FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Supeeeer MARIOOOOO
- Omerbavarac
- Kontakt:
5:1.
Muller!
Muller!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Gledam samo rezultate,nemam limita da gledam live stream i sad kad vidjeh 5-1 ,Boga mi nesto mi se place
Da li smo krenuli konacno
Da li smo krenuli konacno
#miasanmia
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ovo je, po meni, najbolje kolo BL. Evo zašto:
Hannover PORAZ
Freiburg REMI
Mainz PORAZ
Dortmund REMI
Frankfurt PORAZ
Bayern POBJEDA
Hannover PORAZ
Freiburg REMI
Mainz PORAZ
Dortmund REMI
Frankfurt PORAZ
Bayern POBJEDA
Sent from my Philips Smart TV.
demant demant gomez svaka cast care demantuj i dalje ove ovde pojedine nase bavarce heheheeh
VOLIM BAYERN
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo je Bayern kakav zelimo gledati citavu sezonu. Bayern koji svakoj ekipi moze dati kisu golova. Danas dobra partija cijele momcadi, a Gomez nastavio sa svojom tradicijom. Zabije tri gola pa ga onda nema par utakmica, pa opet tri komada. Muller danas maestralno odigrao, a Robben je jos jednom pokazao kakv je igrac...
Cestitke na pobjedi i sada nakon kiksa Milionera opet se probudila nada za titulom, mada mislim da do nje necemo stici.
Cestitke na pobjedi i sada nakon kiksa Milionera opet se probudila nada za titulom, mada mislim da do nje necemo stici.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- kuman_@mel
- Kontakt:
nek smo i mi jednu tekmu pobijedil...i al ono baš... svaka cast 
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Poslusas mene prije i mozes se obogatitidr.adnan je napisao/la:Ovo je, po meni, najbolje kolo BL. Evo zašto:
Hannover PORAZ
Freiburg REMI
Mainz PORAZ
Dortmund REMI
Frankfurt PORAZ
Bayern POBJEDA
geronimo je napisao/la: Posto sam ja gero, zvani prorok iliti vidoviti vizionarmoram vam odati jednu tajnu.
U sljedecem kolu Bayernu ce sve ici na ruku. Onda pocinje zamljotres![]()
Vom Jäger zum Gejagten
Od sad, pa na dalje i ubuduće, od tebe tražim savjete, Gero. Pa ti pokupi sve bodove za Minkengeronimo je napisao/la:Poslusas mene prije i mozes se obogatitidr.adnan je napisao/la:Ovo je, po meni, najbolje kolo BL. Evo zašto:
Hannover PORAZ
Freiburg REMI
Mainz PORAZ
Dortmund REMI
Frankfurt PORAZ
Bayern POBJEDA![]()
geronimo je napisao/la: Posto sam ja gero, zvani prorok iliti vidoviti vizionarmoram vam odati jednu tajnu.
Sve cestitike na zasluzenoj i uvjerljivoj pobjedi. Ako se ne varam ovo je bilo prvo gostovanje K`Lauterna na Allianz Areni i priredili ste im odlican docek s petardom u mrezi.
Sada bi mogla krenuti Bayernova masina, a i Robben je konacno postigao pogodak. Takodjer Bayern je danas iskoristio sve prilike koje su mu se pruzile i nije morao strahovati da neka "frljoka" zaluta u mrezu.
Sada bi mogla krenuti Bayernova masina, a i Robben je konacno postigao pogodak. Takodjer Bayern je danas iskoristio sve prilike koje su mu se pruzile i nije morao strahovati da neka "frljoka" zaluta u mrezu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Gomez je tamo gdje mu je mjesto - dijeli prvo mjesto na listi strijelaca BL-a

- kuman_@mel
- Kontakt:
hehehe...svaka cast...ja sve skino iz bundes lige,igro i stutgart x2 i wolfsburg,samo salke padnem za 50geronimo je napisao/la:Poslusas mene prije i mozes se obogatitidr.adnan je napisao/la:Ovo je, po meni, najbolje kolo BL. Evo zašto:
Hannover PORAZ
Freiburg REMI
Mainz PORAZ
Dortmund REMI
Frankfurt PORAZ
Bayern POBJEDA![]()
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Svaka cast momcima na pobjedi, te Gomezu na hattricku (ne hvalim ga, samo cestitam na hattricku
).
Nazalost nisam gledao utakmicu, ali nadam se da je bila dobra i zabavna, te da ce Bayern odigrati sto vise ovakvih utakmica
.
Nazalost nisam gledao utakmicu, ali nadam se da je bila dobra i zabavna, te da ce Bayern odigrati sto vise ovakvih utakmica
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nismo bili nesto uvjerljivi u prvo poluvremenu,iako je bio taj gol.
Mulleru svaka cast za asistenciju.
Altintop se stvarno trudi za mjesto u prvom timu i Bgm dobro se trudi.Kad se vrate Kroos i Ribery,vGaal ce bit' na slatkim mukama.
Mulleru svaka cast za asistenciju.
Altintop se stvarno trudi za mjesto u prvom timu i Bgm dobro se trudi.Kad se vrate Kroos i Ribery,vGaal ce bit' na slatkim mukama.
Zadnja izmjena: schweinsteiger, dana/u 22 jan 2011, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
#miasanmia
Napokon pobjeda kad se vide ostali rezultati danas onda jos vise dobija na tezini,,btw zna li neko koji je ovo po redu hat-trick Gomeza u ovoj sezoni ? 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovaj rezultat je plod Kurzove taktike u drugom poluvremenu. Kod 2:1 dao sve u napad, mislim da su tu čak 4 napadača bila. Tako da, dobro je i prošao.
Bommel, ako će igrati kao u drugom poluvremenu, neka mu produže na još jednu godinu.
Većina je bila na nivou, ali prvo poluvrijeme
Vrijeme je da Mario počne zabijati i u težim utakmicama.
Bommel, ako će igrati kao u drugom poluvremenu, neka mu produže na još jednu godinu.
Većina je bila na nivou, ali prvo poluvrijeme
Vrijeme je da Mario počne zabijati i u težim utakmicama.
Eto vidis sjecate li se mrsko mi sada trazit prosle utakmice i komentara poslije na Gomeza !
Ja sam napisao da ga nebrani sta vise volio bi da ode u tom komentaru i ja sada mijenjam misljenje ali sam rekao da kada bi slijedecu utakmicu zabio 3 Gola bilo bi bravo , mario , super !
Tako je bilo i proslu sezonu jednu utakmicu zakazo nije mogo bazen pogoditi vi svi nevalja , prodat !
Slijedecu zabio evo ga isto kao i sada
FC BAYERNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !
Ja sam napisao da ga nebrani sta vise volio bi da ode u tom komentaru i ja sada mijenjam misljenje ali sam rekao da kada bi slijedecu utakmicu zabio 3 Gola bilo bi bravo , mario , super !
Tako je bilo i proslu sezonu jednu utakmicu zakazo nije mogo bazen pogoditi vi svi nevalja , prodat !
Slijedecu zabio evo ga isto kao i sada
FC BAYERNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
To je FCB; masina se grije grije nadam se da se nista zagrijali pravo
... Kako god prvi i jedini konkurent za titulu FCB bio uvijek i ostao...
BvB Echte Liebe !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.