Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post Postao/la soccerfan » 04 sep 2021, 23:17

avenija je napisao/la:
04 sep 2021, 23:11
SF6 je napisao/la:
04 sep 2021, 23:05
Kako jadno izgleda Barbarez.

Zamisli da ovako djetinjast lik bude selektor neke reprezentacije.
Mogao je biti selektor zbog igracke karijere (sto je nosens), ali hvala bogu pa su selektora birali ljudi koji su ipak gledali CV.
Levatina umjesto da trenira Velez u16 i pjetliće da ima nesto u CV osim kockanja pa da mozda nekada postane selektor on nasao pametovati nikad ni trening pjetlica nije vodio a sada ne moze prebolit sto nije selektor.
Upravo to. Radi, dokazi se pa budi selektor ko ti brani.
To je sto ko kad bi ja kukao sto mi nisu dali da budem predsjednik drzave, a ja u CV imam samo prodavac kokica na tekmama :rol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 04 sep 2021, 23:18

Bundesliga je napisao/la:
04 sep 2021, 23:10
dinoze je napisao/la:
04 sep 2021, 22:58
Pa valjda mu je to u obimu zadatka kao kapitena bilo.
Ne kontam sta je trebao da nista ne kaze sudiji?

Problem je sto on puno sere i pametuje u zadnje vrijeme a njegova generacija je puno losije igre znala pruziti a aminovali su korupciju i malverzacije.
Frajer nista nije napravio sa repkom, nigdje se nije plasirao pa ni na Kirin kup ali ovi sada su kao losi za njega.
Nije to zato sto je bio kapiten vec sto je covjek i voli ovu zemlju i svoj narod. I uvijek je volio. Njegova generacija je bila svemirski brod za ovu danasnju. Bolic, Baljic, Barbarez, Beslija itd. To je poslijeratna generacija kada nismo bili niti na fudbalskoj mapi, a ti ljudi su nas promovisali na svakom koraku. Skinuli smo skalp mnogima iako igracki limitirani i slabiji. Ali zato je srce radilo i disalo se za reprezentaciju. I igraci i navijaci, svi ko jedan. Nikada atmosfera nije bila bolja nego kada je ta generacija igrala za nasu drzavu. Gorilo je na utakmicama, igraci su doslovno ginuli za sveti dres. Ovi danas su nula za njih, nuletina. I malo im je falilo da se plasiraju na prvenstvo, bas ta utakmica protiv Srbije i CG na Marakani. Ovdje su mnogi ocigledno bili u pelenama da ponizavaju jednog Barbareza koji je bio igracina i u Bundesligi.
Veca igracina je danas Edin Dzeko ne kontam tu konstataciju za Bundesligu.
Mislis da je npr. Hibic bio kapiten da nebi isto otisao i rekao sudiji, nego bi to samo Barbarez uradio.
Pa bolan ta generacija je bila satkana od korupcije, menadzerskih igraca i raznih manipulacija. I tada mu to nije smetalo. Pare su u koferu koje su dobili od Iranaca nosale. U Zenici su se redovno opijali prije i poslije tekme i medzu njima je bio Barbarez. U staroj Velmi cevapdznici su lom pravili opjajajuci se. Tim ponasanjem su Hasana otjerali.
Nikada nista nisu napravili ali su zato pozvani da sve komentarisu danas.

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 04 sep 2021, 23:21

Kockar bi da se uhljebi u reprezentaciju.

E neces razbojnice!!!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 04 sep 2021, 23:21

Pazi kucke slavice :urnebes:

Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 04 sep 2021, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 04 sep 2021, 23:21

Harika je napisao/la:
04 sep 2021, 23:16
Boljih rezervnih bekova od Civica i Cipetica nemamo. Loncar fenomenalno igrao za Rijeku, a i nastavlja sa istim partijama i u Ferencu.
Šta nastavlja? Klupiran u svim utakmicama u Evropi i u jedinom nastupu u ligi od starta je bio najgori igrač na terenu. Makar istraži prije nego što napišeš, života ti...

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 04 sep 2021, 23:22

Zenica / Ljuti Krajišnici pitaju: Ko je naredio da se zastava sa ljiljanima skine?

Reprezentacija Bosne i Hercegovine igra prijateljsku utakmicu protiv Kuvajta na Bilinom polju u Zenici.

Tribine stadiona su poprilično prazne, tek pokoji navijač bodri našu reprezentaciju.

Admir Karabeg, iz Udruženja navijača Ljuti Krajišnici prati meč sa nekoliko svojih prijatelja, a kako je kazao u svom Facebook liveu doživio je neugodnost zbog zastave sa ljiljanima.

"Nisu nam dozvolili da unesemo transparente, pa sam ja postavio zastavu s ljiljanima. Normalno na ogradu, ali su ubrzo stigli momci iz osiguranja da me opomenu da skinemo zastavu s ljiljanima.

Momci iz osiguranja nisu ništa krivi, samo su radili svoj posao.

Ja zastavu nisam skinu, samo sam je prebacio na drugu stranu. Nema nas puno ovdje, jedina zastava na stadionu je moja i duks Ljuti Krajišnici, ne smiju je skinuti", rekao je Karabeg.

On je istaknuo da su radnici obezbjeđenja bili maksimalno profesionalni i dodao je da im je došla naredba sa vrha da se zastava skine.

"Lično sam ovo doživio prije par minuta, ja sam zastavu prebacio sa unutrašnje strane ograde gdje je ne mogu dohvatiti. Ovo je problem sa kojim moramo da se suočimo, da ovu mafiju iz Saveza ili ko već ovo naređuje riješimo jednom za sva vremena",
zaključio je Karabeg.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 04 sep 2021, 23:22

redbull93 je napisao/la:
dinoze je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:
04 sep 2021, 23:03
Sta ne ovako, ljudi rekli istinu. Yebem ti ovako glup narod ko qurac. Na svoje oci se vide menadjerski igraci, prevare vice i ekipe i ono prica ne treba kvarit atmosferu. Treba im sjeme pokvarit ko god je ukljucen u to.

Momci glupi se to qurac sa takvim razmisljanjem
Ok, evo napisao je par postova?
I sta je postigao sa tim?
Eto neka pokvari i atmosferu, unese pomentnju mi izgubimo od Kazahstana.
I sta onda?
Nesto ce promijeniti?
Pa radio je to vec sa Mehom Kodrom onda i dokle je dogurao?
Ne radi se to tako ako hoces pomoci.
Za godinu dana ni Asmira niti Sergeja niko nece spominjati.
Gotovo, sami sebi zatvorili vrata. Popuslic sto bi se reklo.
Zajebi ti tu pricu, zbog te price imas 300 ljudi na stadionu i situaciju da niko reprezentaciju ne gleda. Znaci na vlastite oci vidis sta se radi i tebi je to normala. Svaka cast i begovicu i barbarezu kad su ustali javno rekli ono sto svi znamo, da sam na njihovom mjestu isto bi uradio. Makar bio onaj jedan glas protiv, al je ispravan bit cu pa svi nek me pljuju.

Nevjerovatno kako ljudi razmisljaju. Pljuju i vrijedjaju ispravan stav i misljenje neke osobe, a automatski opravdavaju lopovluke. Strasno!
Ja ne kazem da stav nije ispravan ali nacin na koji to rade nam apsolutno nece pomoci da se stanje popravi.
Eto rekli su, to je to veceras su otisli u istoriju kao i sva nadanja navijaca da ce ih ikada vidjeti oko repke.
Steta.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 sep 2021, 23:25

Ma malo mi je i Peteva zao, cini se zeli graditi karijeru, samo je odabrao pogresno mjesto za to.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 04 sep 2021, 23:26

Sheyi je napisao/la:
04 sep 2021, 23:25
Ma malo mi je i Peteva zao, cini se zeli graditi karijeru, samo je odabrao pogresno mjesto za to.
Tek sada konta gdje je dosao.
Ciganska mahala.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 04 sep 2021, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 04 sep 2021, 23:26

Ali stvarno Amar Dedic bi trebao biti tu naravno i Gazibegovic daleko naše najbolje desne bekove, za Gigovica neznam šta bi rekao momak jednostavno neigra, imali ista od ovog Ivana Sunjic on jednostavno neće nikad dobiti poziv Hrvatske zbog kadar njihove igrače ali nama bi 100% došao DM koji igra engleski stil fudbal, Husein Balic takodjer ko Ivan Sunjic ne računaju na njega, Svetozar Marković mada šanse su minimalne ali makar da pokušaju kad Srbi već neće da ga pozovu, naravno čim oporavi se Turkeš jako dobro bi nam došao naravno i Ajdin Hasić, Dario Saric zadnju utakmicu protiv Perugia dao dva gola.

Eto nek barem pokušaju iz saveza da vide sa neki od ovi navedeni igrača na čemu smo.

bhpremijerliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremijerliga12 » 04 sep 2021, 23:27

Citam komentare tipa da je Begovic pokvario atmosferu(mislio sam da je u nas sjajna atmosfera makar trajna ako nista drugo :urnebes: ), pa bi se kao sad moglo i izgubiti od Kazahstana. Iskreno pitanje, da li neko stvarno tako optimisticno ocekuje pobjedu protiv Kazahstana nakon svega ovoga u zadnje 2-3 godine i poznavanja naseg mentaliteta u zadnjih 20 godina protiv slabijih ekipa?

kakarut
Kontakt:

Post Postao/la kakarut » 04 sep 2021, 23:27

Gospodin :thumbup: I nas najbolji trener do sad.. pokazat ce naredne utakmice :bih:

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 04 sep 2021, 23:28

Maestro je napisao/la:
04 sep 2021, 23:21

Nije slavica džabe Peci Koza :rol:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 04 sep 2021, 23:30

Majku im yebem, svi sa LJILJANIMA na stadion u utorak !
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 04 sep 2021, 23:31

SanaBosna je napisao/la:
04 sep 2021, 23:28
Maestro je napisao/la:
04 sep 2021, 23:21

Nije slavica džabe Peci Koza :rol:
Zapravo mi je drago sto je ipak nesto komentarisao i ako mu je ova Slavica pokusala skinuti pitanje.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 04 sep 2021, 23:32

dinoze je napisao/la:
04 sep 2021, 23:22
redbull93 je napisao/la:
dinoze je napisao/la:

Ok, evo napisao je par postova?
I sta je postigao sa tim?
Eto neka pokvari i atmosferu, unese pomentnju mi izgubimo od Kazahstana.
I sta onda?
Nesto ce promijeniti?
Pa radio je to vec sa Mehom Kodrom onda i dokle je dogurao?
Ne radi se to tako ako hoces pomoci.
Za godinu dana ni Asmira niti Sergeja niko nece spominjati.
Gotovo, sami sebi zatvorili vrata. Popuslic sto bi se reklo.
Zajebi ti tu pricu, zbog te price imas 300 ljudi na stadionu i situaciju da niko reprezentaciju ne gleda. Znaci na vlastite oci vidis sta se radi i tebi je to normala. Svaka cast i begovicu i barbarezu kad su ustali javno rekli ono sto svi znamo, da sam na njihovom mjestu isto bi uradio. Makar bio onaj jedan glas protiv, al je ispravan bit cu pa svi nek me pljuju.

Nevjerovatno kako ljudi razmisljaju. Pljuju i vrijedjaju ispravan stav i misljenje neke osobe, a automatski opravdavaju lopovluke. Strasno!
Ja ne kazem da stav nije ispravan ali nacin na koji to rade nam apsolutno nece pomoci da se stanje popravi.
Eto rekli su, to je to veceras su otisli u istoriju kao i sva nadanja navijaca da ce ih ikada vidjeti oko repke.
Steta.

slika

slika
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 04 sep 2021, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 sep 2021, 23:32

dinoze je napisao/la:
04 sep 2021, 23:18
Mislis da je npr. Hibic bio kapiten da nebi isto otisao i rekao sudiji, nego bi to samo Barbarez uradio.
Pa bolan ta generacija je bila satkana od korupcije, menadzerskih igraca i raznih manipulacija. I tada mu to nije smetalo. Pare su u koferu koje su dobili od Iranaca nosale. U Zenici su se redovno opijali prije i poslije tekme i medzu njima je bio Barbarez. U staroj Velmi cevapdznici su lom pravili opjajajuci se. Tim ponasanjem su Hasana otjerali.
Dzeko je najbolji igrac koji je ikad igrao za reprezentaciju. Barbarez je najbolji kapiten koji je ikad bio u reprezentaciji. Nije samo ta utakmica na Marakani, jednostavno bio je kapitencina. Uvijek je dizao ekipu, davao sve od sebe. Dao i mnogo golova. Pa sta ako je bila satkana od korupcije kada su opet igrali sjajan fudbal s obzirom koliko su bili limitirani. Imao si par odlicnih igraca i ostalo poluamateri. I opet su bili dosta dosta uspjesniji nego generacije prije njih. Kada su nas svi pobijedjivali. Bili su nadomak prvenstva na toj utakmici u Srbiji. I sta su ostale generacije to posebno nesto uradile? Jednom se plasirali na svjetsko prvenstvo sa najboljom i najkvalitetnijom selekcijom u historiji. A kada je Barbarez igrao za repku kvaliteta je mnogo falilo ali su to nadomjestavali sa borbom, srcem. I ova danasnja generacija i ona prije nje su bile satkane od korupcije a usto igraju i za qrac i rezultati su za qrac. I sta je to on rekao za Vicu i ostale? Rekao je da repka igra katastrofalno sto je i tacno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 04 sep 2021, 23:35

Joj cuj otisla sva nadanja da ce se ikada naci oko repke... Pa nece uvijek biti ovakva situacija u savezu,nece biti ni ljudi koji su trenutno sad u savezu..
Da nisu nista rekli dok je ovog saveza nema im prici reprezentaciji.. Cim dodje nova garnitura u savez,mislite da je nekog briga za neke tvitove...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 04 sep 2021, 23:36

Niste vi normalni, dobro nam je ovako. Idealno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 04 sep 2021, 23:37

Bundesliga je napisao/la:
04 sep 2021, 23:32
dinoze je napisao/la:
04 sep 2021, 23:18
Dzeko je najbolji igrac koji je ikad igrao za reprezentaciju. Barbarez je najbolji kapiten koji je ikad bio u reprezentaciji. Nije samo ta utakmica na Marakani, jednostavno bio je kapitencina. Uvijek je dizao ekipu, davao sve od sebe. Dao i mnogo golova. Pa sta ako je bila satkana od korupcije kada su opet igrali sjajan fudbal s obzirom koliko su bili limitirani. Imao si par odlicnih igraca i ostalo poluamateri. I opet su bili dosta dosta uspjesniji nego generacije prije njih. Kada su nas svi pobijedjivali. Bili su nadomak prvenstva na toj utakmici u Srbiji. I sta su ostale generacije to posebno nesto uradile? Jednom se plasirali na svjetsko prvenstvo sa najboljom i najkvalitetnijom selekcijom u historiji. A kada je Barbarez igrao za repku kvaliteta je mnogo falilo ali su to nadomjestavali sa borbom, srcem. I ova danasnja generacija i ona prije nje su bile satkane od korupcije a usto igraju i za qrac i rezultati su za qrac. I sta je to on rekao za Vicu i ostale? Rekao je da repka igra katastrofalno sto je i tacno.
slažem se, samo se sjetiti utakmice na marakani kad je onom **** od sudija grk dopuštao da se topovski udari bacaju na nase navijače i ko se sjetio da to zaustavi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Mostarska i 21 gost.