Vico Zeljković
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Vico Zeljković
Alo braco, ocekujem 1.000 zastava sa ljiljanima u utotak
Pa ovo sa ljiljanima nije prvi put koliko ja znam, već se jednom desilo? Ili sam pomiješao sa nečim iz domaće lige.
Što kaže merak, protiv Kazaka svi po dvije zastave i na utakmicu.
Što kaže merak, protiv Kazaka svi po dvije zastave i na utakmicu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nema više muda kod navijača. Ili da bolje kazem, ne zele ljudi da imaju posla sa policijom, jer ce sutra mjesto ovih doci opet neko gori.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Nisi pomijesao. Bilo je to i mnogo prije Vice. Sjecam se jos u periodu Blazevica, a i Susica da su u Zenici na par tekmi bili zabranjeni ljiljani. Na ulazu su se oduzimale zastave(ko nije sakrio) uz rijeci da to nije oficijalno obiljezje BiH.
Dole cetnici i domaci izdajnici. 

Nikad nije oduzimana zastava s ljiljanima pogotovo u tim periodima. Bio sam svaku utakmicu za vrijeme oba selektora, uvijek s ljiljanina i nikad nije oduzimana ni meni niti ikom. Oduzimanje ljiljana odnosno zastave Armije BIH se desilo na domacoj utakmici Sarajeva prije par godina..AshburtonG je napisao/la: ↑05 sep 2021, 02:07Nisi pomijesao. Bilo je to i mnogo prije Vice. Sjecam se jos u periodu Blazevica, a i Susica da su u Zenici na par tekmi bili zabranjeni ljiljani. Na ulazu su se oduzimale zastave(ko nije sakrio) uz rijeci da to nije oficijalno obiljezje BiH.
Ne nije oduzmanje, vec je prekinuta tekma Sarajeva dok se ne ukloni zastava Armije Bih sa terena, to je bila naredba glavnog sudije.zenicanin je napisao/la: ↑05 sep 2021, 05:55Nikad nije oduzimana zastava s ljiljanima pogotovo u tim periodima. Bio sam svaku utakmicu za vrijeme oba selektora, uvijek s ljiljanina i nikad nije oduzimana ni meni niti ikom. Oduzimanje ljiljana odnosno zastave Armije BIH se desilo na domacoj utakmici Sarajeva prije par godina..AshburtonG je napisao/la: ↑05 sep 2021, 02:07Nisi pomijesao. Bilo je to i mnogo prije Vice. Sjecam se jos u periodu Blazevica, a i Susica da su u Zenici na par tekmi bili zabranjeni ljiljani. Na ulazu su se oduzimale zastave(ko nije sakrio) uz rijeci da to nije oficijalno obiljezje BiH.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 05 sep 2021, 07:48, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Kome smetaju ljiljani, njegov problem. Nama smeta trobojka pa nikom ništa.
Gdje su sada oni što su govorili sve fino o ovom malom četniku iz Šeher Banja Luke ? Nadam se da su se probudili i da su shvatili da oni ne žele dobro BiH ni u jednoj sferi života, pa tako i u sportu.
Živjela nezavisna RBiH.
Gdje su hibridni travnjaci?
De podsjeti me, mozda se dobro ne sjećam. Al prica je bila Tusanj, BL i Bijeli brijeg pocetka ove sezone i Rodjeni, Kosevo i jos neko do sljedeceg ljeta?
Jel se nazire kakav pocetak protesta protiv ove mafije?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
UEFO Suspenduj nas i zabrani ovina sto vode da mogu prici
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nek pokušaju čitav stadion izbacitiMeraak1921 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 00:49Alo braco, ocekujem 1.000 zastava sa ljiljanima u utotak

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jbg Vico da si Bošnjak mogao bi sve isto, cak i gore, od ovog do sada raditi 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nema vise protesta, nema bojkota, nema zabrane ljiljana, ako bude eto problema na tribini, eto kazni za savez, eto gubitka love, nisu oni toliko glupi, ne moze glup biti namazan. Glup je narod bosnjacki inace 

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, lol89 i 21 gost.