FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Drago mi je zbog Nukića.Česitam.
AkoBogda prvo u Europu pa onda transferi.Naravno u oba smjera.

NEDOSTAJU :ŠEF STRUČNOG ŠTABA HUSREF MUSEMIĆ,BRAJLOVIĆ ,(KARJAŠEVIĆ- povreda) .
VAKAT JE DA I REZERNI IGRAČI POSTANU STARTERI.TIME SE DOBIVA VEĆA MOTIVACIJA U EKIPI.
KAKO TO DA BAŠ PRED GOSTOVANJE RADNIKU-BIJELJINA MI IDEMO NA MINI PRIPREME U STANIŠIĆE?
SKENIRAĆE NAS VLADO JAGODIĆ.
SKENIRAĆE NAS VLADO JAGODIĆ.

Nego stvarno smo nekako uglavnom do sada nakon ovih mini priprema u Stanišiću uglavnom igrali slabije i nerijetko kiksali.Nadamo se da to ovaj put neće biti slučaj i da ćemo "protutnjati" uspješno kroz Bijeljinu.
DA I PROLJETOS NAKON POBJEDE NAD ZRINJSKIM U MOSTARU USLIJEDIO JE "STANIŠIĆ" I LOŠIJI REZULTATI.NO,SAD IMAMO PROČIŠĆEN TIM .NEMA TRULIH JABUKA.MAŠINA SE ZAGRIJAVA NA RADNU TEMPERATURU.FAVORITI SMO U NAREDNIM UTAKMICAMA PROTIV RADNIKA I GORKOG I TO VALJA OPRAVDATI.VOLIO BIH DA PROŠIRIMO IZBOR IGRAČA KOJI IGRAJU NA VEĆI BROJ.NE MISLIM TU NA ONO UVOĐENJE U IGRU OD 60.-TE MINUTE I KASNIJE.MISLIM DA SMO U STANJU PROMIJEŠATI KARTE I NE OSTATI NA 11 IGRAČA KOJI SU TRAJNA POČETNA POSTAVA, A SAMO KOD KARTONA I POVREDA MJENJAJU SE STARTERI.CityCity je napisao/la: ↑02 sep 2021, 19:08Ima da nas Vlado raščlani na proste faktore.
Nego stvarno smo nekako uglavnom do sada nakon ovih mini priprema u Stanišiću uglavnom igrali slabije i nerijetko kiksali.Nadamo se da to ovaj put neće biti slučaj i da ćemo "protutnjati" uspješno kroz Bijeljinu.
SAD ĆE OFANZIVA NA NAS, MORAMO TO IZDRŽATI.BI ĆE UTAKMICA U RITMU SRIJEDA NEDELJA.TREBA UPOTRIJEBITI ŠTO VIŠE IGRAČA I DISPERZIRATI NAPOR ,KAKO FIZIČKI TAKO I PSIHIČKI.NARAVNO UZ USLOV DA ZADRŽIMO DOBAR NIVO IGRE I REZULTATA.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 02 sep 2021, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
OSTALI SU DO 11. KOLA:RADNIK,GORKI,ŠIROKI I VELEŽ.(PROTIV BORCA SE IGRA KASNIJE).
Lisra strijelaca nakon 7.kola.
1. Adnan Džafić 4
Dženis Beganović 4
3. Nemanja Bilbija 3
4. Sulejman Krpić 3
5. Bojan Marković 3
6. Stojan Vranješ 3
1. Adnan Džafić 4
Dženis Beganović 4
3. Nemanja Bilbija 3
4. Sulejman Krpić 3
5. Bojan Marković 3
6. Stojan Vranješ 3
Broj: 02-1739-4a/21
Sarajevo, 27.05.2021. godine
Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na osnovu člana 35. Statuta
Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, a na prijedlog Komiteta za takmičenje NS/FS BiH, na sjednici održanoj u
Sarajevu, dana 27.05.2021. godine, d o n o s i
O D L U K U
o Kalendaru takmičenja za prvenstvo m:tel Premijer lige BiH, završnice Kup-a BiH
i prvenstvo Premijer omladinske lige BiH – U-15 i U-17
za takmičarsku sezonu 2021/2022.
JESENJI DIO
Septembar--Kalendar takmičenja.
11./12.09.2021.8. kolo m:tel Premijer lige BiH
18./19.09.2021. 9. kolo m:tel Premijer lige BiH
22.09.2021.(srijeda) 10. kolo m:tel Premijer lige BiH
25./26.09.2021. 11. kolo m:tel Premijer lige BiH
29.09.2021.(srijeda) Utakmice 1/16 Finala Kup-a BiH
Oktobar--Kalendar takmičenja.
02./03.10.2021. 12. kolo m:tel Premijer lige BiH
04.10./12.10.2021. FIFA INTERNACIONALNI TERMIN
16./17.10.2021. 13. kolo m:tel Premijer lige BiH
---20.10.2021.ZAOSTALA UTAKMICA 3 .KOLA PL BORAC - TUZACITY
23./24.10.2021. 14. kolo m:tel Premijer lige BiH -TUZACITY - BORAC
27.10.2021.(srijeda) Utakmice 1/8 Finala Kup-a BiH
30./31.10.2021.15. kolo m:tel Premijer lige BiH
Sarajevo, 27.05.2021. godine
Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na osnovu člana 35. Statuta
Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, a na prijedlog Komiteta za takmičenje NS/FS BiH, na sjednici održanoj u
Sarajevu, dana 27.05.2021. godine, d o n o s i
O D L U K U
o Kalendaru takmičenja za prvenstvo m:tel Premijer lige BiH, završnice Kup-a BiH
i prvenstvo Premijer omladinske lige BiH – U-15 i U-17
za takmičarsku sezonu 2021/2022.
JESENJI DIO
Septembar--Kalendar takmičenja.
11./12.09.2021.8. kolo m:tel Premijer lige BiH
18./19.09.2021. 9. kolo m:tel Premijer lige BiH
22.09.2021.(srijeda) 10. kolo m:tel Premijer lige BiH
25./26.09.2021. 11. kolo m:tel Premijer lige BiH
29.09.2021.(srijeda) Utakmice 1/16 Finala Kup-a BiH
Oktobar--Kalendar takmičenja.
02./03.10.2021. 12. kolo m:tel Premijer lige BiH
04.10./12.10.2021. FIFA INTERNACIONALNI TERMIN
16./17.10.2021. 13. kolo m:tel Premijer lige BiH
---20.10.2021.ZAOSTALA UTAKMICA 3 .KOLA PL BORAC - TUZACITY
23./24.10.2021. 14. kolo m:tel Premijer lige BiH -TUZACITY - BORAC
27.10.2021.(srijeda) Utakmice 1/8 Finala Kup-a BiH
30./31.10.2021.15. kolo m:tel Premijer lige BiH
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 02 sep 2021, 21:57, ukupno mijenjano 5 puta.
-
- Kontakt:
Naredna 4 kola prilika da se ucvrstimo na vrhu.
Radnik i klub X aBd u hendikepu uzeti sve drugo je kiks.
Zatim Široki i Velez malo ozbiljnije i organizovanije ekipe, ali uz ozbiljan pristup kvalitet je neupitno na našoj strani.
Sto se tiče kupa mislim da nas čeka ekipa iz federalne kojoj idemo u goste ako nisam nesto pomjesao.
Tek ozbiljne utakmice sa Sarajevom Zeljom i dvije sa Borcem. Ne toliko zbog protivnika koliko zbog rasporeda, terena i naravno opstrukcija koje ćemo imati ukoliko budemo i dalje na vrhu.
Zatim Široki i Velez malo ozbiljnije i organizovanije ekipe, ali uz ozbiljan pristup kvalitet je neupitno na našoj strani.
Sto se tiče kupa mislim da nas čeka ekipa iz federalne kojoj idemo u goste ako nisam nesto pomjesao.
Tek ozbiljne utakmice sa Sarajevom Zeljom i dvije sa Borcem. Ne toliko zbog protivnika koliko zbog rasporeda, terena i naravno opstrukcija koje ćemo imati ukoliko budemo i dalje na vrhu.
-
- Kontakt:
Bez stresa, kolo po kolo, trica po trica. Ako pogledamo kompletnu ligu, kako trenutno izgleda, mislim da su ispunjeni svi uslovi izlaska u Evropu. Sarajevo i Zrinjski su ekipe koje mogu da nam pomrse racune u borbi za sami vrh, sve ostale ekipe mislim da su slabije od nas. Imamo odlicno izbalansiranu ekipu, finansijski stabilnu, ove godine sve osim izlaska u Evropu (na sta nesmijem ni da pomislim ) bilo bi grehota i sramota. Velez kakska vec sa bodovima ali ni ekipa nije nesto "ekstra" . Sloboda mislim da nemoze da izdrzi ovaj tempo, i da u naredne dvije utakmice ostaju bez bodova. Siroki majstor nerijesinih , slabe sanse ove godine, takodje tim dosta slabiji u odnosu na proslu godinu. Ove godine imamo tu "harmoniju" za nesto ozbiljno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2021, 21:22Naredna 4 kola prilika da se ucvrstimo na vrhu.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Bas tako kolo po kolo, vidjeti cime raspolazemo pa krajem oka pratiti i tuđe rezultate koji su nam do sad fino išli na ruku.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 21:35Bez stresa, kolo po kolo, trica po trica. Ako pogledamo kompletnu ligu, kako trenutno izgleda, mislim da su ispunjeni svi uslovi izlaska u Evropu. Sarajevo i Zrinjski su ekipe koje mogu da nam pomrse racune u borbi za sami vrh, sve ostale ekipe mislim da su slabije od nas. Imamo odlicno izbalansiranu ekipu, finansijski stabilnu, ove godine sve osim izlaska u Evropu (na sta nesmijem ni da pomislim ) bilo bi grehota i sramota. Velez kakska vec sa bodovima ali ni ekipa nije nesto "ekstra" . Sloboda mislim da nemoze da izdrzi ovaj tempo, i da u naredne dvije utakmice ostaju bez bodova. Siroki majstor nerijesinih , slabe sanse ove godine, takodje tim dosta slabiji u odnosu na proslu godinu. Ove godine imamo tu "harmoniju" za nesto ozbiljno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2021, 21:22Naredna 4 kola prilika da se ucvrstimo na vrhu.
Nastave li ovako glavni cilj tj evropa je vrlo izvjesna i vrlo ostvariva.
Opet kad pogledam snagu i probleme drugih ekipa nekako u podsvijesti se nadam i tituli.
JESENJOJ ZA SADA.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2021, 21:51Bas tako kolo po kolo, vidjeti cime raspolazemo pa krajem oka pratiti i tuđe rezultate koji su nam do sad fino išli na ruku.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 21:35Bez stresa, kolo po kolo, trica po trica. Ako pogledamo kompletnu ligu, kako trenutno izgleda, mislim da su ispunjeni svi uslovi izlaska u Evropu. Sarajevo i Zrinjski su ekipe koje mogu da nam pomrse racune u borbi za sami vrh, sve ostale ekipe mislim da su slabije od nas. Imamo odlicno izbalansiranu ekipu, finansijski stabilnu, ove godine sve osim izlaska u Evropu (na sta nesmijem ni da pomislim ) bilo bi grehota i sramota. Velez kakska vec sa bodovima ali ni ekipa nije nesto "ekstra" . Sloboda mislim da nemoze da izdrzi ovaj tempo, i da u naredne dvije utakmice ostaju bez bodova. Siroki majstor nerijesinih , slabe sanse ove godine, takodje tim dosta slabiji u odnosu na proslu godinu. Ove godine imamo tu "harmoniju" za nesto ozbiljno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2021, 21:22Naredna 4 kola prilika da se ucvrstimo na vrhu.
Opet kad pogledam snagu i probleme drugih ekipa nekako u podsvijesti se nadam i tituli.
-
- Kontakt:
Mislim da je rano pricati o tituli. Jos dosta je u igri, evo naprimjer Sarajevo je potpisalo Kapica, registrovali su strance , koji nisu dosad nastupali, imamo Zrinjski koji je ekstra ekipa. Ove godine mi , Sarajevo i Zrinjski vodicemo tu borbu. Eh da smo sa borcem odigrali, upisali pobijedu, jos se odvojili od ostatka bila bi to odlicna stvar. Normalo da se svi potajno nadamo, ali ruku na srce, dosta faktora je u igri.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2021, 21:51Bas tako kolo po kolo, vidjeti cime raspolazemo pa krajem oka pratiti i tuđe rezultate koji su nam do sad fino išli na ruku.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 21:35Bez stresa, kolo po kolo, trica po trica. Ako pogledamo kompletnu ligu, kako trenutno izgleda, mislim da su ispunjeni svi uslovi izlaska u Evropu. Sarajevo i Zrinjski su ekipe koje mogu da nam pomrse racune u borbi za sami vrh, sve ostale ekipe mislim da su slabije od nas. Imamo odlicno izbalansiranu ekipu, finansijski stabilnu, ove godine sve osim izlaska u Evropu (na sta nesmijem ni da pomislim ) bilo bi grehota i sramota. Velez kakska vec sa bodovima ali ni ekipa nije nesto "ekstra" . Sloboda mislim da nemoze da izdrzi ovaj tempo, i da u naredne dvije utakmice ostaju bez bodova. Siroki majstor nerijesinih , slabe sanse ove godine, takodje tim dosta slabiji u odnosu na proslu godinu. Ove godine imamo tu "harmoniju" za nesto ozbiljno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2021, 21:22Naredna 4 kola prilika da se ucvrstimo na vrhu.
-
- Kontakt:
Ma znam, nije još ni četvrtina prvenstva. Prerano jeste govoriti o bilo cemu osim borbe za Evropu. Duga je sezona, a liga cudna.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:03Mislim da je rano pricati o tituli. Jos dosta je u igri, evo naprimjer Sarajevo je potpisalo Kapica, registrovali su strance , koji nisu dosad nastupali, imamo Zrinjski koji je ekstra ekipa. Ove godine mi , Sarajevo i Zrinjski vodicemo tu borbu. Eh da smo sa borcem odigrali, upisali pobijedu, jos se odvojili od ostatka bila bi to odlicna stvar. Normalo da se svi potajno nadamo, ali ruku na srce, dosta faktora je u igri.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2021, 21:51Bas tako kolo po kolo, vidjeti cime raspolazemo pa krajem oka pratiti i tuđe rezultate koji su nam do sad fino išli na ruku.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 21:35
Bez stresa, kolo po kolo, trica po trica. Ako pogledamo kompletnu ligu, kako trenutno izgleda, mislim da su ispunjeni svi uslovi izlaska u Evropu. Sarajevo i Zrinjski su ekipe koje mogu da nam pomrse racune u borbi za sami vrh, sve ostale ekipe mislim da su slabije od nas. Imamo odlicno izbalansiranu ekipu, finansijski stabilnu, ove godine sve osim izlaska u Evropu (na sta nesmijem ni da pomislim ) bilo bi grehota i sramota. Velez kakska vec sa bodovima ali ni ekipa nije nesto "ekstra" . Sloboda mislim da nemoze da izdrzi ovaj tempo, i da u naredne dvije utakmice ostaju bez bodova. Siroki majstor nerijesinih , slabe sanse ove godine, takodje tim dosta slabiji u odnosu na proslu godinu. Ove godine imamo tu "harmoniju" za nesto ozbiljno.
Pritisci, ucjene, sudije, nedaj Bože par pozitivnih na koronu i nema te nigdje, onda talovi, povrede zbog užasnih terena i kartoni.
Ali hvala Bogu stabilan smo klub, sa sirokim rosterom i vjerujem da će biti pozitivna priča. Pa ako bi i došla ta titula ni bi je odbili zar ne

-
- Kontakt:
Pa dobro sad, nije bas da je moramo osvojitiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:09Ma znam, nije još ni četvrtina prvenstva. Prerano jeste govoriti o bilo cemu osim borbe za Evropu. Duga je sezona, a liga cudna.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:03Mislim da je rano pricati o tituli. Jos dosta je u igri, evo naprimjer Sarajevo je potpisalo Kapica, registrovali su strance , koji nisu dosad nastupali, imamo Zrinjski koji je ekstra ekipa. Ove godine mi , Sarajevo i Zrinjski vodicemo tu borbu. Eh da smo sa borcem odigrali, upisali pobijedu, jos se odvojili od ostatka bila bi to odlicna stvar. Normalo da se svi potajno nadamo, ali ruku na srce, dosta faktora je u igri.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2021, 21:51
Bas tako kolo po kolo, vidjeti cime raspolazemo pa krajem oka pratiti i tuđe rezultate koji su nam do sad fino išli na ruku.
Pritisci, ucjene, sudije, nedaj Bože par pozitivnih na koronu i nema te nigdje, onda talovi, povrede zbog užasnih terena i kartoni.
Ali hvala Bogu stabilan smo klub, sa sirokim rosterom i vjerujem da će biti pozitivna priča. Pa ako bi i došla ta titula ni bi je odbili zar ne![]()

-
- Kontakt:
Ako ne ove onda sledeće kad se još pojačamo, a ove lošije pošaljemo u filijalu.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:12Pa dobro sad, nije bas da je moramo osvojitiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:09Ma znam, nije još ni četvrtina prvenstva. Prerano jeste govoriti o bilo cemu osim borbe za Evropu. Duga je sezona, a liga cudna.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:03
Mislim da je rano pricati o tituli. Jos dosta je u igri, evo naprimjer Sarajevo je potpisalo Kapica, registrovali su strance , koji nisu dosad nastupali, imamo Zrinjski koji je ekstra ekipa. Ove godine mi , Sarajevo i Zrinjski vodicemo tu borbu. Eh da smo sa borcem odigrali, upisali pobijedu, jos se odvojili od ostatka bila bi to odlicna stvar. Normalo da se svi potajno nadamo, ali ruku na srce, dosta faktora je u igri.
Ali hvala Bogu stabilan smo klub, sa sirokim rosterom i vjerujem da će biti pozitivna priča. Pa ako bi i došla ta titula ni bi je odbili zar ne![]()
ima klubova ne osvoje je sto godina pa zive.
Akobogda, dicemo je !
Mada filijala nam nesto loše radi jer trenutno niti jedan njihov igrac ne bi imao mjesta u našoj ekipi, cak ni na klupi.
Naprotiv nasi prekobrohni igraci tj igrači koji nisu vise za TC su njima nosioci igra i uzdanice.
-
- Kontakt:
Ponosni ti se jos uvijek pravis glup, ili ti je ipak to u krvi tako? Stvarno ne znam do koje granice tvoja glupsot ide... Pokusavas se napravit pametan i duhovit, al nazalost ispadas nesto trece. Zao mi te Bgm, pojela te neka bolest, mozak ti izgorio. Ja ti vec neke stvari objasnio, al tebi u glavu il u kamen, isti q dodje. Kakvu dobru terapiju, da ti kompleks zvani Sloboda malo prodje. To tvoje forsiranje da smo mi necija filijala je najbolji odraz tvoje bolesti, da je ko drugi rekao, pa hajd. Pitas ljude koji su igrali za oba kluba koga bi mogli smatrat filijalom, koga smatraju za veci klub itd itd. A ne da ti govoris, koji je registrovani bolesnikPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:21Ako ne ove onda sledeće kad se još pojačamo, a ove lošije pošaljemo u filijalu.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:12Pa dobro sad, nije bas da je moramo osvojitiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:09
Ma znam, nije još ni četvrtina prvenstva. Prerano jeste govoriti o bilo cemu osim borbe za Evropu. Duga je sezona, a liga cudna.
ima klubova ne osvoje je sto godina pa zive.
Akobogda, dicemo je !
Mada filijala nam nesto loše radi jer trenutno niti jedan njihov igrac ne bi imao mjesta u našoj ekipi, cak ni na klupi.
Naprotiv nasi prekobrohni igraci tj igrači koji nisu vise za TC su njima nosioci igra i uzdanice.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Molim te se smaraj po našoj temi. Imate svoju ni mi vas ne komentarisemo tamo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 sep 2021, 00:42Ponosni ti se jos uvijek pravis glup, ili ti je ipak to u krvi tako? Stvarno ne znam do koje granice tvoja glupsot ide... Pokusavas se napravit pametan i duhovit, al nazalost ispadas nesto trece. Zao mi te Bgm, pojela te neka bolest, mozak ti izgorio. Ja ti vec neke stvari objasnio, al tebi u glavu il u kamen, isti q dodje. Kakvu dobru terapiju, da ti kompleks zvani Sloboda malo prodje. To tvoje forsiranje da smo mi necija filijala je najbolji odraz tvoje bolesti, da je ko drugi rekao, pa hajd. Pitas ljude koji su igrali za oba kluba koga bi mogli smatrat filijalom, koga smatraju za veci klub itd itd. A ne da ti govoris, koji je registrovani bolesnikPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:21Ako ne ove onda sledeće kad se još pojačamo, a ove lošije pošaljemo u filijalu.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:12
Pa dobro sad, nije bas da je moramo osvojitiima klubova ne osvoje je sto godina pa zive.
Akobogda, dicemo je !
Sta nije tačno u tome da niti jedan vas igrač nema mjesta kod nas trenutno, a da oni koji nama ne trebaju (Said, Dzenis itd) vama čine stub ekipe.
I mozemo se raspravljati tamo na zajedničkim temama, a ovjde molim te ne zagađuj prostor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.