Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Convicts1988
- Kontakt:
- marlostanf1eld
- Kontakt:
❤️🖤
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Postujem Barbareza ali fkt postaje naporan sa ovim prozivanjem svako malo samo zato sto nije dobio posao
Druze,nemas nikakav CV,ne moze ti reprezentacija biti prvi trenerski posao.To nigdje nema i shvati vise
Ako nista uzmi neke klubove po Balkanu i vodi,pa pokusaj za par godina
Ali jarane,ne mozes dobiti sta hoces zbog imena
Edit:Evo upravo zabismo ga,fin gol Bgm
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Papci.harden je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:05Gledaj biraca utakmica sto s.ere na Twitteru, to mu najbolje ide, ne moze kiksati tu uz napaljene patriote. Ko i Barbarez, krivo mu sto nije dobio posao na osnovu imena.
edit: taman kako pisem ovo udruzise se njih dvojicaBarba mi sve vise ide na qrac zbog ovog sran.ja po Twitteru.
Inace slabo ljudi ima jer ne zele placati i karte i test za koronu.
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ustanite kada spomenete ime Barbareza!!! Bravo za Asmira!
Zavrsio je davno, da je ista mislio uzeo bi voditi nekoga u zadnjih 8 godina koliko ima trenersku licencu. Prodavac magle koji je htio doci do pozicije preko svog imena, zao mi jer se kenja po svemu sto sam prije mislio o njemu.
A sta je Ibrulj pogresno rekao?feniksptica je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:09Stavljajuci an staranu Begovica sad..ja ne znam ko Sasi Ibrulju slaga da je on bitan i neki faktor. Covjek misli da je Tito za fudbal a qurcu ne valja
Tuta Petrov
Gledaj patriJota sto bale. Sto niste na tribini da podrzite ovo menadzersko smece od repke. Lakse kuci sa tastature tipkati?
- NerminFatic
- Kontakt:
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Upravo to. Ništa nisu rekli sto nismo znali. Samo su su po… po momcima sa kojima su do juce bili u ekipi, igrali , slavili pobjede.. ako želiš bolje, ovo nije način. Ako želiš bolje pomogneš da i savez bude bolji!dinoze je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:10Ja mislim da su sa ovim obadvojica zauvjek zatvorili vrata repke za sebe. Ovi nije ni diplomatski niti mudro ako su mislili nekada raditi u savezu i za boljitak BiH fudbala.
Razumijem da savez nije korektan ali oni su se direktno popisali po ovim momcima sto igraju i drzavnom timu.
Sergej je potvrdio da ce u buducnosti samo dijeliti karte na pokeru i pisati komentare na socijalnim mrezama. Sa fudbalom je definitivno zavrsio.
Sta da ustanem vidi sto sam sebe bruka, veze nema sa onim likom od prije.
Ode ja sutra predati prazan CV u neku firmu pa cu sra.t po njima kad me ne prime zbog imena.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, ajdekuci, Alucard, AmorVincitOmnia, antibot, Appollon, aqarius, ArtemisFowl, Atlanta, BelajBoy, Bing [Bot], Brokula, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, D97, darker10, delko, Denal, eaglebvb09, Elddar, enobarca, Fudo, Goalgetter, GrbavicaHrammm, HariTz, Imamkarbarum, JohannWolfgang, Kaunas, KockarVicin007, lakilone, Lavcina, MacArsla, MaroonBjelave, miguelramos, moreno123, napapijri1987, Nebeski, NKZ199207, RaZuti, Rule_hz, safun79, SanaBosna, Scholl, Shevko, SHZ82, soccerfan, StevieG8, TefalTava, THEC, Turo, VensanKasel i 466 gostiju.