Pa onda nek da Vico pare ko sto je dao Mladosti da napravi reflektore a nisu

Moderator/ica: GracanicaAA

avenija je napisao/la: ↑02 sep 2021, 16:48Facebook 17 200
Instagram 8850
YouTube 1710
Trenutne brojke, ovo je važno i radi sponzora.
Nadam se kojem videu sa treninga, intervju sa upravom, direktorom, malo kontakta sa javnosti, poziv igraca na stadion da se podrzi Čelik i sve to u buducnosti na ovim našim stranicama. Malo klub jos približiti ljudima da vide da se radi da klub zivi i da se dize.
Hajmo ko nije subscribe na YouTube odmah uraditi
Ja mislim da to nikada nije ni proradilo. Mislim da su izvođači napravili neku grešku oko ugradnje, sad ne drži me za riječ, tako sam čuo. Možda neko zna preciznije, i mene zanima?celik1945tv je napisao/la: ↑02 sep 2021, 16:13Kad smo kod stadiona da se nadovežem na pitanje. Šta je sa grijanjem trave ispod zemlje koju imamo? Jel funkcioniše to više uopšte ili je sve riknulo.
Ispravni su grijači.limvolikce1945 je napisao/la: ↑02 sep 2021, 17:53Ja mislim da to nikada nije ni proradilo. Mislim da su izvođači napravili neku grešku oko ugradnje, sad ne drži me za riječ, tako sam čuo. Možda neko zna preciznije, i mene zanima?celik1945tv je napisao/la: ↑02 sep 2021, 16:13Kad smo kod stadiona da se nadovežem na pitanje. Šta je sa grijanjem trave ispod zemlje koju imamo? Jel funkcioniše to više uopšte ili je sve riknulo.
Stvarno mislis da ces dobiti neku lovu od kantona, mozda za kotizaciju neku ili kroz neke projekte omladinskog nogometa, a da ces dobiti neki basnoslovni novac od toga nema nista, ne samo Čelik nego i ostali klubovi u kantonu, pa kad je budzet za sport kantona negdje oko 700.000 to ti govori koliko ih sport interesuje

100%....Šah je veci prioritet od fudbala u gradu...Tri sahovska kluba u Zenici dobili vise od 10 000km.

Da bi dobio sredstva moras se prijaviti na te javne pozive, konkurse ili kako vec, prije niko nije mario za to, posebno Turci dok su upravljali klubom. Evo kako su došli ovi momci vode brigu o svemu, iz svakog fonda, institucije pokusat ce namaketi odredjeni iznos za klub i za ovu godinu kanton mora dati Čeliku, samo ne znam kada ce pustiti te transe jer nisu valjda ni ostali klubovi dobili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.