Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Logično. Precjenjujete ga masivno,a to će se pokazati tek,no razumljivo. Ponavlam, isto je bilo i sa ZLATAN Ibrakadabrom.
Svaki Čileanac ikad.marconato je napisao/la: ↑02 sep 2021, 18:17Da, jedan od rijetkih koji je u reprezentaciji mnogo bolji nego u klubu...Centre forward je napisao/la: ↑02 sep 2021, 17:56Da. njega sam zaboravio. Odličan učinak u reprezentaciji ali i čisti prosjek kada je klubska karijera u pitanju. Istina, ima još vremena da napravi neki ozbiljan transfer ali nije krema kao Džeko, Šuker, Mandzo i co. Da li će biti, bumo vidjeli ?![]()

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Mislio sam na nase manekene...MoodyHank je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:48Svaki Čileanac ikad.marconato je napisao/la: ↑02 sep 2021, 18:17Da, jedan od rijetkih koji je u reprezentaciji mnogo bolji nego u klubu...Centre forward je napisao/la: ↑02 sep 2021, 17:56
Da. njega sam zaboravio. Odličan učinak u reprezentaciji ali i čisti prosjek kada je klubska karijera u pitanju. Istina, ima još vremena da napravi neki ozbiljan transfer ali nije krema kao Džeko, Šuker, Mandzo i co. Da li će biti, bumo vidjeli ?![]()
![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma znam, ali kad se spomenu igrači koji su bolji u reprezentaciji nego u klubovima, meni kompletnih prvih 11 Čilea padne na pamet...

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Dzeko je sinoc odigrao maestralnu partiju.
Vidim niko da pomene onu akcije ispred naseg gola (na desnoj strana)kada se Edin vratio i prsjekao dupli pas Francuske.
Iskreno, pored gola to me najvise dojmilo.
Svaka cast kapitenu, tako se bori.
Vidim niko da pomene onu akcije ispred naseg gola (na desnoj strana)kada se Edin vratio i prsjekao dupli pas Francuske.
Iskreno, pored gola to me najvise dojmilo.
Svaka cast kapitenu, tako se bori.

Babuka.
Maestralna partija !!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Meni je na to prva asocijacija Ochoa iz Meksika. Da je kroz klupsku karijeru branio 70% kao u repci bio bi najbolji golman svih vremena.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kada kao najveći kritičar mahalaša moram stati na njegovu stranu, znate koliko je sati.
Oni koji žele bojkot i poraze neka se ne vraćaju kada ako Bog da uvežemo pobjede.
Oni koji žele bojkot i poraze neka se ne vraćaju kada ako Bog da uvežemo pobjede.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Koji napadi na Misketa pod toj objavi mahalasa. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najvećeg u historiji reprezentacije naziva mahalašem ali mu je zato Begović moralna vertikala. Samso se nastavlja brukati.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
BABUKA VIDIMO SE SUTRA NA STADIONU! 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dzeko nas Suker buduci. Biznisman.
Pa sta ocekivati od lika koji je upao u reprezentaciju dok je bio bojkot.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Chapman1886
- Kontakt:
menadžerska prčija me nezanima,džeko mahalaš i ubica reprezntacije on je i uništio sa jaranom misimovićem..
Samo Sloboda | COYG
Nadam se da će se Džeko, poslije briljantne karijere, u potpunosti posvetit ugostiteljstvu.
Puno mu hvala za golove, ali takvih nam ne fali u savezu.
Puno mu hvala za golove, ali takvih nam ne fali u savezu.
- Chapman1886
- Kontakt:
idealan profil za ovakav savez,ne sumnjan daće igrati važnu ulogu,on i pajdaš misimović da udare zadnji ekser u mezar naše reprezentacije. Menadžerska i prćija..
Samo Sloboda | COYG