Evo citata: "A i ne bih se složio da Mađari nešto rezultatski prave veće stvari. "Hantraga je napisao/la: ↑03 sep 2021, 01:57Pa neću se složiti da "imaju podjednak raspored"Felixians4 je napisao/la: ↑03 sep 2021, 00:20Kako se nećeš složiti? Naveo sam da su zadnja 2 EURA odlični što i jesu. Dobili su Hrvatsku,Srbiju,Tursku zadnje 2 godine. Navijam tu za Poljake, puno kvalitetniji kadar imaju, no daleko je kraj kvala. Ukoliko Mađari slave u Albaniji,dobre su šanse da će taj zadji duel u Poljskoj odlučiti.Ne može biti podjednak raspored kad jedni idu Engleskoj, drugi je čekaju. Jedni čekaju Albaniju, drugi Andoru. I povrh svega, međusobni igraju u Varšavi.
Ja navijam za Mađare, jer su mi fakat gotivni sportski u svemu, ali jednostavno ne vidim kako mogu ugroziti Poljake. Pa, čak eto i u slučaju pobjede nad Albancima, u što čisto sumnjam, mogu do utakmice s Poljacima imati MAKSIMALNO 19 bodova. Poljaci će vjerovatno imati više od toga. Eh sad, ako je logika da dobiju sve, pa i Poljsku na strani, onda ok. Ja jednostavno mislim da će iz dvije utakmice s Albanijom, gostovanja u Londonu i Varšavi, imati MAKSIMALNO 2-3 boda
![]()
A rezultatski, kažem ti, ja tu vidim baš ogromnu količinu sreće. Sve te ekipe koje su dobili, ok, to stoji, ali ekipe iz tog ranga i mogu pobijediti pođahkad. Stvar je u tome da kiksaju jako mnogo i ne mogu rutinirati slabije (a i od ovih koje si nabrojao i sličnih, dobiju jednu, pa izgube tri). Tako su ih Slovaci recimo rutinirali, remizirali s Estoncima, Bjelorusima, Faranima, gubili od Crne Gore, Kazahstana, Andore, LuksemburgaZnači, ako i zaredaju 2 pobjede protiv osrednjih protivnika, uslijedi ovako neki smiješan rezultat. U prevodu - evo igraju protiv Albanije i ja ne bih smio 1KM staviti na to da će dobiti. I hajde, nije problem to, ali kad igraju protiv Estonije, Moldavije, Luksemburga - isto je.
![]()
Ma to je podjednako,sigurno povoljnije Poljacima, al eto uzmi da Poljska uzme bod s ENG, Mađari tuku Albaniju i amatere riješe jedni i drugi i dođeš na moje, odlučuje njihov obračun na kraju. Poljska jest u prednosti,al ne u tolikoj da su sigurni,ni blizu.
Pa istina, nemaju oni neku kvalitetu, a onda logično da moraš imati i dosta sreće. Al s druge strane, i nisu imali sreće sada na Euru. U po imenima reprezentacija, najjača grupa, a oni umalo prođoše.
Al nećemo sad raspravljati o Mađarima,jbt. Poljska ima niz talenata sudeći po Kuligu,a on je Poljako tako da je upućen,riječ je o top online scoutu, fantastičnu platformu ima na Twitteru i ostalim mrežama. Tako da bolje njih na prvenstvima.