Donnie Darko je napisao/la:adobe readerkakavdanakneiskustvu je napisao/la:koji program je najbolji za čitanje novina koje skinem sa interneta?
hvala
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Donnie Darko je napisao/la:adobe readerkakavdanakneiskustvu je napisao/la:koji program je najbolji za čitanje novina koje skinem sa interneta?
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ma ja čitam preko Foxit Readera... Ukucaš u Google skineš ga ba koliko je 2-3 megabajta tako nekako....
vala ja do pola 2 osto i onda otiso a jos nije fajront bioThe Game je napisao/la:Jbg ova moja radi do ovih dobafera je napisao/la:loša ti kafanaThe Game je napisao/la:Narode sta ima u kafani![]()
![]()
![]()
veceras sam ostao sam za stolom, zadnji u kafani
![]()
![]()
HahaDonnie Darko je napisao/la:nebo iznad zenice u bojama barcelone
koza kravljaUnica_Liverpool_ je napisao/la:HahaDonnie Darko je napisao/la:nebo iznad zenice u bojama barcelone![]()
De pošalji to onoj Merdžanki![]()
Joj ma iskreno, krivo mi je što će u svim kantonima skoro još jednu sedmicu odmarati, i spavati ujutru, a ja ić u školu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zahvaljujući onoj Merdžanki jer očito da se neće ništa promijeniti....
Jesi pokušao preko drugog browsera?edin_tm87 je napisao/la:Raja, evo mene na ovom profiluAl ne zbog Banovica, nego mi kaze.. Iskoristio si broj pokusaja za prijavu i sad trazi potvrdni kod? Pa pomozite da se prijavim plss
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991, rio_Ferdy88, soko i 12 gostiju.