne trebaju.
Ako imate nekih saznanja slobodno ih iznesite.
Ako su vam saznanja kao ova da sam ja Bise, onda nemojte.
Zna se kako je Uprava izabrana, i kakvo je stanje bilo.
Kakve su titule izabranih i čime su se bavili prije ovoga..neznam.
Ono što je meni referentno su dosadašnni rezultati i daljni planovi.
Bilo je raznih fudbalskih stručnjaka koji su klub doveli do gašenja.
Takvi stručnjaci nam ne trebaju.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Aj nemojte majke vam samo da pisemo apokalipticne postove kako se sve urusava kada stanje nije takvo.
Da smo se trebali bolje pojacati ovo ljeto itekako jesmo, ko je krivac ne bih znao konkretno reci i ono najvaznije je to da bi nas ovaj prijelazni rok mogao kostati na kraju sezone.
Da smo se trebali bolje pojacati ovo ljeto itekako jesmo, ko je krivac ne bih znao konkretno reci i ono najvaznije je to da bi nas ovaj prijelazni rok mogao kostati na kraju sezone.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 17 sep 2021, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Semsudin nalazi imena, pregovara s igracima? Ahahahahadoox je napisao/la: ↑02 sep 2021, 17:31Sam šemsudim se je hvalio kako on pregovara svakog igrača i kako je tvrd pregovarac. O čemu ti buncas. Nevjerojatan bot.killafrommanilla je napisao/la: ↑02 sep 2021, 17:27Lik i dalje zivi u iluziji da Hasic zove igrace i pregovara s njima i dovodi ih Fedji, sta li.
Nevjerovatno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Musa je uvijek rekao sa kojeg nicka pise, ali vec sam objasnio sizofrene probleme i manije progonjenja kod pojedinih forumasa sa naseg PDF-a
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Mi smo prošle godine završili na 3 mjestu.
Igrali smo sa lošijim sastavom i mnogo jačom konkurencijom.
Slabiji smo na golmanskoj trojci i pravilu U21.
Samo da nas povrede zaobiđu, a na zimu pokušati pojačati golmansku i U21 konkurenciju.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Tu je to sto se tice konkurencije, ove godine imas jaci Zrinjski i Tuzlu City u odnosu na proslu sezonu. Sarajevo ce se vratiti sada nakon pauze, doveli su par pojacanja i svi igraci ce ovih dana biti registrovani. Borac je lose krenuo, ali sigurno da ce isplivati kako sezona odmice. U odnosu na proslu sezonu jedino je Siroki slabiji i to je to.
Od svih nabrojanih, samo nas **** U21 pravilo. Svi ostali imaju ekstra mlade igrace, cak i vise nego sto je potrebno.
Nama treba:
1. Dobar stoper, usudio bih se reci i 2 ali dosta jedan
2. Spic kojem ne treba 10 sansi da zabije 2 gola od kojih 1 iz penala
3. 2 igraca do 21 godine, a nogirati Osmica, Kacavendu, Alagica. Pruziti jos par sansi Dejanovicu pa ako se ni on ne pokaze, na zimu ga poslati na posudbu ili i njemu dati papire da razguli.
-
- Kontakt:
Momci nastavite u ovakvom ritmu, ovo je konstruktivno. Podrška ali i kritika dobronamjerna. Sve pohvale za napisano šta nam trebaMostarskiSin je napisao/la: ↑03 sep 2021, 00:43Tu je to sto se tice konkurencije, ove godine imas jaci Zrinjski i Tuzlu City u odnosu na proslu sezonu. Sarajevo ce se vratiti sada nakon pauze, doveli su par pojacanja i svi igraci ce ovih dana biti registrovani. Borac je lose krenuo, ali sigurno da ce isplivati kako sezona odmice. U odnosu na proslu sezonu jedino je Siroki slabiji i to je to.
Od svih nabrojanih, samo nas **** U21 pravilo. Svi ostali imaju ekstra mlade igrace, cak i vise nego sto je potrebno.
Nama treba:
1. Dobar stoper, usudio bih se reci i 2 ali dosta jedan
2. Spic kojem ne treba 10 sansi da zabije 2 gola od kojih 1 iz penala
3. 2 igraca do 21 godine, a nogirati Osmica, Kacavendu, Alagica. Pruziti jos par sansi Dejanovicu pa ako se ni on ne pokaze, na zimu ga poslati na posudbu ili i njemu dati papire da razguli.

Ti si naša ljubav jedina!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Alagić je nedavno produžio do 2024. godine
Ne znam na osnovu čega doduše ali dobro.

Ne znam na osnovu čega doduše ali dobro.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Smijem po pare da će prije za Velež gol zabiti SIjamija nego Zubanovic 

Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.