Druze pisi normalne postove ili nemoj nikako, ima ovdje bruka ljudi pljuje i kritikuje al na normalniji nacin od tebe.
Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Top 10 GKs of Bosnia NT:
1. Sehic
2. Hasagic
3. Guso
4. Tolja
5. Supic
6. Vasilij
7. Piric
8. Kjosevski
9. Avdukic
10. Fejzic
Begfraud isn't even in top 10 in my books

1. Sehic
2. Hasagic
3. Guso
4. Tolja
5. Supic
6. Vasilij
7. Piric
8. Kjosevski
9. Avdukic
10. Fejzic
Begfraud isn't even in top 10 in my books
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Pa valjda mu je to u obimu zadatka kao kapitena bilo.Bundesliga je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:51Svr pet, Barbarez nije ni trebao postati selektor. I ne treba svoje licne neuspjehe da istresa preko reprezentacije.
Ali njega nazivati smecarom mogu samo najveci jadnici i ljudski sljam. Ustati i reci Barbarez. Sta je taj covjek znacio na terenu za nasu reprezentaciju je golemo. Takodjer sjetiti se utakmice protiv cetnika na Marakani i ono kada je pokazivao sudiji na nase navijace i pokusavao ih stititi. Jadnici raspali, Barbareza cete vrijedjati.
Ne kontam sta je trebao da nista ne kaze sudiji?
Problem je sto on puno sere i pametuje u zadnje vrijeme a njegova generacija je puno losije igre znala pruziti a aminovali su korupciju i malverzacije.
Frajer nista nije napravio sa repkom, nigdje se nije plasirao pa ni na Kirin kup ali ovi sada su kao losi za njega.
Jos ima fine rezultate za sada, da je dobio Finsku ekstra bi bilo. Ako dobije Kazahstan sasvim dobar pocetak a prica se o otkazu liku.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:53Petev mi je postao drag isključivo zbog napaćenih morona koji balinjaju za likom koji nije ni školsku priredbu vodio a kamo li neki drustveni ili fudbalski kolektiv.
Ah vidi cuda, eto sad si i ti problem jer malo razmisljas drugacije

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Samo u drugom poluvremenu je njihov golman skinuo jos 3-4 zicera. Da smo bili malo vise skoncentrisani, bilo bi 3-4:0. Imajuci u vidu da ovi momci nikad nisu igrali zajedno, bilo je dobro. Barbarezu i Begovicu ovo nije trebalo. Kritika da, ali ne ovako.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:53Nevjerovatno zaista, da se momci koji su oficijalno B ekipa reprezentacije ovako komentarišu i prizivaju porazi.
Utakmica u kojoj smo držali posjed, imali dobrih akcija i dobrih šansi.
Barbarez, Begović i ostali su legende BH fudbala, ali njih ne interesuje BH fudbal i repka, oni se isključivo brinu o svom egu.
Petev mi je postao drag isključivo zbog napaćenih morona koji balinjaju za likom koji nije ni školsku priredbu vodio a kamo li neki drustveni ili fudbalski kolektiv.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
I meni je ovo serendanje po Twiteru bezveze, kukavicki i bez imalo mozga, optuzivati nekoga bez dokaza na ovakav nacin, lose, a misli se da se nesto pametno napisalo
Svaka mu cast za karijeru u dresu selekcije, nema štaBundesliga je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:51Svr pet, Barbarez nije ni trebao postati selektor. I ne treba svoje licne neuspjehe da istresa preko reprezentacije.
Ali njega nazivati smecarom mogu samo najveci jadnici i ljudski sljam. Ustati i reci Barbarez. Sta je taj covjek znacio na terenu za nasu reprezentaciju je golemo. Takodjer sjetiti se utakmice protiv cetnika na Marakani i ono kada je pokazivao sudiji na nase navijace i pokusavao ih stititi. Jadnici raspali, Barbareza cete vrijedjati.

Stalno nešto sa strane bocka i podjebava, uvijek neke otrovne strijelice i nazadovoljstvo, sad on i Begović pljuju sve redom, niko im ne valja, ni Miske njihov dojucerašnji jaran sa kojima su dijelili svlacionicu nije pošteđen, pa se prikljuci i onaj Saša Ibrulj da i on doda koju svoju....samo cekamo kad ce se prebaciti na Dzeku, Pjanica, Kolasinca i ove koji igraju.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 sep 2021, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
P.ickice u utorak punite BP a ne prica vakcine i kuknjava.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 04 sep 2021, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zenica / Ljuti Krajišnici pitaju: Ko je naredio da se zastava sa ljiljanima skine?
Reprezentacija Bosne i Hercegovine igra prijateljsku utakmicu protiv Kuvajta na Bilinom polju u Zenici.
Tribine stadiona su poprilično prazne, tek pokoji navijač bodri našu reprezentaciju.
Admir Karabeg, iz Udruženja navijača Ljuti Krajišnici prati meč sa nekoliko svojih prijatelja, a kako je kazao u svom Facebook liveu doživio je neugodnost zbog zastave sa ljuljanima.
"Nisu nam dozvolili da unesemo transparente, pa sam ja postavio zastavu s ljiljanima. Normalno na ogradu, ali su ubrzo stigli momci iz osiguranja da me opomenu da skinemo zastavu s ljiljanima.
Momci iz osiguranja nisu ništa krivi, samo su radili svoj posao.
Ja zastavu nisam skinu, samo sam je prebacio na drugu stranu. Nema nas puno ovdje, jedina zastava na stadionu je moja i duks Ljuti Krajišnici, ne smiju je skinuti", rekao je Karabeg.
On je istaknuo da su radnici obezbjeđenja bili maksimalno profesionalni i dodao je da im je došla naredba sa vrha da se zastava skine.
"Lično sam ovo doživio prije par minuta, ja sam zastavu prebacio sa unutrašnje strane ograde gdje je ne mogu dohvatiti. Ovo je problem sa kojim moramo da se suočimo, da ovu mafiju iz Saveza ili ko već ovo naređuje riješimo jednom za sva vremena", zaključio je Karabeg.
Reporter portala ****.ba javlja nam da je zastava sa ljiljanima na tribinama bila i do trenutka objavljivanja ovog teksta.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 04 sep 2021, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sta ne ovako, ljudi rekli istinu. Yebem ti ovako glup narod ko qurac. Na svoje oci se vide menadjerski igraci, prevare vice i ekipe i ono prica ne treba kvarit atmosferu. Treba im sjeme pokvarit ko god je ukljucen u to.
Momci glupi se to qurac sa takvim razmisljanjem
Momci glupi se to qurac sa takvim razmisljanjem
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Iznosim činjenice. Ako neki botovi ovdje pišu da neki novinari kritikuju reprezentaciju jer im savez vise ne plaća gostovanja, onda mogu i ja pisati da neki "novinari", kao npr. ss.ba "novinari" puse kur.ac ljudima iz saveza jer im plaćaju gostovanja.
Sta je tačno problem?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Pa Seha je dobre 3 godine sjedio na klupi i nikad zucnuo nije dok je Begovic branio. Decko cekao priliku, dobio je jer Asmir nije bio tu i iskoristio je na najbolji moguci nacin. Sta je trebao? Primiti 10 golova po tekmi kako se mlada nebi uvrijedila? Brate, bori se, vrati svoje mjesto i to je to. Sad za to ne postoji ni najmanja sansa jer nema sanse da ga se pozove vise.kakarut je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:56Ne mogu otrpit a da ne kazem da je Asmir po ko zna koji put ispo placipi*ka obicna pa sta je ocekivo da ce doc 5 hiljada ljudi gledat utakmicu protiv olimpijskog tima kuvajta gdje igraju nase rezerve uz sve ove kovid mjere i gluposti i ogranicenja kapaciteta. Jednostavno frajer se ne moze pomirit s tim da mu je Sehic oduzeo mjesto prvog golmana, bolje je se pokazo kad je dobio prilike sigurniji je nogom, nije birao utakmice ko on i nije sklon kiksevima ko sto je Asmir bio, sad ce se naravno nac neke prosjecne bosnje i rec pa gdje sehic igra a gdje asmir jeste to istina al Begovic gdje god je bio u bilo kojem ozbiljnijem europskom klubu bio je grijac klupe tako da ono.. suplja mu je ova prica i u najmanju ruku nekorektno je ovo oglasavanje na twitteru.. Ne kazem da je situacija u savezu bajna, daleko od toga al nije ti niko kriv druze sto si biro utakmice i sto je se covjek bolje od tebe pokazao na golu..
Podrska Petevu i momcima samo hrabro do kraja !![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Ma hajde napise Asmir i Sergej ( mada i oni nisu trebali, barem ne sad) ima to neku tezinu, bili su tu znaju kako neke stvari idu. Al da sve to krene od novinara upitnih sposobnosti i namjera je presmijesno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Meraak1921
- Kontakt:
Ko god da je selektor, bar 90% sve iste igrace bi pozvao, u to sam siguran, sto se tice saveza, to i ptice znaju da su kriminalci, pred ovako vaznu tekmu onako komentarisati.. Barbarez je ocito na pokeru izgubio
A možel se jednom za sva vremena napisat koji su to menadžerski igrači koji se pozivaju? Meni pada na pamet samo Pirić iskreno.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Mozes ti pisati sta zelis ali bez vrijedjanja i psovanja.Bliss je napisao/la: ↑04 sep 2021, 23:04Iznosim činjenice. Ako neki botovi ovdje pišu da neki novinari kritikuju reprezentaciju jer im savez vise ne plaća gostovanja, onda mogu i ja pisati da neki "novinari", kao npr. ss.ba "novinari" puse kur.ac ljudima iz saveza jer im plaćaju gostovanja.
Sta je tačno problem?
Sto ocigledno nisi sposoban.
Kako jadno izgleda Barbarez.
Zamisli da ovako djetinjast lik bude selektor neke reprezentacije.
Mogao je biti selektor zbog igracke karijere (sto je nosens), ali hvala bogu pa su selektora birali ljudi koji su ipak gledali CV.
Zamisli da ovako djetinjast lik bude selektor neke reprezentacije.
Mogao je biti selektor zbog igracke karijere (sto je nosens), ali hvala bogu pa su selektora birali ljudi koji su ipak gledali CV.
Joj brate Barbarez se grlio sa Usanovicem jbt...ovaj internet dopustio svakome da se mjesa u sve, nema veceg sranja od ovog twitera.
Upravo. Samo unijeli gnjev i nemir u repku, a realno nisu rekli nista sto mi svi vec neznamo. Hinjski i bezobrazno.Meraak1921 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 23:04Ko god da je selektor, bar 90% sve iste igrace bi pozvao, u to sam siguran, sto se tice saveza, to i ptice znaju da su kriminalci, pred ovako vaznu tekmu onako komentarisati.. Barbarez je ocito na pokeru izgubio
Prošlo je vrijeme da se kulturno izražavamo. Jedina uspješna revolucija je oružana revolucija. Dosta je vise svega.harden je napisao/la: ↑04 sep 2021, 23:05Mozes ti pisati sta zelis ali bez vrijedjanja i psovanja.Bliss je napisao/la: ↑04 sep 2021, 23:04Iznosim činjenice. Ako neki botovi ovdje pišu da neki novinari kritikuju reprezentaciju jer im savez vise ne plaća gostovanja, onda mogu i ja pisati da neki "novinari", kao npr. ss.ba "novinari" puse kur.ac ljudima iz saveza jer im plaćaju gostovanja.
Sta je tačno problem?
Sto ocigledno nisi sposoban.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.