Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Rale je potpuno neslušljiv u Podcast Inkubatoru. Čovjeku nedostaje opća kultura; upada u riječi, siječe rečenice drugima, ne zna kako da postavi pitanje bez da okoliša, prekida sagovornika u sred nekog dužeg izlaganja sa lošom opaskom, dođe nepripremljen. I kad iznosi svoje mišljenje to je užasno jer ga većinom i nema nego koristi bog zna kakve alegorije, metafore i poređenja. Furaju opuštenu vjerovatno i sviđa mi se to, ali on je čitavo vrijeme u fazonu da je u kafani sa jaranom i neko bezveze upalio live na instagramu za 50 ljudi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Shategabri
- Kontakt:
Nije bgm, vidiš li današnje snimke sa Cetinja. Ja vjerujem da svugdje ima taj osjećaj napetosti
- Shategabri
- Kontakt:

Ma ne vjerujem jer će svi sutra na Cetinje ići mada opet ko zna ako šta bude na Cetinju lako se to prenese na ostatak državeShategabri je napisao/la: ↑04 sep 2021, 15:44Hm, pa neće valjda kuhati i u primorju?
SPC hoće da na Cetinju ustoliči novog mitropolita, a Crnogorci ne daju. Fazon je u Cetinju, jer su se tu prije ustoličavali srpski mitropoliti(Amfilohije i prethodnici)
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Neće, bice nekog naguravanja sa policijom na Cetinju i to je to, tresla se gora rodio se miš. Primorije je mirno, moji su prijatelji u Budvi, sve opusteno.Shategabri je napisao/la: ↑04 sep 2021, 15:44Hm, pa neće valjda kuhati i u primorju?
Bravo Crnogorci. Bošnjo bi preko neta sve, kad treba logout.
Samo pendrekom po dps-ovcima.
Smeta njima ustolicenje mitropolita, a ista su se vec desavala u manastiru na Cetinju. Doduse, tad im vjerovatno nije punio Milo glavu kako je to napad na drzavnost Crne Gore, posto je i on tada bio Srbin ili mu Srbi nisu bili trn u oku. Sad je vec druga prica, kroz ove tenzije pokusava vratiti vlast, a istu tu vlast je izgubio zbog crkve i nece je ni vratiti zbog nje.
Smeta njima ustolicenje mitropolita, a ista su se vec desavala u manastiru na Cetinju. Doduse, tad im vjerovatno nije punio Milo glavu kako je to napad na drzavnost Crne Gore, posto je i on tada bio Srbin ili mu Srbi nisu bili trn u oku. Sad je vec druga prica, kroz ove tenzije pokusava vratiti vlast, a istu tu vlast je izgubio zbog crkve i nece je ni vratiti zbog nje.
-
- Kontakt:
Ko bi rekao prije par godina da ce puknuti tikva izmedju srba i crnogoraca. Stvarno srbi ni sa kim dobar odnos nemaju, uspjeli i sa crnogorcima zakuhat haha. Doduse oni misle da imaju sa rusima dobre odnose 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Probiše policajceBIHpatriota je napisao/la: ↑04 sep 2021, 17:02Za šta bravo, okupilo ih se 1000 na Cetinju, od toga će ih 50 se potuc sa policijom i to je to.

-
- Kontakt:
Hrvati su u lošim odnosima s Bosnjacima, Srbima, Slovencima, Madjarima. Mi smo u lošim odnosima sa Hrvatima, Srbima. Makedonci sa Grcima i Albancima...svako na Balknu ima barem dva neprijatelja.
To je zaštitini znak ovih prostora.
- Shategabri
- Kontakt:
BIHpatriota je napisao/la: ↑04 sep 2021, 16:30Neće, bice nekog naguravanja sa policijom na Cetinju i to je to, tresla se gora rodio se miš. Primorije je mirno, moji su prijatelji u Budvi, sve opusteno.

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Evo počelo okupljanje Srba u Podgorici
Bar me tješi što nismo jedini podjeljeni, kod nas je mogucnost za sukobima manja jer smo "etnički" manje izmješani.
Bar me tješi što nismo jedini podjeljeni, kod nas je mogucnost za sukobima manja jer smo "etnički" manje izmješani.