Ma pusti fukaru.Meraak1921 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 01:07Sta spominjete Dzeku u negativnom kontekstu? Jel vas stid debilcine jedne
Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
@igrajlopte 🐦
Ne volim otpisivati neke igrače nakon jedne utakmice, pogotovo ovakve nebitne, ali me Kovačević večeras stvarno razočarao. Kakva je ono panika jbt? Pod malo jačim pritiskom protivnika puca. Vjerovaću da je samo loša noć, gledao sam ga često u Ferencu, ima kvalitete i nadam se da će nam je nekad pokazati, ali ne u skorije vrijeme jer Bože zdravlja može biti opcija samo ako zagusti šta sa onom trojicom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Meraak1921
- Kontakt:
Koja li je to sorta kocijasa, Dzeku naso psovat, on je zaduzio ovu drzavu ko niko u historiji sporta, najbolji nas igrac svih vremena, nije on politicar, boli njega ku.r.cic, dodje zabije i ode. Doktor EdinReX je napisao/la: ↑05 sep 2021, 01:08Ma pusti fukaru.Meraak1921 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 01:07Sta spominjete Dzeku u negativnom kontekstu? Jel vas stid debilcine jedne
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Jel se spremaju ljiljanuse za utorak?
Vico cetaljuuuuuuu

begovic i barbarez
o ovom prvom imam niskom mišljenje otkako ne zeli da prihvati da je sehic klasa za njega, ali sada... barbarez je standardno debilan

-
- Kontakt:

Mogo bi mesanovic u repku isto za sljedece okupljanje, samo da husara provjeri kolko kosta poziv s misketom
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ma Kovačević je neko ko može biti u bazenu od 25-30, pa u slučaju baš belaja s odbranom, da uskače. U suštini, bolji je od ovih ostalih sličnih opcija (Jovičić, Mihojević i ostale talašika varijante). Četvrta varijanta, može dati ruke, a čim se pojavi neko mlađi ko igra negdje stopera, solidno, dati prednost i to je to.Arvid je napisao/la: ↑05 sep 2021, 01:10Ne volim otpisivati neke igrače nakon jedne utakmice, pogotovo ovakve nebitne, ali me Kovačević večeras stvarno razočarao. Kakva je ono panika jbt? Pod malo jačim pritiskom protivnika puca. Vjerovaću da je samo loša noć, gledao sam ga često u Ferencu, ima kvalitete i nadam se da će nam je nekad pokazati, ali ne u skorije vrijeme jer Bože zdravlja može biti opcija samo ako zagusti šta sa onom trojicom.
-
- Kontakt:
U utorak samo jako povesti je.bemo ti majku četničku četničku
BOSANSKA KRAJINA
Nemamo od toga ništa brate,to je njima i cilj da nas dovedu do dna i usput se bogate,sve što možemo je podržati prvi sastav da ostvare što bolje rezultate i da naprave iskorak kako na rang listi tako i u šeširima jer bi se tad Vico pravo sj.ebao,a drugi sastav je za pljuvanja maksimalno,ono je oličenje menadžera i kriminala
BOSANSKA KRAJINA
Sve patriote na temi.

"We need to suffer. And we need to fight."
Kad pročitam postove tipa gledaj budala samo kvare atmosferu dođe mi da se roknem... Dan te yebo krimosi sve upropastiše, ni u čemu ne postoji sistem, lik hladno o atmosferi priča... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Kao i uvijek, tako i sada puna podrška Barbi i Begoviću. Bosanski/bošnjački retardi koji ih pljuju su najobičniji levati koji ne vide šumu od drveta. Tipično glupanski, seoski, malograđanski.
I ovaj sajt je kao i obično sramotan sa svojim "stajanjem" saveza. Klošarčine prodane.
I ovaj sajt je kao i obično sramotan sa svojim "stajanjem" saveza. Klošarčine prodane.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 05 sep 2021, 03:30, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Puš.ite Zwetschge i Vico!!!
Podrška Asmiru i Barbarezu

Podrška Asmiru i Barbarezu
možda sa oni tweetom htjeo Sergej da kaže koliko su losi Kuvajt i da dominiramo čitavu igru.
Uz dužno poštovanje bivšim reprezentativcima koji su birali utakmice, ja u njihovim komentarima vidim samo kmečanje na nivou 14godišnjaka.
NEMA NAZAD
Nije dobro kad neko nešto javno kaže, nije dobro kad ne kaže, nikad nam udovoljiti, ista stvar i kad su protesti, grupa ljudi sjedi ispija kaficu i smije se ljudima što traže neka svoja prava. Zato i jesmo najgori u svemu i ova država je propala totalno. Pobjeda na guzove protiv Kuvajta nas može kupiti i da zaboravimo šta se dešava zadnjih godina u savezu i oko reprezentacije.
Odgovor je sasvim jednostavan, a to je tajming. Niko im riječi ne bi rekao kada bi javno progovorili dok su tu, a ne hinjski tek kada napuste reprezentaciju. Sit sam tih komentara. Znamo mi svi kakav se kriminal odvija u nfs ali su oni (bega,lula npr) također bili dio toga i tada su šutili jer im je godilo da šute. Muda se pokazuju dok si tu a ne kada se odvojiš 5000km i cmizdriš po twitteru.Celtic je napisao/la: ↑05 sep 2021, 08:13Nije dobro kad neko nešto javno kaže, nije dobro kad ne kaže, nikad nam udovoljiti, ista stvar i kad su protesti, grupa ljudi sjedi ispija kaficu i smije se ljudima što traže neka svoja prava. Zato i jesmo najgori u svemu i ova država je propala totalno. Pobjeda na guzove protiv Kuvajta nas može kupiti i da zaboravimo šta se dešava zadnjih godina u savezu i oko reprezentacije.
NEMA NAZAD
Najveći grijeh ovom savezu je sto je Vico Srbin i sto navija za Borac i sto se Sergeju qurac dignuo pa se htio sada igrati menagera uzivo preko naše A reprezentacije. Ovo ostalo više-manje isto kao i prije.
Gdje su ova dvojica boraca bili kad smo trebali druge tjerati i kad se teferičilo na okupljanjima
Gdje su ova dvojica boraca bili kad smo trebali druge tjerati i kad se teferičilo na okupljanjima
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat